9 najboljših modelov logotipov torb in kako brezplačno narediti svoje lastno [2020]

Ko si zamislite svoj idealen dizajn logotipa, kaj vam pride na pamet? Je vaš logotip minimalističen ali akvarel? Svetlo ali enobarvno? Mogoče še niste prepričani, kakšen bi moral biti vaš logotip? Tu lahko pomaga izkušen oblikovalec logotipov.


Usposobljen oblikovalec bo lahko ustvaril logotip, ki naredi odličen prvi vtis in predstavlja estetiko vašega podjetja. In ker oblikovalske torbe stanejo celo bogastvo, to še ne pomeni, da bo tudi dizajnersko izdelan logotip. Skočite navzdol zaradi skrivnosti najema strokovnega oblikovalca za 5 dolarjev.

9 najboljših logotipov za vrečke

Logotip torbe - Boutique Refaire

Logotip grafixsoul242
(najem grafixsoul242 za 5 USD)

Logotip torbe - Bettys Torba

Logotip Dazuke ™
iz 99 modelov

Logotip torbe - Millie Rose

Logotip dizajnerske opreme
(najem dizajnologije za 5 dolarjev)

Logotip torbe - Palm beach torbice

Logotip abstrakt
iz DesignCrowd

Logotip torbe - Zoe Bells

Logo z modrimi očmi
iz DesignCrowd

Logotip torbe - OctoShopper

Logotip v obliki cucuque
iz 99 modelov

Logotip torbe - Tsehia

Logotip shahrukh5
(najem shahrukh5 za 15 dolarjev)

Logotip torbe - WiseBuys

Logotip VGB
iz DesignCrowd

Logotip torbe - My Hidden Gems

Logotip SHANAshay
iz 99 modelov

Kolega je preizkusil različne storitve oblikovanja logotipov v iskanju novega logotipa za spletno stran Planet z nekaj nepričakovanimi rezultati. Pojdi, da bo prebral njegovo primerjava storitve oblikovanja logotipov za ogled logotipov, ki jih je dobil z vodilnih oblikovalskih platform.

Kako dobiti profesionalni logotip za nizko ceno

Kaj pa, če bi vam rekel, da lahko svoj novi logotip profesionalno oblikujete za samo 5 dolarjev? Verjetno bi mi rekli, da je bilo preveč dobro, da bi bilo res – in kljub temu je s Fiverrjem logotip za 5 dolarjev nedosegljiv..

Fiverr je freelancing platforma, ki oblikovalcem logotipov omogoča, da ponujajo pakete, ki se začnejo že pri samo 5 USD. Čeprav imajo nekateri oblikovalci pakete višjega cenovnega razreda, se mnogi odločijo ponuditi storitve po najnižji ceni.

Pripravljeni, da oblikujete logotip vaše torbe? Najprej, pojdi na domačo stran Fiverr in v iskalno vrstico vnesite „logotip torbe“.

Nasvet za profesionalce: Ker je za ta izraz toliko različic, razmislite o poskusu drugih ustreznih iskanj, kot so “logotip butika”, “logotip za nakupovanje” ali “modni logotip”, odvisno od vaših potreb.

Pomaknite se po rezultatih, dokler ne najdete oblikovalca, ki vam je všeč, in kliknite njihov profil, da si ogledate njihov portfelj. Oglejte si lahko tudi njihov razdelek »O tej skupini« in brskate po njihovi ponudbi paketov. Ko izberete oblikovalca, kliknite Nadaljuj, da odprete stran za pregled plačil.

Slika zaslona Fiverr - Profil oblikovalca

Izberite paket, ki najbolje ustreza vašim zahtevam (in proračunu) in kliknite Naroči zdaj, da zaključite postopek plačila.

Slika zaslona Fiverr - Prilagodite svoj paket

V le nekaj klikih se vaš novi logotip plača, naroči in kmalu bo na poti!

Tu je še nekaj prednosti uporabe Fiverrja:

 • Zaščitena plačila – Vaše plačilo se izvrši, preden prejmete vaš logotip, vendar se sredstva sprostijo samostojnemu izvajalcu šele, ko ste zadovoljni z njihovim delom..
 • Fiverr Pro – Splača se raztegniti proračun za oblikovalca Fiverr Pro. Te oblikovalce so ocenili zaposleni v podjetju Fiverr in zagotavljajo izjemno storitev za stranke, pravočasno dostavo in neverjetno kakovost oblikovanja.
 • Dodatki za paket – Mnogi oblikovalci ponujajo paketne dodatke za doplačilo, vključno z dodatnimi revizijami, pospešeno dostavo in kompleti za socialne medije.
 • Iskalni filtri – Omejite oblikovalce glede na proračun, čas dostave, slog oblikovanja in drugo.

Želite vedeti več? Preberite naše strokovni pregled Fiverrja da si ogledate nekaj vzorcev logotipa.

Kako narediti svoj logotip

Če se počutite umetniško, se lahko odločite, da želite izdelati svoj logotip. Naredi si nekaj časa in truda – zato bodite pripravljeni pokazati nekaj ustvarjalne energije! Upoštevajte, da izdelovalci logotipov niso vedno stroškovno učinkovitejši od drugih možnosti oblikovanja: ustvarjanje logotipa je brezplačno, vendar boste morali plačati za prenos zasnove v formatu visoke ločljivosti.

Srce je nastalo pri ustvarjanju lastnega logotipa? Izdelovalci logotipov so desetine, toda moje najboljše priporočilo je Wix Izdelovalec logotipov. To je popolna kombinacija tehnologije umetne inteligence (AI) in kakovostnih modelov, ki olajša ustvarjanje privlačnega logotipa.

Pripravljeni za začetek? Pojdite na domačo stran izdelovalca logotipov Wix in se prijavite za račun. Ko to storite, vnesite ime in oznako podjetja.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Začnite oblikovati svoj logotip

Nato povejte proizvajalcu logotipov Wix, v kateri panogi se ukvarjate. Tu so možnosti obsežne, zato poskusite biti natančni. Za svoj primer sem izbrala spletno trgovino torbice.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kaj je vaš logotip

Od tam izberite različne opise, ki bodo AI pomagali določiti videz vašega logotipa.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Izgled in občutek logotipa

Odločite se, kateri slog logotipa vam je najbolj všeč pri vsakem paru, ki vam ga AI pokaže, ali kliknite, da mi noben od njiju ni všeč, da se premaknete na naslednji par.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kateri od teh logotipov vam je bolj všeč

Končno povejte proizvajalcu logotipov Wix, kje želite uporabljati svoj logotip, na primer v družabnih medijih, na spletnem mestu ali v trgovini.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kje želite uporabiti svoj logotip

Zdaj je čas, da pregledate predloge logotipa, ki so jih ustvarili vaši odgovori. Pomaknite se, dokler ne najdete logotipa, ki ga želite prilagoditi.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - izberite logotip za prilagoditev

Niste zadovoljni s ponujenimi ikonami? Kliknite Ikono zamenjaj, v iskalno vrstico vnesite “vrečko” in izberite novo sliko. In hiter nasvet? Poskusite iskati »torbico« za še več rezultatov.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Ikone torbice

Ko izberete predlogo logotipa, ki vam je najbolj všeč, je čas, da začnete s prilagajanjem. Lahko spremenite karkoli želite, od barv do pisav, lahko besedilo in ikono ponovno spremenite. Ko končate s tvitovanjem svojega dizajna, kliknite Naprej in se premaknite na stran za plačilo, kamor lahko naložite logotip visoke ločljivosti.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Oglejte si več primerov logotipa v naši poglobljen pregled Izdelovalca logotipov Wix.

Tukaj priporočam še dva proizvajalca logotipov:

 • Looka – Looka je poleg izdelave logotipov odličen za mala podjetja in startupe, ki potrebujejo širše materiale za blagovno znamko, kot so gradnja spletnih strani, kompleti za družbene medije in oblikovanje vizitk. Več o teh funkcijah in drugih v naši strokovni pregled Looka.
 • DesignEvo – Na DesignEvo je več kot 10.000 predlog za logotip, ki jih lahko iščete v več kategorijah, vključno z modo & lepoto «. Ugotovite, zakaj je to ena izmed naših najljubših platform za oblikovanje logotipov celoten pregled DesignEvo.

Zavijanje

Vaše podjetje si zasluži najboljši denar za logotip vrečke. In zahvaljujoč se Fiverr, lahko dobite visokokakovosten, profesionalni logotip, medtem ko porabite zelo malo denarja!

Če ste se odločili izdelati svoj logotip, Izdelovalec logotipov Wix je vaša najboljša stava. Idealen logotip lahko oblikujete, plačate in prenesete v samo nekaj preprostih korakih – vse v manj kot desetih minutah.

Še vedno iščete pravo storitev oblikovanja logotipa za vas? Oglejte si primerjavo storitev oblikovanja logotipa mojega kolega za več informacij in poglejte, kako sta se Fiverr in Wix Logo Maker držala proti drugim oblikovalskim storitvam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map