Najboljše storitve spletnega gostovanja pod 5 USD na mesec v letu 2020

Iščete storitev spletnega gostovanja z omejenim proračunom? Kot pronicljiv kupec verjetno upate na nekaj, kar vam bo koristilo za denar, ne le za poceni paket gostovanja, ki bi lahko delo opravil vmesno.


Dobra novica je, da lahko pridobite trden načrt spletnega gostovanja za ceno skodelice kave Starbucks. Vendar je trik v tem, da poznate funkcije, na katere morate biti pozorni pri dobrem spletnem gostitelju: zagotovljena uptime, hitrost strežnika, varnostni ukrepi, začetnikom prijazna orodja, podpora za skriptne jezike in podprodajna podpora.

Preberite več o petih najboljših storitvah spletnega gostovanja in o tem, kaj ponujajo za manj kot 5 USD na mesec.

HostGator

Ne glede na to, ali ste začetnik ali dolgoletni lastnik spletnega mesta, HostGator ima vsestranske načrte za izpolnitev vaših zahtev. Imajo vse, od vašega osnovnega skupnega gostovanja vse do visoko zmogljivih namenskih strežnikov, tako da bo vaše spletno mesto postajalo vse bolj priljubljeno, lahko svoj načrt povečate.

Toda kateri od njihovih številnih načrtov za spletno gostovanje lahko dejansko dobite za manj kot 5 dolarjev na mesec? HostGator ponuja dva taka načrta:

 • The Načrt izlivanja je načrt gostovanja z eno domeno v skupni rabi. Za razširitev vašega spletnega mesta dobite neomejeno shranjevanje, pasovno širino in 75 vnaprej nameščenih aplikacij. Dobite tudi številne druge funkcije, kot so brezplačni graditelj spletnega mesta HostGator, storitev prenosa spletnega mesta, 100 USD v programu Google AdWords in Bing ter celo brezplačno SSL potrdilo.
 • The Načrt za dojenčke ima vse odlične lastnosti načrta hatchlinga – vendar vas naleti na neomejene domene namesto samo ene. To pomeni še večje prihranke v žepu, če slučajno vodite agencijo ali več spletnih mest.

Oba sta po mojem mnenju solidna. Vedno je treba paziti na tiste, ki so novi v gradnji spletnih strani začetnikom prijazna orodja, kot so graditelji spletnih strani in namestitve aplikacij z enim klikom. Poleg tega je Google začel označevati spletna mesta kot “ne varna” in nato znižal njihove uvrstitve, če jih ni SSL potrdila, to so vsekakor nekaj, kar želite zagotoviti, da imate v svojem osnovnem programu gostovanja.

Če se odločite, da si lahko privoščite plačilo nekaj več kot 5 USD na mesec, namesto tega preglejte njihov poslovni načrt. S tem boste brezplačni SSL certifikat nadgradili na bolj zaupanja vreden pozitiven SSL certifikat. Pozitiven certifikat SSL zagotavlja veliko večjo varnost tako za vas kot tudi za vaše obiskovalce, saj jih podpira 10.000 USD garancije in zavaruje vaše poddomene poleg vaših domen. Dobili boste tudi napredna orodja za SEO da vam pomagajo povečati uvrstitev v Googlu in brezplačen namenski naslov IP to bo zaščitilo vaš ugled pošiljanja e-pošte in varnost vašega spletnega mesta.

Slaba stran je, da nižja stopnja 5 $ se uporablja samo za začetni termin: HostGator vam ob zaračunavanju zaračuna dvakrat ali celo potroji ceno. Ste tudi vi zaklenjen v začetni pogodbeni rok treh let. Rečeno je, da imajo 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko brez tveganj preizkusite, ali delujejo dobro za vas.

Preberite si lahko naš podroben pregled ali si oglejte spletno stran HostGator za več podrobnosti o njihovih cenah ali značilnosti načrta.

Gostovanje InMotion

Če iščete visokozmogljive strežnike in svetovno podporo, potem Gostovanje InMotion je pravi spletni gostitelj za vas.

Imajo vse, od skupnega gostovanja vse do namenskih strežnikov, vendar samo njihov načrt za zagon je v našem proračunu, saj je cena le 2,95 USD na mesec.

Poleg tega vas InMotion Hosting, za razliko od HostGatorja, samo zaklene da je eno leto upravičeno do te promocijske stopnje.

Ta skupni načrt gostovanja ponuja naslednje odlične lastnosti:

 • Neomejeno shranjevanje SSD
 • Neomejen mesečni prenos podatkov
 • Neomejeno e-poštnih računov in prostora za shranjevanje
 • Dve gostovani domeni
 • Brezplačna storitev migracije spletnih strani
 • Brezplačne varnostne kopije na vsakih 48-72 ur
 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Brezplačna registracija domene
 • 400+ brezplačnih predhodno nameščenih aplikacij
 • Brezplačno SSL potrdilo

Kot vidite, je to veliko vrednost za načrt začetne ravni. Mnoge funkcije, ki jih dobite s programom InMotion Hosting, bi vas stale premije pri večini drugih ponudnikov, da ne omenjam, da imate tudi vi dostop do njihovih podpora svetovnega razreda. Najboljši del tega je, da vam InMotion Hosting podvoji dvojno zagotovilo HostGatorja: dobili ste ga 90 dni za oceno storitve in zahtevanje denarja, če niste 100% zadovoljni.

Poznavalci IT bodo zagotovo cenili SSH dostop, kot tudi podpora za PHP 7, Ruby, Perl, Python, in druge priljubljene jezike. Veseli boste tudi hitrosti, ki je lahko do 20-krat hitrejša, zahvaljujoč strojni opremi poslovnega razreda in strelovodnim SSD diskom.

Če si lahko privoščite plačilo nekaj dolarjev več, je njihovo Načrt napajanja je vreden vašega premisleka. To vas naleti na največ šest domen na račun in vam da Pripravljen načrt e-trgovine skupaj z vnaprej nameščenima PrestaShop in OpenCart.

Oglejte si naš podrobnejši pregled o gostovanju InMotion ali se odpravite na njihovo spletno mesto in si oglejte sami.

Bluehost

Bluehost je v industriji dobro znan po svojem vrhunski programi za gostovanje, optimizirani za WordPress, in strokovna podpora za WordPress.

Če ste se že odločili, da je WordPress CMS, ki ga uporabljate za svoje spletno mesto, potem bodo morda vredni premisleka o njihovih skupnih vključenih načrtih gostovanja. Pri pogodbah, ki trajajo 12, 24, 36 ali celo 60 mesecev, je njihov osnovni načrt cenovno nižji od 5 USD na mesec in ga je težko premagati.

Tukaj je opisano:

 • Neomejena pasovna širina
 • 50 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Pet e-poštnih računov s po 100 MB prostora za shranjevanje
 • Namestitev WordPress z enim klikom
 • Dostop do tržnice App Bluehost
 • WP-CLI za več namestitev WordPress-a
 • Podrobna analitika obiskovalcev

Ta načrt je kot nalašč za lastnike spletnih mest, ki želijo hitro odpreti svojo spletno stran WordPress, ampak tudi potrebujejo veliko prostora, da svoje spletno mesto zraste. Imeti brezplačno enoletna registracija domen vržen pomeni, da vam ni treba iskati drugje; the Osnovni načrt vam omogoča vse, kar potrebujete, da hitro začnete.

Če rečem, če si lahko privoščiš plačilo malo več kot 5 dolarjev na mesec, je njihovo Plus in Izbira Plus načrti so tudi odlični nakupi. S temi dobiš a WordPress uprizoritveno okolje tako da lahko preizkusite videz svojega spletnega mesta, preden bo dejansko začel, zasebnost domene, zaščita pred neželeno pošto, in a brezplačno CDN izboljšati hitrosti nalaganja spletnih strani za svoje obiskovalce.

The Izbira Plus načrt prihaja tudi s samodejno varnostno kopiranje, kar bo zelo koristno, če nameravate namestiti skripte drugih proizvajalcev na WordPress. Ker je WordPress odprtokoden, nekatere od teh programov drugih proizvajalcev morda niso združljive z vašo namestitvijo od začetka, kar pomeni, da lahko občasno pokvari vaše spletno mesto. Tu je koristno obnoviti spletno mesto iz varnostne kopije.

Vsi načrti gostovanja v programu Bluehost v skupni uporabi WordPress vključujejo 99,9% zagotovljeno podaljšanje, 24/7 strokovna podpora za WordPress, prost dostop do Weebly gradnik spletnega mesta povleci in spusti, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Za več informacij preberite naš podrobnejši pregled Bluehosta ali si oglejte neposredno spletno mesto Bluehosta.

Gostovanje

Gostovanje je znan po uravnoteženje poceni cen s kakovostnim gostovanjem. To lahko storijo, ker so v bistvu veletrgovci na gostovanju: imajo množično mrežo strežnikov in podatkovnih centrov, skupaj z več kot 29.000.000 strankami, zato si lahko privoščijo, da za vsak posamezen načrt zaračunajo manj.

Gremo z Hostingerjem vam zagotavlja najnižje cene načrtov za skupno gostovanje. Za manj kot 5 dolarjev na mesec jih lahko dobite Gostovanje v skupni rabi in Načrti za skupno gostovanje v Premium.

 • The Enoposteljna V skupni rabi Hostinačrt vključuje eno spletno mesto, en e-poštni naslov, 10 GB SSD prostora za shranjevanje, 100 GB pasovne širine, eno bazo podatkov MySQL in graditelja spletnega mesta. To je kot nalašč, če načrtujete izdelavo enega spletnega mesta s spodobno količino medijev, vendar če imate na voljo samo eno bazo podatkov MySQL, ne boste mogli zagnati veliko skript – in morda sploh nobenih, če nameravate postaviti Namestitev WordPressa.
 • The Premium načrtujete, da vas nenehno obkrožijo do neomejenih spletnih mest, neomejenih e-poštnih naslovov, neomejenega SSD prostora za shranjevanje, neomejene pasovne širine, neomejenih baz podatkov MySQL in brezplačne registracije domen prvo leto.

Ti načrti vključujejo tudi brezplačno BitNinja Smart Security, ki vam nudi popolno zaščito pred XSS, DDoS, zlonamerno programsko opremo in drugimi kibernetskimi napadi. To je še posebej pomembno, če delate v industriji, nagnjeni k DDoS in drugim hekerskim napadom.

Na žalost, noben od teh načrtov ne vključuje brezplačnega SSL potrdila ali dnevnega varnostnega kopiranja, zaradi česar so HostGator, InMotion Hosting in Bluehost boljše izbire v zvezi s tem – še posebej, če nameravate zagnati spletno mesto za e-trgovino.

Če se odločite plačati malo več kot 5 USD, Poslovno gostovanje v skupni rabi načrt vključuje vse prednosti programa Premium plus dnevno varnostno kopiranje, brezplačen SSL certifikat in štirikratno količino procesne moči in pomnilnika.

Vsi Hostingerjevi načrti gostovanja vključujejo 99,9% uptime, kakovostna podpora strankam in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Za več informacij si oglejte naš podroben pregled o Hostingerju ali njihovi spletni strani.

iPage 

iPage je eden od veteranov v industriji spletnega gostovanja. Pohvalijo se zelo poceni, v velikosti za vse načrte spletnega gostovanja z učinkovit program za izdelavo spletnih mest s povleci in spusti. Za manj kot 5 dolarjev na mesec jih lahko dobite Bistveni načrt z eno, dve ali triletno pogodbo brezplačno domeno prvo leto. Načrt ima naslednje:

 • Neomejeno število dodatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Neomejen prostor na disku
 • Prilagodljiva pasovna širina
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Podpora za e-trgovino
 • Izdelava spletnih strani iPage, ki podpira do šest strani
 • Program za namestitev aplikacije z enim klikom
 • Izboljšana varnostna zbirka
 • 100 USD dobroimetja za Google AdWords
 • 1 GB brezplačnega prostora za shranjevanje v oblaku

Trenutno iPage ponuja 75-odstotno promocijo od običajne mesečne cene. Ta načrt gostovanja v skupni rabi iPage vam ponuja 99,9% garancija za čas, 24/7 podpora strankam, in a 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Priporočljivo je za uporabnike, ki potrebujejo močan paket z neomejenimi funkcijami za zelo nizko ceno. Načrt je še posebej primeren za tiste, ki želijo hitro zgraditi spletno trgovino, saj ima skupni SSL certifikat.

Lahko se odločite za eno, dve ali triletna pogodba, da dobite obrestno mero pod 5 USD / mesec. Če vas ne zanima estetika in bolj skrbi odzivnost mobilnosti, funkcionalnost in učinkovitost, bi bil iPage idealna izbira za vas.

Če želite izvedeti več, preberite naš strokovni pregled iPage ali kliknite tukaj, da obiščete spletno mesto iPage.

Odlične ponudbe – nizka cena – veseli odjemalci

Najboljši ponudniki spletnega gostovanja so močni na različnih področjih in poudarjajo edinstvene vidike njihovih načrtov, ki ustrezajo potrebam različnih demografskih podatkov. To pomeni, da boste morali pri izbiri ponudnika gostovanja, ki bo prijazen proračunu, upoštevati kratkoročne in dolgoročne potrebe. Če želite sprejeti premišljeno odločitev, je najbolje, da si ogledate podrobne ocene vsakega od ponudnikov.

Viri:

Spletno gostovanje & Kava: https://www.ceohangout.com/wp-content/uploads/2017/04/web-hosting-e1491842933623.jpg

WordPress pasica:

https://www.knowband.com/blog/wp-content/uploads/2017/01/wordpress-banner.png

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map