Kako nastaviti pošiljanje pošiljk na BigCommerce [2020 UPDATE]

Pošiljanje odpadkov je ena izmed številnih glasbenih besed, ki trenutno plavajo okoli scene e-trgovine podjetnika. To je dokaj enostaven in preprost način, da stopiš v prodajo vrat prek spleta, zato nešteto ljudi želi poskusiti svojo roko na ta zelo vitki način poslovanja. Da bi bil postopek še enostavnejši in enostavnejši, boste morda razmislili o partnerstvu z odlično platformo za e-trgovino.


BigCommerce zagotovo ustreza predlogu zakona, ko gre za ugledne, sodobne spletne strani za e-trgovino, ki dajejo odlične rezultate. Torej, morda se sprašujete, kako na platformo postaviti trgovino s pošiljkami. Ali je to celo dobra možnost pošiljanja kapljic?

Ampak najprej, kaj je drop shipping vseeno?

Odpadna pošiljka 101

Drop shipping je poslovni model e-trgovine z majhnimi stroški, v katerem vi, pošiljatelj kapljic, delujete kot posrednik med dobavitelji in potrošniki.. Kot pošiljatelj kapljic ustvarite spletno trgovino, v kateri navedete izdelke za prodajo, ki jih vi nabavite pri teh dobaviteljih in proizvajalcih. Ko kupec odda naročilo v vaši trgovini, ga naročilo pošlje neposredno dobavitelju, ki ga nato izpolni z določenim načinom pošiljanja.

Kot si lahko predstavljate, prevozniki s kapljicami ponavadi delujejo z nižjimi maržami, saj dajejo poceni izdelke, ki jih je mogoče označiti in prodati za višjo ceno ciljni publiki. Prav tako se nikoli ne smejo fizično vključiti v ustvarjanje ali pošiljanje izdelkov, niti ne potrebujejo lastne infrastrukture.

Prodajalcem pri poslovnem modelu, ki oddaja blago, ni treba tvegati svojega denarja za drago opremo in opremo ali z zalogami v trgovini. Izdelki in zmogljivosti so že tam; samo olajšajo prodajo in poskrbijo, da bo ob pokritju stroškov ostalo dovolj velik rez, ko bodo pokriti stroški.

Kako nastaviti prodajalno za dostavo blaga na BigCommerce

Kadar gre za opustitev pošiljanja na BigCommerce, ni trdih in hitrih pravil. To pomeni, da se lahko pri nastavitvi pošiljanja s kapljicami spustite v resnične povezave in kakšne so vaše razmere, pa tudi na trge ali aplikacije, ki jih najraje delate. Vendar bom poskušal biti dovolj splošen, da vključim vse, hkrati pa dovolj natančen, da bo uporaben.

1. korak: Izdelajte prodajno strategijo

Osnovna strategija prodaje za prodajalno za prodajo blaga se nanaša na tri stvari: vaše blago, blagovno znamko in nišo. Na koncu se izplača vložiti nekaj časa v načrtovanje, kako te tri vidike spletne trgovine uporabiti v svojo korist. Na primer, plača se, da izberete nišo ali kategorijo izdelkov, nato pa se osredotočite na to, da kupci in promet usmerite v izgradnjo skupnosti, ki jo zanimajo ti izdelki..

Kar boste izbrali za prodajo, lahko vpliva tudi na vašo blagovno znamko. Trgovina z dobro premišljeno identiteto in vizualnim slogom bo daleč k izgradnji zaupanja potrošnikov. V ta namen morate imeti dnevnik, sledilno vrstico in nekaj drugega osnovnega trženjskega gradiva. To je še ena točka, koga ciljate kot potrošnike in na kateri platformi. Facebook je na primer odlična platforma za doseganje potencialnih strank v njihovih interesnih skupinah.

2. korak: izberite načrt cen in se prijavite

BigCommerce ima tri načrte za oblikovanje cen kot tudi načrt podjetja po meri. Ključnega pomena je, da vsi načrti vključujejo 0% transakcijske provizije in neomejeno število izdelkov, shranjevanje datotek in uporabniške račune, kar je super za podjetja katerega koli obsega. Vendar imajo omejitev prodaje, ki jo, če jo presežete, pomeni, da boste morali nadgraditi na višji načrt. Če imate veliko ambicijo, se tega preprosto zavedajte.

Edine druge pomembne lastnosti, ki niso vključene v vse načrte, so skupine strank in iskalni filtri po meri. To so odlične funkcije za vašo trgovino, ki vas bodo morda spodbudile k nadgradnji.

Takoj lahko začnete brezplačno 15-dnevno preskusno različico brez kreditnih kartic, v kateri lahko z večino funkcij sestavite večino svoje trgovine in jo pripravite za prodajo na dan predstavitve. Kljub temu pa se morate prijaviti v načrt oblikovanja cen, če želite dostopati do naprednih funkcij in oživiti svoje spletno mesto.

3. korak: Ustvarite svojo prodajalno za dostavo blaga BigCommerce

S spletno trgovino BigCommerce lahko začnete z eno od njihovih 120 predlog, pripravljenih za e-trgovino. Predloge je skoraj dvakrat več Shopify, in vsaka predloga ima tri ali štiri sloge, zaradi katerih je izbor še bolj pester. To v kombinaciji z nekaj zelo edinstvenimi nišami pomeni, da boste verjetno lahko našli predlogo čim bližje tistemu, kar ste iskali.

Builder ne uporablja funkcije povleci in spusti, kar je pri omejevanju predloge rahlo omejujoče. Vendar pa, BigCommerce vam omogoča široko prilagoditev predlogov vaše trgovine z uporabo kodiranja po meri. Lahko najdete celo strokovnjake, ki ponujajo razvoj BigCommercea, če želite nekatere lastnosti po meri ali popolnoma nov videz. Če to ni potrebno, predloge že prihajajo z vsemi spletnimi stranmi, ki jih potrebujete za popolno spletno mesto, in preprosto morate dodati svojo vsebino.

4. korak: Izberite aplikacijo Sourcing Product

Kako nastaviti pošiljanje pošiljk na BigCommerce [2020 UPDATE]

Naslednji korak je iskanje ustreznih izdelkov za vašo trgovino. BigCommerce ponuja nekaj aplikacij za iskanje izdelkov, s katerimi lahko iščete izdelke in jih navedete v svoji trgovini, ne da bi vam bilo vse potrebno 100% ročno. Vendar se med seboj zelo razlikujejo po kakovosti in od katerih platform lahko pridobivajo.

Modalyst je ena izmed najbolj poliranih in najbolj uspešnih aplikacij, vendar ga je mogoče uporabiti samo za ameriške trge, kot sta Stein.com in Wish.com. e-ProductPlug je še ena odlična aplikacija, ki lahko ciljno usmeri katero koli spletno trgovino s sistemom naročanja preglednic. Vendar pa nobena od njegovih aplikacij AliExpress, ki je najprimernejši za cenovno ugodne izdelke za pošiljanje, ni tako odlična.

Opravite nekaj raziskav o tem, kaj vse lahko in česa ne morete storiti za svojo prodajalno s prodajo. V idealnem primeru želite aplikacijo, ki lahko:

 • Pomagajo vam iskati seznam spletnih trgov na debelo
 • Uvozite izdelke v svojo trgovino s klikom
 • Naročila strank samodejno pošljete neposredno dobaviteljem

5. korak: Začnite s prodajo

Ko je vse na svojem mestu, lahko preprosto zaženete trgovino in začnete s prodajo, tako da se preprosto prijavite na nadzorno ploščo BigCommerce. Na dnu spletne strani je gumb »Zaženi trgovino« pod »Pregled & preizkusite svojo trgovino. ” S klikom na to bo trgovina v živo in javno dostopna.

Če najdete dobro aplikacijo za pošiljanje pošiljk, kot je zgornja, bi morali prodati in pošiljati izdelke strankam z malo ali brez posega.. Vse, kar boste morali storiti, je, da poskrbite za trženje in ustvarjanje prometa, redno posodabljate zaloge in ohranjate svoje cene konkurenčne.

Prednosti in slabosti dostavljanja spust na BigCommerce

Ker je pošiljanje blaga s kapljicami zelo preprost poslovni model, je zdaj na tak ali drugačen način na voljo na večini platform za gostovanje spletnih strani, ki ponujajo možnosti e-trgovine. Zato je pomembno vedeti, katere najbolj oprijemljive prednosti in slabosti je uporaba platforme BigCommerce.

Prednosti:

 • BigCommerce ne zaračunava provizije za transakcije v nasprotju z nekaterimi drugimi platformami, kar pomeni, da žepnete več svojega dobička.
 • BigCommerce ima odličen izbor predlog za e-poslovanje ki omogočajo približanje želeni trgovini brez obsežnih prilagoditev.
 • Na platformi BigCommerce obstaja veliko odličnih vgrajenih funkcij, kot so cene pošiljanja ShiperHQ in tržna orodja, ki so odlična za vse podjetnike v e-trgovini..

Slabosti:

 • Obstaja omejitev, koliko lahko prodate, preden morate nadgraditi svoj načrt, ker nekatere druge platforme, kot je Shopify, nimajo omejitev.
 • Nekatere zelo priročne funkcije, kot so skupine strank, Googlovi pregledi in filtri za iskanje po meri, so rezervirane za dražje načrte.
 • Ker BigCommerce ni tako velik poudarek, na Shopifyju ni toliko raznolikih aplikacij ali integracij za pošiljanje pošiljk, na primer.

Ali BigCommerce deluje smiselno kot platforma za pošiljanje pošiljk?

Dobro vprašanje. Odgovor ni tako enostaven. Čeprav ni dvoma, da je BigCommerce na splošno fantastična platforma za e-trgovino z odlično ponudbo razmerja med ceno in ceno, ko gre za vgrajene funkcije, predloge in aplikacije, lahko nanjo pogledam samo v primerjavi z velikanom, ki se ukvarja s pošiljanjem pošiljk, Shopify.

Jasno je, da BigCommerce daje veliko manj pomena pri pošiljanju blaga na svoji platformi. Obstaja manj aplikacij, ki poskrbijo za tovrstno spletno prodajo, in manj orodij, zaradi katerih boste iz tega razloga naklonjeni. Vendar pa obstaja nekaj odličnih aplikacij, ki vam bodo pomagale pri pošiljanju padcev, kot je Modalyst, ki ciljajo tudi na nišo višjega cenovnega razreda.

Omejitve prodaje se morda zdijo strme; vendar bi se splačalo upoštevati kakovost platforme in tudi vaše prihodke v tej fazi.

Čeprav je BigCommerce še vedno dostojna platforma za dostavo blaga, je verjetno najbolje za izkušene prodajalce, ki imajo jasnejšo predstavo o tem, kaj želijo doseči. Zaradi številnih orodij za trženje je tudi dobra izbira za tiste, ki vedo, kako iz njih iztržiti najboljše.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map