Flywheel vs SiteGround – Kaj je najboljše za WordPress? [2020]

Flywheel ponuja le upravljano gostovanje WordPressa, medtem ko ima SiteGround širši paket storitev gostovanja. Čeprav lahko domnevate, da je najboljša izbira gostitelj, ki je v celoti osredotočen na upravljani WordPress, to pa ni nujno, in povedal vam bom, zakaj v tem pregledu.


Sam sem uporabnik SiteGround – in Naredil sem že veliko nog, ko gre za raziskovanje upravljanega gostovanja WordPressa, zato sem bil zdaj na položaju, v katerem ste Ta dva gostitelja imata zelo različne pristope k varnosti, prirejanju in sodelovanju, o katerih morate vedeti, preden se odločite.

Lahko vam takoj povem, da ne boste nujno potrebovali vseh dodatnih dodatkov, ki jih ponuja SiteGround, vendar včasih vedenje, da ima vaš gostitelj vse pokrito, vam lahko da samozavest, da se morate dolgoročno prijaviti..

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najboljše načrte SiteGround, ali si preberite nadaljevanje, da si podrobneje ogledate razlike med tema dvema gostiteljema.

Načrti & Cenitev

Ugodna cena spletnega mesta SiteGround premaga ceno oznake vztrajnika

SiteGround in Flywheel imata nekaj načrtovanih cen, oba pa ponujata tudi cene po meri za stranke, ki potrebujejo naročeno rešitev.

Na Flywheel-u boste videli pakete, namenjene podjetjem začetnega nivoja, svobodnjakom in agencijam. Na spletnem mestu SiteGround so načrti podobno označeni: začetni načrt, načrt GrowBig, ki je bolj primeren za uvajanje na več mestih, in načrt »GoGeek«, ki odklene vse funkcije.

Cene sicer niso usklajene med obema; Gostovalni paketi SiteGround so bistveno bolj dostopne, kar jih bo za proračun navdušilo za navdušence nad WordPressom.

Če plačate več za upravljano gostovanje WordPress-a na Flywheelu, boste dobili povečana sredstva in višjo omejitev obiskovalcev na vsaki ravni načrta. To boste tudi opazili Vztrajnik omejuje pasovno širino, vendar SiteGround ne. Čeprav to ne pomeni, da vam bo SiteGround omogočil zagon spletnega mesta za prenašanje pasovne širine, vas bo omejila njegova sprejemljiva politika uporabe in ne fiksna omejitev pri prenosu. Pasovno širino je težko oceniti, še posebej, če šele začnete z WordPressom, zato vam pomanjkanje trdega pokrova daje malo prostora za dihanje.

Ko začnete gledati funkcije, je ponudba vztrajnikov popolnoma drugačna, vendar samo z upoštevanjem cen in načrtov, je pri SiteGround mogoče najti velik prihranek..

In zmagovalec je: SiteGround. Čeprav z nekaterimi načrti nimate toliko prostora na disku, dobite fleksibilnost zaradi manj stroge politike pasovne širine v primerjavi s Flywheel.

Če želite izvedeti več o tem, kaj boste dobili, preberite naše celoten pregled SiteGround.

Lastnosti

Flywheel ima nadzorno ploščo po meri – SiteGround je rov cPanel

Upravljano gostovanje v WordPressu je zasnovano tako, da WordPress zagotavlja čim manj težav, funkcije v ozadju pa so ključne. Flywheel in SiteGround sta precej različna v načinu pakiranja WordPress gostovanja.

Flywheel je razvil svojo nadzorno ploščo in s ponosom izjavlja, da se ne zanaša na cPanel. Na nadzorni plošči je nekaj funkcij po meri, kot so orodja za sodelovanje, ki so edinstvena za njegovo platformo.

Zaslon za ustvarjanje mesta z vztrajnikomZaslon za ustvarjanje mesta z vztrajnikom

SiteGround ima tudi orodja za sodelovanje in vam omogoča, da pošljete spletno mesto in hkrati priporočite paket gostovanja SiteGround.. Ni povsem enaka funkciji Flywheel za pošiljanje spletnih mest strankam, ker ne obdržate upravljanja računa.

SiteGround kot svojo bazo uporablja cPanel, vendar trenutno stranke premika na novo nadzorno ploščo, imenovano SiteTools. Oba pristopa sta veljavna, vendar to upoštevajte boste morda pogrešali cPanel, če ste tega navajeni. SiteGround ne daje nobeni stranki možnosti, da obdrži cPanel, ko se SiteTools v celoti uvede..

SiteTools, nova zamenjava cPanel SiteGroundSiteTools, nova zamenjava cPanel SiteGround

Tu je še ena pomembna razlika: način, v katerem vztrajnik in SiteGround zagotavljata uprizoritveno okolje. Ustvarjalno okolje vam omogoča, da ustvarite kopijo spletnega mesta, preden spremenite, tako da lahko preprosto razstavite novo različico, ne da bi to vplivalo na spletno mesto v živo.

Umestitev spletnega mesta SiteGround je bolj omejena; na primer, za prikazovanje morate imeti določeno količino prostora na disku in število operacij na dan je omejeno. Ustrezno okolje vztrajnika je bolj prilagodljivo, brez omejitev in preverjanj. Če v delovnem tednu veliko ljudi pritiska na spremembe strank na strankah, boste verjetno ugotovili, da pristop Flywheel ustvarja manj trenja.

Flywheel vam omogoča tudi razvoj žičnih okvirov, ki jih imenuje načrti, in lahko klonirate spletna mesta, ko morate opraviti velike spremembe. Na drugi strani bodo morda vaši razvijalci raje imeli dostop do cPanela in delali stvari tako, kot so vajeni.

Gostovanje e-pošte je še en pomemben dejavnik. Vztrajnik sploh ne gosti e-pošte. Če potrebujete poslovno e-pošto, povezano z vašo domeno, boste morali uporabiti ločenega ponudnika. SiteGround omogoča ustvarjanje neomejenih e-poštnih računov v vaši domeni.

Za konec poglejmo varnostne kopije. Flywheel ima samodejne posnetke dnevno in lahko dodate svoje, ko morate. SiteGround sprejme tudi vsakodnevne posnetke z omejitvijo 30 na mesto. Varnostne kopije na zahtevo so na voljo na spletnem mestu SiteGround, če pa imate na voljo najcenejši upravljani načrt WordPress, je treba doplačati.

In zmagovalec je: Vztrajnik. Vztrajnik ga premakne nad SiteGround z manj omejitvami in boljšimi načini za razdelitev nalog med ekipo. Vendar ne pozabite, da vaš e-poštni naslov ne bo gostil in to bo morda dovolj, da vas vrnete nazaj na SiteGround.

Izvedba

CDN vztrajnika je impresiven, vendar Siteground obljublja boljši čas

Upravljano gostovanje WordPress je vedno optimizirano za hitrost, vendar optimizacija, ki presega osnove, lahko obrije sekunde časa nalaganja vašega spletnega mesta. Predpomnilniki, CDN-ji in lokacija podatkovnega centra vse igrajo vlogo.

Najprej je predpomnjenje na voljo za oba gostitelja. Flywheel ima lastno samodejno predpomnjenje, FlyCache; Če želite aktivirati predpomnjenje Siteplace, morate namestiti in vklopiti njegov vtičnik WordPress.

Obe strani ponujata integracijo z omrežji za pošiljanje vsebine (CDN). Flywheel ima svoj CDN, imenovan Hitro, ki se integrira s FlyCache. SiteGround se vklopi v Cloudflare. Mogoče bosta oba opravila dobro; Cloudflare je bolj znan, vendar ga hitro premaga s predpomnilnikom na celotni strani in nekaterimi nejasnimi, a naprednimi funkcijami.

Pregled CDN-a z vztrajnikom, hitroPregled CDN-a z vztrajnikom, hitro

SiteGround ima pet podatkovnih centrov v štirih državah, medtem ko ima Flywheel pet v petih državah. Precej se ujema. SiteGround ponuja nekaj informacij o svojih podatkovnih centrih, vendar je precej splošen. Vendar premaga Flywheel, ki zagotavlja grobe lokacije, brez kakršnih koli dodatnih podrobnosti o tem, kdo jih ima v lasti ali kakšno fizično varnost je na voljo.

Nazadnje si lahko ogledamo garancijo za produktivnost, da bomo dobili več namigov. Flywheel obljublja 99,9% uptime za upravljane stranke gostovanja, kar je presenetljivo konzervativno glede na stopnjo zaupanja v uporabo Google Cloud. SiteGround obljublja 99,99% uptime. Z drugimi besedami, vztrajnik dovoli približno 43 minut premora v mesecu, preden začne garancija, medtem ko SiteGround omogoča manj kot pet minut.

Ko sem govoril s službo za podporo Flywheela, so mi rekli, da je čas njene pretekle uporabe med 99,96% in 99,99%, toda oseba, s katero sem govoril, mi ni mogla dati razčlenitve iz meseca v mesec. SiteGround me je usmeril proti času delovanja mojega spletnega mesta in se odklonil, da bi me navedel za celotno podjetje.

V praksi jamstvo za nadomestne zadeve je pomembno le, če morate zahtevati proti njim. Toda SiteGround se zdi bolj samozavesten v času delovanja kot muha.

In zmagovalec je: SiteGround. Pričakoval bi, da bodo v nadzorovanih načrtih WordPressa veliko časa, in SiteGround se prilagaja temu pričakovanju. Lastni CDN Flywheel navdušuje nad temi naprednimi funkcijami, vendar bo Cloudflare dovolj za večino poslovnih spletnih mest.

Varnost

Flywheel brezplačno odstrani zlonamerno programsko opremo – SiteGround zagotavlja več nadzora

Vsa spletna mesta so ranljiva za kraje, viruse in izkoriščanja. Ko razmišljate o varnosti, morate preučiti zaščitne ukrepe, ki jih ponuja gostitelj, in orodja, s katerimi bodo lahko popravili stvari.

Oba muharja & SiteGround bo samodejno posodabljal WordPress in njegove vtičnike, ne da bi se vam bilo treba sam prijaviti in se ukvarjati z njim. Stare različice vtičnikov imajo varnostne luknje, tako kot stara programska oprema. Gostitelj je v interesu gostitelja, da varuje svoje strežnike, tako kot je v vaši.

Oba gostitelja ponujata tudi 2FA, ki ni izbirna. 2FA ali dvofaktorska overitev ob prijavi zahteva geslo in samodejno ustvarjeno varnostno kodo.

Vztrajnik bo brezplačno očistil zlonamerno programsko opremo. Če ste kdaj zapravili nekaj dni, ko ste poskušali rešiti vdrto mesto, boste razumeli, kako dragoceno je to. SiteGround ponuja letni načrt čiščenja zlonamerne programske opreme, ki ga boste morali plačati za plačilo gostovanja.

Samodejne posodobitve SiteGround so izbirne, tako da lahko preskočite različico WordPress-a, če želite počakati, dokler se ne izkaže, da ni napak. Zasloni tudi za težave na ravni požarnega zidu in doda pravila za preprečevanje napadov, saj podvigi postanejo znani v skupnosti WordPress.

Poleg tega boste bolj odvisni od vtičnikov, da na svoje spletno mesto dodate stvari, kot je dvofaktorska overitev. To pa pomeni, da imate večjo vidnost nad varnostjo svojega spletnega mesta, saj boste lahko videli, kaj počnejo vtičniki, medtem ko so gostiteljevi lastni sistemi običajno zaprti. To vam tudi potencialno daje nadzor. Na primer, lahko uporabite varnostne vtičnike, ki ste jih že plačali, če imate prednost, ali pa mešajte različne vtičnike na različnih spletnih mestih.

In zmagovalec je: SiteGround. Oba gostitelja imata dobro varnost in vaše spletno mesto bo verjetno varno na kateri koli gostovalni platformi. Ko se poslovno končam z ogromnim krampom, se spominjam bolečine in stroškov zaradi ukvarjanja z zlonamerno programsko opremo, ampak drugih funkcij Flywheel (glejte celoten seznam v naši poglobljen pregled vztrajnika) se lahko z minimalnimi stroški posname s vtičniki.

Podpora

Telefonska podpora SiteGround premaga storitev klepeta in vozovnice vztrajnika

Vsaka domišljijska lastnost postane nepomembna, če vaše spletno mesto pade, zato je to razlog podpora je na koncu najpomembnejši dejavnik pri gostovanju.

Poleg spletnih materialov za pomoč morate poskusiti presoditi, kako enostavno je poiskati pomoč, ko boste pod pritiskom odpravili napako.

Flywheel ima knjižnico e-knjig in precej majhno bazo znanja s peščico člankov o vsaki temi. Na področju pomoči se boste seznanili s funkcijami, vendar ne boste nujno zagotovili odgovorov na resnejše težave s spletnim mestom.

Sistem pomoči pri spletnem mestu SiteGround je po drugi strani velik. Vsebuje več kot 4.500 člankov, ki zajemajo vsa vprašanja, ki bi si jih morda omislili glede funkcij in težav gostovanja. Odobreno; Katalog storitev SiteGround je širši od letečega kolesa. Ko pa se pojavi kakšen prikrit problem, je jasno, da ga je verjetno bolj pokrival SiteGround.

Podpora je na voljo 24/7, 365 dni na leto, tako na spletnem mestu kot tudi na vztrajniku. Flywheel nudi podporo prek vozovnic ali klepetanja v živo, ne pa tudi po telefonu. SiteGround ponuja podporo za klepet, vozovnice in telefon prek lokalne telefonske številke, da zmanjša verjetnost plačila klicev na dolge razdalje.

Preizkusil sem odzivne čase pri obeh gostiteljih ob 17. uri GMT, ki je opoldne v NYC, in 9. uri na zahodni obali ZDA. Vprašal sem oba gostitelja o njunih zgodovinskih podatkih o uptime. Na spletnem mestu SiteGround sem se moral prijaviti, da sem lahko uporabljal klepet v živo, medtem ko mi je kot anonimni obiskovalec na voljo podpora Flywheel. Podporna ekipa vztrajnika je na vozovnico odgovorila v eni minuti.

Posnetek zaslona podpore za klepet v živo v Flywheelu

SiteGround je prijavil čas čakanja v 11 minutah, odgovoril pa je čez približno 8 minut. Takoj so lahko videli moj račun in domene, kar bi jim lahko prihranilo nekaj časa, če bi bila težava zapletena.

Posnetek zaslona podpornega zaslona SiteGround

Oba odzivna časa sta v sprejemljivih mejah in oba spremljevalca v živo sta bila koristna in prijazna.

In zmagovalec je: SiteGround. Ni nujno, da je blagovna znamka “Superbowl”, ampak je skozi leta vlagala v njeno pomoč in podporo, kar kaže. Ko sem v naglici potreboval pomoč, je izpolnil svoje obljubljene časovne okvire.

SiteGround vs Vztrajnik: Kar je primerno za vas?

SiteGround in Flywheel zagotavljata kakovostne upravljane pakete gostovanja WordPress. Toda po podrobnejših podrobnostih lahko opazimo jasne razlike v načinu pakiranja WordPress gostovanja.

Razlike so tudi v načinu, kako vsak gostitelj zagotavlja spletna mesta svojih strank, in močne funkcije sodelovanja v Flywheel vas lahko tako zanihajo, če morate ohraniti določeno mero nadzora.

Če imate denar in se močno zanašate na orodja za sodelovanje pri večjem številu strank, s čimer vložite vse svoje gostovanje, zaračunavanje, razvoj in administracijo Vztrajnik bi lahko imelo smisel. Če pa odločitev o nakupu zgolj gledate na vrednostno vrednost denarja na upravljanem trgu WordPress, SiteGround je najboljša izbira za vas.

SiteGroundVztrajnik
Načrti & CenitevNižje cene in bolj velik dodatek pasovne širineVišje cene z več prostora na disku
LastnostiFunkcija uprizoritve je bolj restriktivnaPopolnoma integrirana nadzorna plošča omogoča več funkcionalnosti, vendar brez gostovanja po e-pošti.
IzvedbaCloudflare integracija in 99,99% obljuba obljube primeren za praktično vsak primer uporabeIma svoj CDN z naprednimi funkcijami, vendar obljubljanje uptime ne tako velikodušno
VarnostZajeta je osnovna varnost in različico WordPressa lahko preskočite, dokler se ne dokažeBrezplačno čiščenje zlonamerne programske opreme je privlačno, vendar nikakor ne morete upravljati svoje varnosti
PodporaPoleg klepeta in vstopnic je na voljo tudi telefonska podporaBrez telefonske podpore, ampak dober čas odziva na klepetu pri testiranju
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me