Izdelajte brezplačno spletno mesto s svojega mobilnega telefona z Webnode CMS

Webnode je neverjetno preprost graditelj spletnih mest, ki ga lahko uporabite iz svojega mobilnega telefona za brezplačno ustvarjanje neverjetno lepih spletnih mest. Začetek leta 2008 je že pomagal več kot 37 milijonom uporabnikov pri ustvarjanju lastnih spletnih mest. Sliši se predobro, da bi bilo resnično? Slišite od generalnega direktorja Josefa Hosa.


Opišite nam ozadje podjetja: Kaj je spodbudilo idejo in kako se je razvijalo do zdaj?

Webnode je bil dejansko ustanovljen leta 1998 kot tipično podjetje za razvoj in implementacijo CMS. Seveda je predstavljal tipičen drag in zapleten postopek, ki ni imel dovolj velikega obsega. Želeli smo preoblikovati gradbeno industrijo spletnih strani. Leta 2006 smo imeli idejo, da razvijemo platformo, na kateri lahko ljudje izdelajo svojo spletno stran, ne da bi potrebovali strokovno znanje in v bistvu ima vse, kar potrebujete, zato lahko spletno mesto zgradite in oblikujete brezplačno, ne da bi potrebovali strokovno pomoč ali drago infrastrukturo.

Leta 2008 smo lansirali svoj prvi izdelek v angleškem in češkem jeziku. Takrat smo osvojili nagrado LeWeb za najboljši internetni projekt. Skratka, Webnode je bil pionir DIY graditelja spletnih strani in freemium poslovnih modelov. Kasneje smo dodali še več storitev, kot so imena domen, e-poštne storitve in e-trgovina. Imamo naraščajočo bazo kupcev s 37M spletnimi mesti, ustvarjenimi na naši platformi.

Primer predloge za spletno vozliščeTu je nekaj primerov številnih predlog za oblikovanje, ki jih lahko uporabite pri ustvarjanju spletnega mesta z Webnode

Kaj je Webnode in kaj je edinstveno v tem?

Naše notranje poslanstvo je pomagati posameznikom in mikro podjetjem, da bodo uspešna na spletu. Odstranimo ovire za spletna podjetja, tako da zagotovimo popolno platformo za izdelavo spletnih strani, infrastrukturo za e-trgovino, imena domen in vrhunske e-poštne storitve. Naša edinstvenost je, da lahko vse to dobite na enem mestu samo s svojim mobilnim telefonom. Ne potrebujete, da napišete kodo ali zgradite karkoli, da zaženete svojo spletno prisotnost, vse je vključeno v preproste premium pakete. Ni vam treba kupiti dodatnih dodatkov ali porabiti več denarja. Vse, od vizualnega do komunikacije in vsebine, oblikujemo na zelo enostaven način. Če imate idejo za podjetje, je Webnode idealen za vas, ker je brezplačen in ima vse, kar potrebujete, in ne potrebuje ogromnih naložb, saj lahko vse storite sami.

Naša enostavnost nam omogoča idealno rešitev za hiter začetek vašega poslovanja na spletu. Imamo izkušeno interno ekipo za pomoč strankam, ki vam je vedno na voljo za pomoč, vključno z ljudmi, ki govorijo vaš lokalni jezik. Nismo velika korporacija, zato smo lahko bolj osebni in koristni svojim strankam.

Povlecite in spustite spletno vozliščeEnostavno vlečenje & vmesnik padcev vam omogoča, da hitro premikate stvari, kar vam omogoča popoln nadzor nad vidljivostjo vašega spletnega mesta

Kaj je po vašem mnenju nekaj temeljnih stvari, ki bi jih ljudje morali vedeti pri izdelavi lastne spletne strani?

Morda se sliši kot kliše, vendar morate vedeti svoje stranke in vrednost, ki jim jo dostavite. Določite, kaj želite doseči:

  • Je to generacija svinca?
  • Ali morate predstaviti blagovno znamko?
  • Ali morate prodati stvari?
  • Objavite vsebino in zaslužite z oglasi?
  • Predstavljajte svojo galerijo umetnin?

Ugotovite vse, kar morate vedeti, preden začnete razmišljati o oblikovanju, saj gre v bistvu za stvari, ki bodo določale, katero platformo boste uporabljali in kako jo boste naredili. Tu je nekaj splošnih primerov:

  • Če ste oblikovalec, boste potrebovali fotografije, ki prikazujejo vaše delo;
  • Platforma za e-trgovino bo potrebovala strategijo za sodelovanje strank;
  • Za vodenje generacije bodo potrebne marketinške storitve, kampanje in spremljanje;

Najprej se morate odločiti o vsem tem, preden začnete ustvarjati spletno mesto.

Zasnova odzivanja spletnih vozliščZ odzivnim dizajnom Webnode lahko spletno mesto prilagodite različnim napravam tako, da je vedno dostopno, ne glede na velikost zaslona

Katere tehnologije se vam danes zdijo zanimive in zakaj?

Nočem omenjati nobene posebne tehnologije, vendar sem presenečena nad tem, kako enostavno je danes voditi spletno podjetje. V preteklosti je bilo zelo zapleteno, morali ste kupiti infrastrukturo, postaviti pisarniški prostor in najeti profesionalce, danes pa je vse, kar potrebujete, mobilni telefon. Obstaja toliko platform in storitev, ki vam lahko pomagajo pri izdajanju računov, računovodstvu, oblikovanju logotipa, grafičnem oblikovanju, urejanju videov, poimenujete ga! Presenečena sem nad tem, kako drugačen je zdaj v primerjavi s preteklostjo.

Stvari postajajo hitre in trenutne in ljudje ne želijo porabiti preveč časa za nič. Tudi socialni mediji imajo velik vpliv, saj zagotavljajo visoko stopnjo angažiranosti strank in takojšnjo komunikacijo. Predvidevamo preprosta spletna mesta. Spletna mesta niso več zapletena. Prav tako vidimo bolj prilagojen pristop, več video vsebin in več programov zvestobe, ki pomagajo dolgoročno ohraniti stranke..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me