Najboljša BREZPLAČNA orodja za nadziranje spletnih strani (Pingdom No Long Free Free)

Spremljanje lastnega spletnega mesta je bilo včasih zapletena zadeva, vendar ne več. Danes je na voljo kar nekaj enostavnih orodij za spremljanje spletnih strani, nekateri pa so celo brezplačni. Najbolj zapletena zadeva je veste, katero izbrati.


Kot pri vsaki vrsti brezplačnih storitev je tudi težko težko vedeti, na katere se resnično lahko zanesete – izbira orodja za spremljanje spletnega mesta je še posebej kritična odločitev. Ne želite tvegati izgube potencialnih strank, kupcev in prihodkov zaradi orodja, ki ne deluje pravilno.

Pingdom je bil včasih odlična, zanesljiva brezplačna možnost, zdaj pa ne ponuja več brezplačnega načrta, zato so naši strokovnjaki ugotovili, najboljše BREZPLAČNE alternative, ki jih splet ponuja.

Preizkusili smo na desetine storitev, da smo vam predstavili ta seznam, ki vključuje ne le pet najboljših brezplačnih orodij za spremljanje, temveč tudi štiri plačane storitve za podjetja s kompleksnejšimi zahtevami. Redno preverjamo storitve na našem seznamu, da zagotovimo, da so vse informacije posodobljene.

Najboljše brezplačne storitve spremljanja

 1. StatusCake
 2. Porastek
 3. Uptime Robot
 4. Montastično
 5. Uptimia

Najboljše plačane storitve spremljanja

 1. Pingdom
 2. Sleditelj gostitelja
 3. Site24x7
 4. Monitis

Brezplačne storitve spremljanja spletnih strani

1. StatusCake – Vsestransko nadzorovan nadzor, ki premaga začetnike

StatusCake je londonsko podjetje, ki deluje že od leta 2012 in se ponaša z impresivnim seznamom strank, vključno z Microsoftom, GoDaddyjem in Netflixom. Medtem ko večina drugih brezplačnih orodij na svojih spletnih mestih preverja samo eno vozlišče za testiranje, StatusCake ima 48 lokacij za testiranje razširila po 28 državah po vsem svetu.

statusni kolač

Ključne funkcije

 • Spremljanje uspešnosti: Popolna razčlenitev časov nalaganja za vse strani na vašem spletnem mestu, preizkušene z različnih lokacij.
 • Nadzor nad časom: Trden nadzor nad upodabljanjem, ki vključuje preverjanje spletnega mesta v intervalih do 30 sekund.
 • Nadzor strežnika: Nadzira uporabniško določene mejne vrednosti RAM-a, CPU-ja in uporabe diska.
 • Opozorila: Nastavljiv za prejemanje po e-pošti, SMS-u, Twitterju ali prek integracij drugih proizvajalcev, vključno z Slack, Discord, Pushover, PushBullet, HipChat in drugimi. Dobili boste tudi neobvezno poročanje, tako da lahko določite, kako želite, da se ta obvestila o izpadih prikazujejo svojim privržencem v družbenih medijih.

Cenitev

StatusCake ponuja brezplačno različico, ki vključuje osnovno uptime in hitrostno testiranje, in vam bo omogočil preizkus do desetih spletnih mest. Dva plačana načrta, Business (24,49 USD na mesec) in Superior (79,99 USD na mesec) omogočata preizkušanje 100 ali 300 spletnih mest, poleg tega pa ponujata tudi številne dodatne funkcije.

Plačani načrti prihajajo z a 7-dnevno brezplačno preskušanje – podatki o kreditni kartici niso potrebni. Ko se prijavite na letno naročnino, prejmete ceno s popustom in dva meseca brezplačno.

Prednosti

 • Priročna, uporabniku prijazna nadzorna plošča ponuja podrobne informacije o vaših testih
 • Plačani načrti ponujajo impresiven seznam funkcij
 • Vaša spletna mesta se preverjajo na več lokacijah po vsem svetu

Slabosti

 • Prosti načrt je precej omejen, vključuje le osnovne značilnosti
 • Skupina za podporo ni vedno na voljo za odgovor na vprašanja

Najboljše za: Podjetja katere koli velikosti, ki želijo preizkusiti preprost, bogat s funkcijo spremljanja, da vidijo, ali jim to ustreza. Agencije ali marketinški strokovnjaki bodo tudi StatusCake našli dobro izbiro.

2. Poraste – Igralec “Nekaj ​​za vsakogar” v prostoru za spremljanje spletnih strani

Ustanovljeno leta 2007, Porastek ponuja različne storitve spremljanja, od standardnega spremljanja spletnih strani do spremljanja dejanskih uporabnikov. Na impresivnem seznamu strank so velika imena, kot so Microsoft, HP, Virgin in Zendesk.

Medtem ko plačani načrti ponujajo obsežen seznam naprednih funkcij, lahko na spletnem mestu podjetja najdete več brezplačnih orodij, med drugim tudi brezplačno orodje za spremljanje spletnih strani za vedno ki bo spremljal vašo spletno stran z lokacij po vsem svetu.

Brezplačna različica vam bo poslala opozorilo po e-pošti, kadar pride do težave – vendar ne pred preizkušanjem vašega spletnega mesta z dveh različnih kontrolnih točk, da preprečite lažne alarme. Dobite tudi podrobna poročila o podatkih, ki jih lahko izvozite v PDF ali Excel.

uptrends

Ključne funkcije

 • Spremljanje v več brskalnikih: Uptrends ponuja “pravi nadzor brskalnika”, ki vaše spletno mesto doseže s tremi glavnimi brskalniki, da ponovno ustvari izkušnjo vaših uporabnikov. Funkcija Celoten pregled preverja vsako spletno stran in element na vašem spletnem mestu, poleg tega pa ima 200 kontrolnih točk po vsem svetu za resnično spremljanje uspešnosti v svetu.
 • Zasebne kontrolne točke: Poleg 200-odstotnih kontrolnih točk podjetja po vsem svetu lahko dobite tudi svojo zasebno kontrolno točko, ki se lahko zažene za požarnim zidom in spremlja intranet in notranje aplikacije vašega podjetja..
 • Snemalnik transakcij: Zabeležite in spremljajte vse transakcije na svojem spletnem mestu in pridobite podrobne informacije o nakupovalnih procesih, funkcijah spletnega mesta in času nalaganja. Analizirajte svoje rezultate z vrsto močnih orodij.

Cenitev

Uptrends ponuja tri osnovne in dva napredna načrta. Osnovni načrti se gibljejo od 14,59 USD na mesec za 10 monitorjev do 204,21 USD na mesec za 250 monitorjev. Oba napredna načrta ponujata vrhunske storitve, kot so spremljanje več brskalnikov in spremljanje transakcij. Cene so 34,94 dolarja za poslovni načrt in 63,21 dolarja za poslovni načrt.

Pravo spremljanje uporabnikov lahko dodate v kateri koli načrt za doplačilo, ki se razlikuje glede na število ogledov strani.

Vsi načrti prihajajo z a 30-dnevna brezplačna preizkusna različica – podatki o kreditni kartici niso potrebni. Če se prijavite na letni načrt, dobite 20% popusta na ceno.

Prednosti

 • Brezplačna različica ponuja dostojne funkcije, ki jih pri večini drugih brezplačnih storitev ne boste našli
 • Plačani načrti ponujajo dragocene funkcije, kot sta mobilni splet in realni nadzor brskalnika
 • Več kot 200 kontrolnih točk po vsem svetu – lahko preizkusite svoje spletno mesto z vseh lokacij ali pa le izberete tiste, ki jih potrebujete

Slabosti

 • Brezplačna različica je še vedno precej omejena
 • Ni najbolj uporabniku prijazen vmesnik

Najboljše za: V bistvu vse vrste uporabnikov, od zasebnih uporabnikov, ki želijo brezplačno spremljati eno spletno mesto, do velikih podjetij, ki imajo proračun za naložbe v enega izmed plačilnih načrtov, bogatih s funkcijami.

3. Robot Uptime – Osnovna, a zanesljiva storitev v brezplačnem načrtu

Na Malti Uptime Robot obstaja že od leta 2010 in je postal priljubljen in cenjen ponudnik storitev spremljanja spletnih strani. Vaša spletna mesta so testirana 20+ lokacij po vsem svetu.

uptimerobot

Ključne funkcije

 • Nadzor nad časom: Uptime Robot bo vsakih pet minut preizkusil vaša spletna mesta in se prepričal, ali je pripravljen in deluje. S programom Pro lahko preizkusite v enominutnih intervalih.
 • Opozorila pred izpadom: Standardna opozorila prihajajo po e-pošti, toda s plačljivim načrtom lahko dobite sporočila z besedilom ali glasovnimi klici.
 • Integracija platforme: Uptime Robot je pred kratkim dodal integracije s številnimi drugimi platformami, vključno z Google Hangouts, Twitterjem, Telegramom, Slackom in še več.

Cenitev

Uptime Robot ponuja standardni brezplačen načrt, ki vključuje 50 monitorjev na mesec in dva meseca dnevnikov.  S programom Pro načrt izberete številne monitorje in cena se ustrezno prilagodi, in sicer od 5,50 USD na mesec za 50 monitorjev do 746 USD na mesec za 20 000 monitorjev (na zahtevo so na voljo večji računi).

Če plačujete letno namesto mesečno, dobite a 20% popust.

Vsi plačani načrti ponujajo 12 mesecev dnevnikov in napredne funkcije opozarjanja, kot je prilagajanje na podlagi pragov trajanja izpada. Prav tako lahko prejmete opozorila SMS ali glasovne klice.

Prednosti

 • Zanesljivo spremljanje in opozorila, ko je vaše spletno mesto propadlo
 • Konfigurirajo se napredna obvestila, da se prezrejo manjši izpadi
 • Več integracij s socialnimi mediji in aplikacijami drugih proizvajalcev

Slabosti

 • Brez nadzora hitrosti (samo uptime)
 • Nadzorna plošča ni najbolj uporabniku prijazna

Najboljše za: Mala in srednje velika podjetja in zasebni uporabniki iščejo zanesljivo, proračunsko prijazno rešitev za spremljanje. Velikim podjetjem in uporabnikom, ki bolj poznajo tehnologijo, bi bilo verjetno bolje, če bi imeli storitev razlike.

4. Montastično – Brez nepotrebnega spremljanja spletnega mesta

Montastično stvari čisti s čisto, minimalistično spletno stranjo in brez dodatnih funkcij. Naredi natanko tako, kot pravi, da bo naredil: spremljajte svoje spletno mesto in vam pošljemo e-poštno sporočilo, če ni v redu. Prav tako imate možnost, da vnesete ključne besede in izberete opozorila, če so na zadevni strani prisotne ali ne.

montaški

Ključne funkcije

 • Nadzor nad časom: Montastic preverja vaše spletno mesto v intervalih 30 minut, 60 minut, 3 ure, 6 ur ali 24 ur. Po e-pošti vam pošlje e-poštno sporočilo, ko se vaše spletno mesto ustavi, in drugo e-poštno sporočilo, ko pride nazaj.
 • Prijavite se z Googlom: Montastic zahteva, da se prijavite za uporabo njegove storitve, vendar Googlova integracija prijav omogoča, da preskočite postopek registracije, tako da namesto tega povežete svoj Google Račun.
 • Večkratni prejemniki opozoril: Namesto da pošljete opozorila o izpadih samo na en e-poštni naslov, lahko dodate več prejemnikov, tako da se ob prekinitvi vašega spletnega mesta obvesti vse ustrezno osebje..

Cenitev

Montastic ponuja a osnovni brezplačni načrt ki bo vsakih 30 minut preveril razpoložljivost do treh spletnih mest. S plačanimi načrti, ki stanejo od 5 do 49 dolarjev na mesec, lahko spremljate do 500 spletnih strani z intervali, ki so tako nizki kot pet minut. Načrti se obračunavajo mesečno, tako da jih lahko kadar koli premaknete ali prekličete.

Prednosti

 • Zanesljiv, nezapleten, enostaven za uporabo
 • Ugodni in prilagodljivi plačani načrti
 • Opozorila po e-pošti lahko pošljejo do šestim prejemnikom

Slabosti

 • Brez naprednih funkcij, kot sta spremljanje uspešnosti ali transakcij; lahko za nekatere uporabnike preveč preprost
 • Brez opozoril na sporočilo

Najboljše za: Majhna podjetja z omejenimi proračuni in netehnični uporabniki, ki morajo le vedeti, ali so njihova spletna mesta dvignjena ali zmanjšana.

5. Uptimia – Vse pomembne lastnosti Brez preveč dodatkov

Uptimia je sorazmerno nov predvajalnik na trgu, vendar je že pokazal impresivno rast, odjemalci, kot so Pepsi, Akami in Nokia. Podjetje ponuja storitve spremljanja za mala in velika podjetja, vključno s spremljanjem uptime in hitrosti, kot tudi spremljanje transakcij in spremljanje dejanskih uporabnikov.

Podjetje ponuja načrt zastonj za vedno ki omogoča spremljanje enega spletnega mesta v petih minutah. Prosti načrt vključuje samo spremljanje nadgradnje.

uptimia

Ključne funkcije

 • Nadzor nad časom: Spremljate vaše spletno mesto od 170+ globalnih lokacij v intervalih, krajših od 30 sekund.
 • Spremljanje uspešnosti: Vključuje čas spremljanja obremenitev z dejanskimi brskalniki in dejanski nadzor uporabnikov (RUM), ki lahko meri uspešnost vašega spletnega mesta glede na posamezne obiske.
 • Poročila z blagovno znamko po meri: Za vsakodnevna poročila lahko uporabite logotip in barvno shemo vašega podjetja, zato je Uptimia dobra izbira, če ste del agencije, ki upravlja spletna mesta za vaše stranke.

Cenitev

Uptimia ponuja tri osnovne mesečne načrte: Starter pri 10 USD na mesec, Standard pri 34 $ in Napredni pri 90 USD. Na voljo je tudi načrt podjetja v višini 185 USD. Ob prijavi na letni načrt dobite znatne popuste.

Načrti se razlikujejo predvsem po številu pregledov nadrejenega in naprednega preverjanja, dejanskih ogledov strani za spremljanje uporabnikov in številu uporabnikov.

Brezplačni načrt je mogoče uporabiti na enem spletnem mestu in poroča samo o času dela, vendar obstaja tudi popolnoma funkcionalno 30-dnevno brezplačno preskušanje ki ne zahteva podatkov o kreditni kartici.

Prednosti

 • Odvečna infrastruktura podjetja vključuje dva podatkovna centra, kar pomeni, da lahko storitev deluje brez težav, brez prekinitev
 • Podrobna analiza napak in analiza vzrokov vam omogočata, da natančno ugotovite, kaj je šlo narobe in da hitro najdete rešitev
 • Spremljanje hitrosti zazna težave pri nalaganju z notranjimi in zunanjimi elementi

Slabosti

 • Brezplačna različica je zelo omejena
 • Številne meritve uspešnosti so omejene za posamezne načrte

Najboljše za: Podjetja vseh velikosti, ki potrebujejo neposredno storitev spremljanja iz impresivnega števila svetovnih lokacij. Če ste zasebni uporabnik, ki išče brezplačno storitev, bi vam bilo verjetno bolje, če uporabite katero od drugih možnosti na tem seznamu..

Plačane storitve spremljanja spletnih strani

1. Pingdom – BMW programske opreme za spremljanje

S sedežem na Švedskem Pingdom je bilo ustanovljeno leta 2007. Pridobljeno v programskem velikanu programske opreme za upravljanje IT SolarWinds leta 2014, je podjetje hitro raslo in zdaj ponuja storitve številnim velikim blagovnim znamkam, vključno z Amazonom in Major League Baseball.

Pingdom ponuja izčrpen seznam funkcij spremljajte vse, od hitrosti do uporabniške izkušnje. Podrobna poročila omogočajo razvijalcem in upraviteljem, da sprejemajo informirane odločitve o korakih, ki jih lahko sprejmejo za izboljšanje svojih spletnih mest.

PingdomTrasactionMonitoring

Ključne funkcije

 • Nadzor nad časom: Pingdom ne samo preverja razpoložljivost vašega spletnega mesta, aplikacij in strežnikov – temveč vam ponuja tudi podrobne informacije, tako da lahko hitro odpravite težave.
 • Vpogled v obiskovalce: Spremljanje izkušenj s spletnimi stranmi vam omogoča sprotne podatke dejanskih obiskovalcev vašega spletnega mesta, kar vam omogoča, da spoznate svoje uporabnike in razumete, kako spremembe v uspešnosti vplivajo na njihovo izkušnjo.
 • Industrijske rešitve: Rešitve Pingdom-a so prilagojene različnim panogam, kot so e-trgovina, razvoj spletnih strani in zabava.
 • Spremljanje interakcij: Pingdom lahko spremlja določene interakcije, kot so transakcije v e-trgovini, in meri njihovo končno uspešnost. To ponuja podrobne podrobne podatke o tem, kako obiskovalci doživljajo vaše spletno mesto.

Cenitev

Pingdom ponuja štiri različne pakete, od 14,95 USD na mesec za Starterjev načrt do 199 USD na mesec za profesionalni načrt. Načrti se razlikujejo v številu spletnih mest, ki jih lahko spremljate, številu ogledov strani na mesec v funkciji Vpogled v obiskovalce in nekaj drugih naprednih funkcij.

Če plačate letno, dobite 20% popust. Ko se prijavite za nov plačan račun, dobite račun 14-dnevna brezplačna preizkusna različica tako da lahko storitev preizkusite, preden se zavežete. Spletno mesto vas bo pozvalo, da vnesete podatke o svoji kreditni kartici, da boste lahko preskusili.

Vendar se včasih splača počakati – če se takoj ne prijavite za načrt, boste prejeli e-pošto z brezplačno preizkusno različico brez podatkov o kreditni kartici.

Prednosti

 • Številne napredne funkcije spremljanja, ki jih ne boste našli drugje
 • Specializirane rešitve za različne panoge in različne izzive
 • Podrobno poročanje vam nudi vse informacije, ki jih potrebujete za izboljšanje svojega spletnega mesta

Slabosti

 • Podjetje ne ponuja več brezplačnega načrta
 • Uporabniški vmesnik je lahko zahteven za netehnične uporabnike

Najboljše za: Spletna mesta z veliko količino z resnimi tveganji, povezana z uspešnostjo spletnega mesta. Če ima vaše podjetje kritično potrebo po stalni uspešnosti, vezani na upravljanje prihodkov ali odnosov s strankami, je Pingdom odlična izbira. Če iščete preprost način za spremljanje časa delovanja svojega spletnega mesta, bi verjetno lahko naredili preprostejšo rešitev.

2. Gostitelj sledilnik – Sanjska aplikacija za “velike podatke” geeks

Če se odločite iti z Sleditelj gostitelja, uglednega ponudnika storitev, ki deluje že od leta 2007, boste v dobri družbi. Njegov seznam odjemalcev med drugim vključuje velikane, kot so Microsoft, Panasonic in Colgate.

Storitev vam omogoča izvajanje različnih vrst testov, kot so čas delovanja, hitrost strani in zdravje & varnost, od 140+ lokacij po vsem svetu. Prav tako lahko preverite, ali je vaše spletno mesto na seznamih s seznami.

hosttracker

Ključne funkcije

 • Spremljanje uspešnosti: HostTracker razčleni svoje meritve zmogljivosti na čas iskanja DNS, poveže čas, prvi bajt in čas prenosa. To omogoča natančen pogled, ki olajša opažanje določenih ozkih grl.
 • Nadzor nad časom: Funkcija “preverjanje razpoložljivosti” HostTracker je podobno podrobna in jo je mogoče konfigurirati tako, da preverja ne le razpoložljivost spletnega mesta in strežnika, temveč tudi aplikacije, povezane z vašim spletnim mestom, kot tudi povezave z vašo bazo podatkov.
 • Opozorila: Zelo prilagodljiva opozorila z izbiro e-poštnih sporočil, glasovnih sporočil, SMS-ov, skype-a, Google Hangouts ali Viber-ja. Nastavite lahko tudi pogoje in naloge za opozorila, da zagotovite, da vsak član ekipe dobi samo ustrezne.
 • Samodejno zaustavite Google Ads: HostTracker lahko samodejno zaustavi vašo oglaševalsko akcijo AdWords, če vaše spletno mesto ni na voljo, in ga zaženete, ko je spletno mesto varnostno kopirano.

Cenitev

Host Tracker ponuja štiri mesečne načrte: Webmaster pri 14 USD na mesec, Business pri 29 USD in Enterprise pri 99 USD. Če se prijavite na letni načrt, prejmete popuste od 24% do 37%.

Obstaja tudi 30-dnevna brezplačna preizkusna različica na voljo – podatki o kreditni kartici niso potrebni.

Glavne razlike med načrti so število URL-jev, ki jih lahko preverite, pogostost pregledov in več naprednih funkcij.

Prednosti

 • Neomejenim opozorilom lahko pošiljate neomejene stike (ali 10 stikov v načrtu za spletne skrbnike)
 • Google Ads Management vam prihrani denar, če zaustavite svoje oglaševalske akcije AdWords, ko je vaše spletno mesto propadlo
 • Spletno mesto je na voljo v več jezikih

Slabosti

 • Vmesnik armaturne plošče je precej osnovni in nekoliko old-school
 • Brezplačna različica za vedno ni več na voljo

Najboljše za: Majhna in srednje velika podjetja z več spletnimi stranmi in zapletenimi spletnimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko natančnih podatkov o uspešnosti spletnega mesta. Podjetja z več projekti ali viri prihodkov bodo še posebej cenila sposobnost prilagajanja poročil.

3. Site24x7 – Storitev, ki jo bodo vzljubili informacijski strokovnjaki s časom

Site24x7 je ameriško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2006. Podjetje ponuja rešitve za spremljanje uspešnosti, usmerjene v DevOps in IT strokovnjake. Storitev lahko uporabite za spremljajte svoja spletna mesta, API-je, strežnike in še veliko več.

Najboljša BREZPLAČNA orodja za spremljanje spletnih strani (zdaj, ko Pingdom ni več brezplačen)

Ključne funkcije

 • Spremljanje uspešnosti: Celovit nadzor uspešnosti iz 90 svetovnih lokacij, preverjanje internetnih storitev, zmogljivosti notranjega omrežja, komponente spletnih strani in še več.
 • Spremljanje dejanskih uporabnikov (RUM): S sledenjem v realnem času boste povedali vse, kar morate vedeti o izkušnji uporabnikov na vašem spletnem mestu. Podrobna poročila vam bodo omogočila analizo vedenja obiskovalcev in odkrivanje morebitnih zadev.
 • Javne strani o stanju: Ta funkcija omogoča, da stranke obvestite o morebitnih izpadih. Zagotovo cenijo preglednost vašega podjetja.

Cenitev

Site24x7 ponuja tri osnovne mesečne načrte: Starter pri 10 USD na mesec, Pro pri 39 USD in Classic pri 89 $. Obstaja tudi načrt podjetja, ki se začne pri 225 USD na mesec. Če plačujete letno namesto mesečno v mesec, dobite privlačne popuste.

Načrti se razlikujejo predvsem po številu spletnih mest, ki jih lahko spremljate, in številu sintetičnih spletnih transakcij, ki so uporabljene pri uporabi funkcije Real User Monitoring.

Vsi načrti prihajajo z a 30-dnevna brezplačna preizkusna različica – podatki o kreditni kartici niso potrebni.

Prednosti

 • Ponuja številne dodatne funkcije, kot so paketi za spremljanje omrežij in strežnikov
 • Uporabniški vmesnik nadzorne plošče na ravni uporabnikov z močnim tehnološkim ozadjem
 • Na voljo je nadzor uspešnosti mobilne aplikacije

Slabosti

 • Omejena prilagoditev opozoril, zaradi katere so nekateri uporabniki preobremenjeni z opozorili
 • Zelo zapletena storitev, ni primerna za začetnike

Najboljše za: Podjetja z IT in DevOps ekipami, ki potrebujejo robustno funkcijo v cenovno ugodnem in uporabniku prijaznem paketu. Upoštevajte, da se lahko netehničnim vrstam zdi težko izučiti.

4. Monitis – Uporabniku prijazna in enostavno prilagojena storitev

S strankami, kot so stranke, kot so Visa, Puma in Univerza Harvard, veste, da Monitisu, ki temelji na Floridi, lahko zaupate vse potrebe za spremljanje vašega spletnega mesta. Celovita storitev je namenjena vodjem podjetij, IT strokovnjakom in ponudnikom storitev.

monitis

Ključne funkcije

 • Nadzor nad časom: Spremlja več protokolov, da se zagotovi nemoteno delovanje spletnih mest, strežnikov, omrežij, e-pošte in še več.
 • Spremljanje uspešnosti: Vključuje spremljanje obremenitve in stresne teste spletnega mesta za predvidevanje izpadov, skupaj s sintetičnim nadzorom transakcij za testiranje posameznih potovanj uporabnikov po vašem spletnem mestu.
 • Hramba podatkov: Dnevniki uspešnosti so shranjeni dve leti, kar je daljše od mnogih drugih orodij za spremljanje.

Cenitev

Monitis ponuja pristop “sestavite svoj načrt”, ki ponuja funkcije v meniju “a la carte”. Minimalni načrt stane 9,80 USD na mesec. Tu je na voljo veliko prilagodljivosti, čeprav lahko izbira za vsako funkcijo hitro poveča vaše stroške.

Z letnimi načrti prihranite 20%, izkoristite pa lahko tudi 15-dnevno brezplačno brezplačno preskusno različico (kreditna kartica ni potrebna).

Prednosti

 • Programska oprema v oblaku; noben prenos ali namestitev ni potrebna
 • Live chat in telefonska podpora v angleščini in nemščini
 • Prilagodljivi načrti; plačajte samo tisto, kar potrebujete

Slabosti

 • Če potrebujete veliko različnih funkcij, lahko načrti zelo hitro postanejo drago
 • Armaturna plošča je precej zapletena, zato bi se lahko novi uporabniki težko naučili

Najboljše za: Podjetja vseh velikosti, ki potrebujejo močan nabor funkcij v kombinaciji z odlično podporo. Predčasni IT profesionalci bodo še posebej cenili sposobnost prilagajanja funkcij in vmesnikov.

Katera služba za spremljanje je prava za vas?

Če že ne spremljate svojega spletnega mesta ali niste zadovoljni s svojo trenutno storitvijo, je pravi čas, da si ogledate svoje možnosti.

Ste bili presenečeni nad rezultatom preizkusa uptime? Ne pozabite prebrati našega 10 najhitrejših načinov za povečanje vašega spletnega mesta danes.

 Nadzor nad časomSpremljanje hitrostiPravi nadzor brskalnikaSpremljanje potovanja strankPrilagodljiva opozorilaPriljubljene integracije aplikacijSpremljanje lokacijCena
StatusCake x x x x 48 0 dolarjev – 66,66 dolarja
Porastek x x x x x x 200 0 – 50,57 USD
Uptime Robot x x 1 0 dolarjev – 746 dolarjev
Montastično x Neznano 0 – 49 USD
Uptimia x x x x x 171 0 USD – 159 USD
Pingdom x x x x x x 70 11,95 USD – 995 USD
Sleditelj gostitelja x xx x 142 9,92 dolarja – 74,92 dolarja
Site24x7 x x x x x x 90+ 9,00 USD – 449 USD
Monitis x x x x x 35 9,80 USD & gor
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me