Gostovanje InMotion vs DreamHost leta 2020: eden je boljši za WordPress, ne pa kdo vas je imel v mislih

DreamHost ponuja poceni rešitve spletnega gostovanja, s pomočjo katerih se lahko hitro povežete s spletom, vendar obstaja kompromis. Da bi cene ostale nizke, ponudnik v večino načrtov vključuje le minimalno število funkcij.


Natančno sem preizkusil in raziskal InMotion Hosting vs DreamHost, da bi ugotovil, kateri gostitelj ponuja najboljše funkcije in največ za vaš denar.. InMotion Hosting skupni načrti gostovanja stanejo nekoliko več, vendar imajo veliko večjo vrednost – zato sem InMotion Hosting razglasil za zmagovalca te primerjave.

Od neomejenih virov in dodatnih spletnih mest do izboljšanih varnostnih funkcij, brezplačne migracije spletnih strani in številnih orodij za delovanje, InMotion naredi trden primer, da upraviči svojo višjo ceno.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najboljše ponudbe gostovanja InMotion Hosting, ali si preberite, če želite videti, kako se primerjata ta dva gostitelja.

1. Načrti in cene

DreamHost je cenejši, vendar vam InMotion daje večjo vrednost

Če primerjate InMotion in DreamHost, ki temelji izključno na oblikovanju cen, je DreamHost v prednosti, še posebej, če pogledate skupne načrte gostovanja, VPS (virtualni zasebni strežnik) in namenske strežnike. Vendar pa to ne drži pri upravljanem gostovanju WordPressa.

Na primer, Osnovni upravljani načrt WordPressa DreamHosta je bistveno dražji od enakovrednega InMotion-a. Za isti denar lahko dobite paket tretjih stopenj InMotion za razvijalce in podjetja ter uživate v več prostora za shranjevanje, možnosti gostovanja več spletnih mest in brezplačnem CDN (omrežje za pošiljanje vsebine).

Tudi pri deljenem gostovanju je cena InMotion Hosting smiselna, če to upoštevate vsi načrti gostovanja v skupni rabi imajo neomejeno shranjevanje, vsaj dve spletni strani in neomejeno brezplačno e-pošto. DreamHost vam na svojem načrtu za skupno rabo zagona ne daje nič od naštetega.

Omeniti velja, da načrti za nižjo stopnjo InMotion nimajo plačilnih pogojev krajših od enega leta, medtem ko DreamHost omogoča plačevanje mesečno. Pazite: Če v DreamHostu izberete enomesečni obračunski cikel, se bodo cene privlačnih oglasov skoraj podvojile.

2. Značilnosti

InMotion je dodatna milja, medtem ko DreamHost ohranja stvari osnovne

Tako InMotion Hosting kot DreamHost vam omogočata dostop do graditelja spletnega mesta WordPress v vseh načrtih, vendar samo InMotion brezplačno preseli obstoječe spletno mesto, ko se odločite za skupni načrt gostovanja.

Poleg tega InMotion vključuje najboljše funkcije večine načrtov gostovanja, DreamHost pa vas za enake ugodnosti nadgradi na načrt Shared Unlimited. Na primer, DreamHost ne ponuja nobenih brezplačnih e-poštnih naslovov v skupni rabi in tudi ne omogoča, da sestavite več kot eno spletno mesto.

ZnačilnostGostovanje InMotionDreamHost
Vrste gostovanjaSkupna raba, upravljanje WordPressa, oblak VPS, namenski strežnikiDeljeni, upravljani WordPress, VPS, oblak, namenski strežniki
Brezplačna domenaDa, eno letoDa, eno leto
Prostor na diskuNeomejeno za skupno gostovanje, 40 GB do 160 GB za WP gostovanjeNeomejeno za skupno gostovanje, 30 GB do 120 GB za WP gostovanje
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenja
Samodejno varnostno kopiranjeNa voljo za doplačiloDa
Nadzorna ploščacPanelLastniška nadzorna plošča
Brezplačno CDNSamo na WordPress načrtihSamo na načrtih WordPressa z višjim nivojem
Brezplačne migracije spletnih mestDaSamo na načrtih WordPressa z višjim nivojem
Jamstvo za vračilo denarja90 dni za vse šestmesečne ali daljše načrte97 dni za skupno gostovanje, 30 dni za načrte DreamPress

3. Zmogljivost

InMotion je hiter, DreamHost pa se bori v najboljšem primeru

Ko se v dvoboju InMotion Hosting proti DreamHostu preusmerimo na uspešnost, InMotion zmaga s plazom. Oba gostitelja ponujata pogone SSD na vseh načrtih (ti so lahko do 20-krat hitrejši od običajnih trdih diskov), vendar InMotion vam ponuja brezplačen CDN iz Jetpacka na vseh njegovih paketov WordPressa, medtem ko vas DreamHost prisili, da nadgradite na dražjo stopnjo, da pridobite CDN.

CDN omogoča hitrejše nalaganje hitrosti za vaše obiskovalce, ne glede na to, kje na svetu se nahajajo. To je še posebej koristno za InMotion in DreamHost od takrat oba gostitelja imata samo podatkovne centre v ZDA.

InMotion Hosting ima 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, vendar samo stranke v poslovnem načrtu gostovanja Business Pro dobijo nadomestilo za izpad. Če imate načrte za zagon ali zagon, za izpadov ni nadomestila. DreamHost jamči za 100-odstotno garancijo za čas obstoja z enim dnevom storitve za eno uro zastoja.

Vendar pa, Glede na naše teste je DreamHost precej počasnejši glede hitrosti nalaganja spletnih strani.

InMotion je na naših preizkusih učinkovitosti zaslužil skoraj popoln rezultat. Preberite več o tem, kako lahko to pomaga vašemu spletnemu mestu pregled strokovnjakov InMotion Hosting.

DreamHost je na drugi strani na naših preizkusih učinkovitosti komaj dobil nobene točke. Če želite izvedeti, kaj je šlo narobe, preberite naše popoln pregled DreamHost.

4. Varnost

DreamHost ponuja bistvene, vendar InMotion naredi več, da bo vaše spletno mesto varno

Tako DreamHost kot InMotion Hosting vam za vse načrte dajeta brezplačen SSL certifikat, vendar DreamHost zagotavlja tudi vsakodnevno varnostno kopiranje in brezplačno zasebnost domen, kar vam omogoča, da prikrijete podatke o registraciji domene in posledično manj verjetno, da vas bodo tarči pošiljateljev neželene pošte.

Po drugi strani InMotion zaračuna dodatno nadomestilo za varnostne kopije, vendar ponuja izboljšana zlonamerna programska oprema in zaščita pred vdorom, pa tudi filtriranje neželene pošte v realnem času na vseh načrtih. V tem pogledu je InMotion še en majhen korak naprej.

5. Podpora

InMotion je malce počasen, vendar bolj koristen kot DreamHost

Na podporo InMotion se lahko obrnete po telefonu, klepetu v živo, vozovnici in e-pošti, vendar boste morda morali v napornih urah počakati nekoliko dlje, kot je bilo pričakovano. Ko boste stopili v stik z agentom, bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da pomagajo. Ne škodi, da je podpora InMotion 100-odstotna.

InMotion Gostovanje e-poštnega naslova za podporo

Na DreamHost se lahko obrnete samo s pomočjo klepetanja v živo ali podpore za vstopnice, in morda boste morali iti skozi nerodnega bota, preden boste dejansko stopili v stik s človeškim agentom.

Podpora DreamHosta DreamBot

Čeprav imata oba gostitelja dostojno bazo znanja in lastne diskusijske forume, InMotion Hosting tukaj prinaša zmago.

Pojdite z gostovanjem InMotion za boljše funkcije, zmogljivost in podporo

Cene so pomemben dejavnik, ko določite najboljšo storitev spletnega gostovanja za svoje potrebe, a če želite objektivno primerjati InMotion gostovanje in DreamHost, morate natančno upoštevati, kaj dobite za svoj denar.

InMotion gostovanje je skoraj vedno vredno dodatnih stroškov. Na primer, če imate spletno trgovino, InMotion zagotavlja, da lahko vaše stranke hitro krmilijo po vašem spletnem mestu in da se podatki o nakupu hranijo varno.

Tudi InMotion Hosting se je prelil v našo top 10 najboljših storitev spletnega gostovanja, medtem ko DreamHost ne.

Gostovanje InMotionDreamHost
Načrti in ceneDražja od DreamHosta pri večini načrtov, vendar enakomerna cena za WordPress gostovanjePoceni cene na splošno, vendar so samo osnovne funkcije vključene brezplačno
LastnostiNeomejeno shranjevanje v skupnih načrtih, brezplačna migracija spletnih strani, brezplačen gradnik spletnih strani WP, brezplačni reklamni kreditiNeomejeno shranjevanje v skupnih načrtih, brezplačen gradnik spletnih strani WP, avtomatizirane varnostne kopije
IzvedbaShramba SSD v vseh načrtih, brezplačen CDN za WordPress načrte100-odstotno jamstvo za nadgradnjo, shranjevanje SSD na vseh načrtih, brezplačen CDN samo na višjih nivojih DreamPress načrtov
VarnostBrezplačni SSL certifikati, zlonamerna programska oprema in zaščita pred vdorom, filtriranje neželene pošteBrezplačni SSL certifikati, zasebnost brezplačne domene
Podpora24/7 podpora prek e-pošte, vozovnice, klepeta v živo in telefona; baza znanja, forum za razprave24/7 podpora prek klepeta v živo in vstopnice; baza znanja, forum za razprave
 

Pogosta vprašanja

1. Kateri spletni gostitelj je boljši, InMotion gostovanje ali DreamHost? InMotion Hosting in DreamHost imata svoje edinstvene prednosti. DreamHost, na primer, bi lahko bil boljša možnost za vas, če delate s trdnim proračunom in morate hitro vzpostaviti internet.

Vendar DreamHost nima veliko funkcij, ki jih InMotion Hosting ponuja v večini svojih načrtov. Na primer, z InMotionom dobite več virov, brezplačno migracijo spletnega mesta, boljša varnostna orodja in večjo učinkovitost z osnovnim načrtom gostovanja InMotion.

Zaradi tega je InMotion Hosting postal naš top 10 najboljših storitev gostovanja, medtem ko DreamHost ni bil 2. Je InMotion Hosting dober gostitelj za WordPress?InMotion Hosting upravljajo WordPress načrte so ne samo cenovno ugodne, ampak so opremljene tudi s funkcijami, ki lahko izboljšajo varnost in delovanje vašega spletnega mesta WordPress.

Začenši z načrtom InMotion WP-2000S, dobite račun, ki je že optimiziran za WordPress, graditelj spletnega mesta BoldGrid WP, ​​pripravljeno okolje za preizkušanje sprememb na vašem spletnem mestu, preden gredo v živo, vsakodnevno varnostno kopiranje in CD-jev Jetpack.

Preberite več o najbolje upravljanih ponudnikih gostovanja WordPress.3. Kakšen je najboljši načrt gostovanja InMotion Hosting? V smislu skupnega gostovanja program InMotion na srednji ravni moči ponuja najboljše razmerje med ceno in vrednostjo. V načrtu je vključenih šest spletnih mest, neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina, dober komplet varnostnih funkcij, kot so zlonamerna programska oprema in zaščita pred krampami, zaščita DDoS in brezplačen SSL, pa tudi graditelj spletnega mesta in brezplačno oglaševalsko posojilo za uporabo na priljubljenih Iskalniki.

InMotion-ov WP-3000S je najboljši za WordPress spletna mesta in poleg večine funkcij, ki bi jih dobili pri skupnem gostovanju.4, vključuje optimizacije in teme WordPress-a. Ali je DreamHost dober za spletno trgovino? Osnovni upravljani načrti WordPress v DreamHostu lahko napajajo spletno trgovino, vendar so funkcije omejene.

Z DreamPress Plus, ki je na višjem nivoju, je vaš račun vnaprej nameščen z WooCommerce, temo Storefront in brezplačnim SSL certifikatom, dodatna orodja, kot so Jetpack CDN in specializirana podpora za WooCommerce, pa vam lahko pomagajo izboljšati uspešnost vaše spletne trgovine.

Če želite izvedeti več o funkcijah, ki jih potrebujete za uspešno delovanje spletne trgovine, preberite našo poglobljen vodnik za gostovanje v WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map