Ne glede na to, ali naredite prve korake prek spleta ali povečujete, 1 in 1 IONOS pomaga podjetjem pri uspehu

Pri podjetjih, ki imajo različne potrebe, proračune in tehnične sposobnosti, ne more več delovati enoten pristop k izdelavi, gostovanju in promociji spletnih mest.. Matthias Schaufler, vodja upravljanja izdelkov za graditelje spletnih strani, spletno trženje in e-trgovino na 1&1 IONOS nas popelje skozi njihovo ponudbo z enostranskih spletnih strani do popolnoma delujočih spletnih mest za e-trgovino, ki jih lahko sestavite na njihove celovite storitve oblikovanja – vključno z najboljšimi možnostmi gostovanja in SEO možnostmi.


Prosim, povejte mi malo o svojem ozadju, preden se pridružite 1&1 IONOS.

Preden se pridružite 1&1 IONOS, sodeloval sem v finančnem trženju in prodaji za eno vodilnih svetovnih družb za neposredno življenjsko zavarovanje. Pomagal sem pri prehodu iz bolj tradicionalnega pristopa neposredne prodaje v podjetje, ki temelji na elektronski trgovini, ter preusmeril fokus na klasične medije na spletno trženje – vse ob ohranjanju naših dnevnih prodajnih ciljev. Bilo je vznemirljivo, saj je vključevalo odločitve o nakupu, ki jih kupci vidijo kot težke in si jih pogosto ne predstavljajo.

V moji trenutni vlogi vodje produktnega vodenja za graditelje spletnih mest, spletno trženje in e-trgovino je veliko vzporednic na 1&1 IONOS. Ko gre za mala in srednje velika podjetja, bomo z mojo ekipo navdušeni nad poslanstvom, da pomagamo podjetjem, da postanejo uspešni, tako da jim ponudimo orodja za enostavno ustvarjanje spletnega mesta, prodajo na spletu in iskanje..

V čem se gostovanje v oblaku razlikuje od spletnega gostovanja?

Spletno gostovanje ponuja strankam namenjen spletni prostor na enem od naših skupnih strežnikov, kar pomeni, da več strank deli vire na enem zelo velikem in zmogljivem strežniku. To jim omogoča, da gostijo svoje spletno mesto in izbirajo med več kot 70 enostavnimi namestitvenimi aplikacijami za nastavitev bloga, fotogalerije, spletne trgovine, wikija in še veliko več. The 1&1 Gostovalna platforma IONOS omogoča veliko zmogljivost. Uporabniki lahko prilagodijo raven svojih zmogljivosti s povečanjem (ali zmanjšanjem) dodatka za pomnilnik RAM in PHP v nekaj sekundah, ohranjajo hitrost in razpoložljivost spletnega mesta, ko njihova spletna mesta pridobijo na priljubljenosti in poveča število obiskovalcev. S funkcijami, kot so brezplačen SSL certifikat, domena in več e-poštnih računov, naši paketi za spletno gostovanje zagotavljajo rešitev za vse v enem naročniku po izjemno ugodni ceni.

Za projekte, za katere je potrebna večja tehnična prilagodljivost in zmogljivost, ponujamo gostovanje v oblaku. Tukaj si stranke sami prilagodijo tehnične lastnosti – ustvarijo svoj programski paket po meri z izbiro skriptnega jezika, spletnega strežnika in baze podatkov z le nekaj kliki. Nato skrbimo za celotno nastavitev strežnika in vse posodobitve, vključno z vsemi potrebnimi jedrskimi in varnostnimi posodobitvami, kar omogoča našim uporabnikom, da se osredotočijo na svoje spletne projekte. V primerjavi s standardnim deljenim gostovanjem ponuja gostovanje v oblaku namenskih virov, kar pomeni, da so viri, kot so CPU vCores, pomnilnik in shramba SSD, namenjeni uporabniku. To zagotavlja uspešnost, saj vpliv drugih uporabnikov (tj. “Hrupni učinek soseda”) nikoli ne skrbi. Ti viri so obsežni in jih je mogoče kadar koli prilagoditi potrebam strankinega spletnega mesta ali aplikacije, s popolnim nadzorom nad njihovo uporabo in stroški, ki jih spremljajo minute.

Ti dve možnosti gostovanja zahtevata globlje tehnično razumevanje kot spletna stran MyWei, ki se osredotoča na uporabnike brez predhodnega tehničnega znanja.

Kakšni so vaši načrti gostovanja na MyWebtu?

Naše spletno mesto za spletno oblikovanje spletnega mesta MyWebsite obravnava vse potrebe malih in srednje velikih podjetij (freelancerjev), samostojnih podjetnikov in hobistov za gradnjo in upravljanje privlačnega, profesionalnega spletnega mesta. Naši paketi so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve katerega koli uporabnika.

 • MyWebsite Essential: Ta paket vključuje vse, kar je potrebno za ustvarjanje modernega profesionalnega spletnega mesta, vključno s široko paleto čudovitih predlog, brezplačno domeno in SSL certifikatom wildcard.
 • MyWeb Business: Izboljšuje paket Essential s funkcijami in pripomočki, značilnimi za mala podjetja, kot so razpored na spletu, delovni čas in več. Vključuje tudi večjezične spletne strani, ki v globaliziranem svetu postajajo vse bolj pomembne – tudi za mala in srednje velika podjetja.
 • E-trgovina na spletnem mestu MyWeb: Vključuje možnost gradnje in vzdrževanja spletne trgovine, ki strankam omogoča prodajo svojih izdelkov ali storitev po vsem svetu, ne samo na njihovi spletni strani, temveč tudi na zunanjih platformah, kot je Facebook. Ta paket vključuje tudi orodja za učinkovito trženje spletne trgovine, vključno s SEO vadnicami, ciljanja na obiskovalce in trženjem po e-pošti.

Ob 1&1 IONOS, vzamemo varnost zelo resno. Ponujamo brezplačno Wildcard SSL potrdilo DigiCert, ki za razliko od večine ponudnikov gostovanja zavaruje tudi povezane poddomene. MyWebsite zato omogoča hitro nalaganje, zaščiteno s SSL spletnimi mesti, kar pomeni višjo raven zaupanja, več obiskovalcev, boljšo uvrstitev iskalnikov in na koncu bolj uspešno poslovanje za lastnike malih podjetij in hobiste.

Kako deluje gradnik spletnega mesta MyWebsite?

Kot celovita rešitev zgornji paketi spletnega mesta MyWei obravnavajo vse potrebe malih in srednje velikih podjetij (freelancerjev), samostojnih podjetnikov in hobistov za izgradnjo in upravljanje edinstvenega, privlačnega, profesionalnega spletnega mesta.

Strankam ni treba začeti iz nič, saj ponujamo številne mobilne optimizirane predloge za oblikovanje s slikami in besedilno vsebino, prilagojene za številne panoge. Predloge lahko hitro in enostavno prilagodite z video ozadji, učinki paralakse, animacijami ali s spreminjanjem sloga, barv in pisav. Dodate lahko tudi interaktivne aplikacije, kot so delovni čas, spletno načrtovanje, več jezikovnih možnosti ali prijava na glasilo – vse z uporabo preprostega, intuitivnega sistema povleci in spusti.

Ne glede na to, ali naredite prve korake prek spleta ali povečujete, 1 in 1 IONOS pomaga podjetjem pri uspehu

Skupaj s funkcijami spletnega trženja in e-trgovine je spletna stran MyWeb rešitev vse v enem, ki lahko uspešno gradi in raste posamezno spletno podjetje.

Ali MyWebsite vsebuje knjižnico fotografij?

Da, stranke lahko za uporabo na svojem spletnem mestu izberejo iz našega slikovnega bazena 17.000 fotografij. Seveda lahko kadar koli naložijo svoje fotografije.

Kako vaš e-poštni marketing in socialni mediji ter blogerske storitve delujejo z MyWeb stran?

Na spletnem mestu MyWeb je na voljo celovita integracija e-poštnega trženja, ki našim strankam omogoča zbiranje prijav ali ustvarjanje, pošiljanje in upravljanje oglaševalskih akcij. Stranke, ki morajo pošiljati novice za večje akcije, lahko preprosto nadgradijo svoj načrt. Vključuje tudi pripomočke za družabne medije, ki strankam omogočajo, da povežejo svoje socialne medije – naj bo njihov račun na Instagramu za povečanje dosega ali vdelavo YouTube video posnetkov – na spletni strani. Naš integrirani blog deluje tako kot stran na strani, kar omogoča enostavno dodajanje zanimivih objav. Poleg tega je njegova strukturirana postavitev idealna za SEO, saj lahko vsebino hitro iščete po naslovu ali avtorju, postavitev trenutnih in prihodnjih objav pa lahko posodobite naenkrat..

Ne glede na to, ali naredite prve korake prek spleta ali povečujete, 1 in 1 IONOS pomaga podjetjem pri uspehu

Katere storitve in aplikacije drugih proizvajalcev je mogoče vključiti v spletno mesto MyWeb?

Ponujamo številne kurirane storitve drugih ponudnikov, vključno s storitvijo spletnega načrtovanja in spletnim rezervacijskim sistemom za restavracije. Poleg tega ima stranka možnost vključevanja storitev tretjih oseb, ki ponujajo majhen delček kode, od katerih je večina zasnovana za delo na spletnih mestih, kot je MyWebsite.

Ne glede na to, ali naredite prve korake prek spleta ali povečujete, 1 in 1 IONOS pomaga podjetjem pri uspehu

Ali so na voljo storitve oblikovanja po meri?

Da, strokovnjaki službe za oblikovanje spletnega mesta MyWebsite bodo ustvarili profesionalno spletno mesto s petimi stranmi. Ta storitev vključuje odličen dizajn, posamezne slike, značilen logotip in privlačna besedila, optimizirana za SEO. Ustvarijo tudi ustrezne navigacije po straneh s podstrani, da Google in drugi iskalniki preprosto najdejo spletno mesto. Na zahtevo se lahko dodajo dodatne strani.

Ko je spletno mesto dodelano, lahko stranke hitro in enostavno spremenijo / posodobijo različico ali pa se odločijo, da bodo za njihovo posodobitev uporabile naš servisni servis.

Kakšna spletna funkcionalnost je na voljo?

Naš spletni starter kit je zasnovan tako, da podjetja ali blagovne znamke takoj povežete s spletom, tako da preprosto vnesete NAP (ime, naslov in telefon) in profesionalni e-poštni naslov. Vsi naši paketi vključujejo vsaj eno domeno.

Stranke si lahko s komunikacijo ustvarijo zaupanje tudi tako, da ustvarijo spletno stran z eno stranjo s kontaktnim obrazcem z uporabo svojega profesionalnega e-poštnega naslova dobesedno v nekaj minutah, zahvaljujoč našemu priročniku po korakih, ki ga je enostavno slediti.

Ponujamo tudi možnosti za ciljanje na obiskovalce, kjer lahko spletno mesto prikaže različne vsebine, odvisno od tega, od kod prihaja. Na primer, če bi obiskovalec prišel iz povezave v biltenu, bi lahko na spletnem mestu prikazali poseben pojavni oken. Ali če stranka uporablja svoj pametni telefon za dostop do spletnega mesta, lahko na spletnem mestu prikaže vidno tipko »Pokliči nas«, ki bi poklicala telefonski ali lastnikovo številko lastnika spletnega mesta. Druga inventivna lastnost je, da “pustimo sneg”, tako da animirane snežinke padajo z vrha spletne strani. To je le nekaj izmed mnogih ustvarjalnih pristopov, ki jih ciljanje obiskovalcev omogoča.

Ne glede na to, ali naredite prve korake prek spleta ali povečujete, 1 in 1 IONOS pomaga podjetjem pri uspehu

Ali ponujate SEO navodila ali storitve?

Seveda! Po mojem mnenju spletno mesto, ki ga ni mogoče najti, ni pomembno. Številne funkcije, ki niso na voljo, omogočajo prijazno iskanje spletnih mest za stranke, kot so hitri časi nalaganja, šifriranje SSL, urejevalnik metapodatkov na strani in še veliko več. Za še večji napredek SEO ponujamo rankCoach, ki ni samo močno orodje za optimizacijo, ampak tudi korak za korakom video vodnik za organsko ustvarjanje odličnih rezultatov in – če želijo še bolj okrepiti svoje poslovanje – s plačanim oglaševanjem.

Kakšno podporo nudite?

Odlična storitev je eno naših največjih dobrin! Čeprav naša orodja omogočajo čim enostavnejšo uporabo, menimo, da je nujno zagotoviti osebno pomoč in svetovanje 24/7 po telefonu, klepetu, e-pošti ali socialnih medijih. Resnično edinstveno je, da strankam ponujamo osebnega svetovalca za strokovna priporočila, lažje razumevanje razlag in nezapleteno svetovanje glede kakršnega koli vprašanja med postavljanjem in upravljanjem njihove spletne strani. Trdno verjamemo v vzpostavljanje osebnega odnosa s strankami. Vse kar morate storiti je, da aktivirate funkcijo prek našega spletnega mesta – in kar je najboljši del? To je popolnoma brezplačno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map