Bi radi spletno mesto s tem Cheeseburgerjem?

Normalno je, da vas blagajna McDonalds vpraša: “Ali želite krompirček s tem?” ko naročite Big Mac. Bi pa bili presenečeni, če bi vam s svojim naročilom ponudili spletno mesto za 29 USD na mesec?


McDonalds se ukvarja s hamburgerjem, ne s poslom gradnje spletnih strani, zato bi bila večina ljudi skeptična. Noro je to – zaradi ogromnega števila ljudi, ki vsak dan kupujejo hrano v McDonaldsu, bi verjetno prodali nekaj spletnih strani.

McDonalds, ki ponuja spletna mesta, je smešno pretiravanje, da bi lahko naredili poanto, toda isto se dogaja na veliko bolj subtilen način in na tisoče lastnikov malih podjetij pada na to tržno shemo.

Obstaja veliko drugih podjetij, ki prodajajo spletna mesta, ki niso v industriji spletnih strani, a so ji veliko bolj blizu kot restavracija s hitro hrano. Ker imajo tudi veliko število strank, mnoga od teh podjetij izkoristijo priložnost, da svojim strankam ponudijo spletna mesta, da bi povečala prodajo in dobiček. Težava je v tem, da niso pogosto najboljše mesto za spletno mesto in razložil bom, zakaj.

Nastavitev mojega novega podjetja

Pred kratkim sem začel novo podjetje in opravil vse stvari, ki so običajno povezane z ustanovitvijo podjetja.

? Registrirano ime podjetja (Legal Zoom)
? Vzpostavite račun za preverjanje poslovanja (BMO Harris Bank)
? Naročeni čeki poslovanja (Deluxe)
? Tiskane vizitke (Vistaprint)

Opazili boste, da podjetja, s katerimi sem sodeloval zgoraj, niso podjetja za razvoj spletnih strani. Vendar so mi z vsako od teh transakcij ponudili storitve spletnega mesta, ki segajo od zasnove spletnega mesta do storitev optimizacije iskalnikov.
Zaslepljen marketing ali Ripoff?

To je klasična tehnika prodaje in ta podjetja so dobro usmerjena v svoje trženje, zato jih ne morem kriviti za to. Vedo, da človek, kot sem jaz, ki ustanavlja novo malo podjetje, verjetno potrebuje spletno mesto. Tako mi z veseljem ponudijo nadgradnjo spletnega mesta in me plačajo mesečno.

Težava je v tem, da številne storitve spletnih strani, ki jih ponujajo ta podjetja, niso veliko dragocene in nekatere so, odkrito povedano, revne. Ker ta podjetja ne delujejo na spletnem mestu, ne bi pričakovali, da bodo imeli odlične ponudbe izdelkov, ki so konkurenčne v industriji spletnih strani.

Večina teh podjetij porabi na tisoče dolarjev za razvoj ustvarjalcev spletnih strani za piškotke ali partnerstvo s podjetji, ki že ponujajo graditelje spletnih mest. Na primer, spletna mesta Inuit poganja ustvarjalec spletnih strani Homestead. Ti gradniki spletnih mest se tržijo kot “enostavni za uporabo”, toda preizkusili so jih številne, lahko rečem, da jih mnogi niso enostavni za uporabo, nekateri pa so naravnost frustrirajoči. Z malo podpore ali pomoči podjetja, od katerega ste kupili graditelja spletnega mesta, boste morda obtičali z mesečnim plačilom in brez spletnega mesta.

Obstajajo odlični graditelji spletnih strani, ki jih gradijo podjetja, ki dejansko delujejo na spletnem mestu. Dva primera sta Yola in Weebly. Oba ponujata vmesnike povleci in spusti, ki sta enostavna in celo zabavna za uporabo. Spletno mesto lahko zgradite v nekaj urah z malo časa, potrebnim za spoznavanje, kako deluje graditelj spletnega mesta.

Prava spletna podjetja in ponaredki

Nisem še našel ustvarjalca spletnega mesta pri podjetju, ki ni spletno, ki bi lahko konkuriralo storitvam, kot sta Yola in Weebly. Oblikovalci spletnih strani iz podjetij, ki niso spletna mesta, dejansko niso zgrajeni za konkurenčnost v industriji; Zgrajeni so tako, da poskrbijo za stranko, ki ne opravi raziskave, da bi našla najboljšo možnost, ampak samo doda spletno mesto v svoje naročilo, medtem ko kupuje vizitke od Vistaprint ali kupuje čeke od Deluxeja. Torej zares gre za kupca spletnega mesta, ki ne opravi svoje skrbnosti.

Na tisoče malih podjetij se ustanavlja vsak mesec in ko bodo skozi postopek ustanavljanja storitev za svoje poslovanje, kot sem ga, bodo mnogi končali na mesečnem načrtu za izdelavo spletnega mesta pri enem od teh podjetij, ki niso spletna mesta. Ne bodite med temi ljudmi, razen če raziskujete in ugotovite, da je to zagotovo najboljša možnost za vas.

Tu so potrebni koraki za zagotovitev, da boste našli visoko kakovostnega ustvarjalca spletnega mesta, dobrega denarja in ustreznega za vaše spletno mesto …

1. Naredite svojo raziskavo. Če želite uporabiti graditelja spletnega mesta, preberite ocene pred nakupom pri podjetju, ki ni spletno. Verjetno boste tam našli boljše izdelke od podjetij, namenjenih izdelkom na njihovih spletnih straneh.

2. Bodite skeptični. Ker vam podjetje ponuja spletne storitve, še ne pomeni, da so njihove storitve dobre. Bodite skeptični, še posebej, če jo ponuja podjetje, ki ni spletno mesto, kot sem že omenil. Trženje je v industriji spletnih strani agresivno in marsikoga vabijo ponudbe brezplačnih spletnih strani. Ne glede na trženje poglejte kakovost izdelka, ki ga kupujete.

3. Vprašajte me in preberite moje ocene. Da bi ljudem pomagal najti dobrega ustvarjalca spletnega mesta, pregledam večino najbolj priljubljenih ustvarjalcev spletnih strani na svojem spletnem mestu in ponudim osebno pomoč, ker je položaj vseh drugačen.

Ne pišem samo ocene. Dejansko preizkušam ustvarjalca spletnih strani tako, da sam ustvarim spletno mesto, tako da iz osebnih izkušenj vem, kako enostavna je uporaba.

Če ste si vzeli čas za branje nekaterih mojih pregledov, vam bom z veseljem dal svoje osebno mnenje o tem, kakšen ustvarjalec spletnih strani je pravi za vas. Ker so potrebe vsakega spletnega mesta različne, ni enega ustvarjalca spletnih strani, ki bi bil najboljši za vse. Morda bo takšen, ki ustreza vašim potrebam boljši od drugega, in vam lahko pomagam, da ga najdete.

4. Naj to stori profesionalec. Včasih je najbolje, da strokovnjaku pustite, da ustvari vaše spletno mesto. Mnogi ljudje mislijo, da je predčasno najeti oblikovalca spletnega mesta predrago in to pogosto. Preprosta spletna mesta lahko stanejo 1500 dolarjev ali več. Tam so na voljo cenovno ugodne storitve, ki bodo za vas izdelale spletno mesto za manj kot 500 dolarjev, če potrebujete preprosto spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map