9 najboljših mačjih logotipov in kako narediti svoje lastno leto 2020

Ko za svoje podjetje potrebujete mačji logotip, morate sprejeti kup odločitev. Naj bo simpatičen in puhast ali kul in skrivnosten? Realna podoba ali samo silhueta? Kaj pa pisave in barve?


Najboljša oseba, ki odgovori na ta vprašanja, je profesionalni oblikovalec – če si ga lahko privoščite. Ugani kaj? Vsekakor lahko. Preskočite naprej in se naučite moje skrivnosti pri iskanju oblikovalca za samo 5 dolarjev.

Raje naredite svojo stvar? Pokazal vam bom, kako lahko brezplačno ustvarite svoj logotip za mačke. Toda za začetek upam, da boste uživali v nekaterih mojih najljubših dizajnih logotipov za mačke.

9 najboljših mačjih logotipov

Mačji logotip - Cattee

Logotip blasstgfx
(najem blasstgfx za 5 $)

Mačji logotip - Merlix

Logotip Chrisa Kaya
iz 99 modelov

Mačji logotip - Floafy

Logotip Edu Morente
iz DesignCrowd

Mačji logotip - Sramežljiv maček

Logotip tnknwrks
(najem tnknwrks za 5 dolarjev)

Mačji logotip - BedScrunchie

Logotip maneke
iz 99 modelov

Mačji logotip - Tall Cat

Logotip asch.blop
iz DesignCrowd

Mačji logotip - Caffe Catte

Logotip šefov dizajnerjev
(najem šefov oblikovalcev za 5 dolarjev)

Mačji logotip - Minnos

Logotip logorile
iz 99 modelov

Mačji logotip - godo g.k.

Logotip borzoid
iz DesignCrowd

Kako pridobiti mačji logotip Purr-fect za odlično ceno

Ste opazili, kako so ti profesionalni oblikovalci vložili veliko kreativnosti v te mačji okusne logotipe? Če nimate časa ali spretnosti, da bi ustvarili edinstven mačji logotip, imam odlično rešitev za vas.

Če vam ideja, da najamete profesionalnega grafičnega oblikovalca, pred očmi utripajo ogromni znaki dolarja, premislite še enkrat! Še vedno lahko presegate svoje konkurente in si zagotovite visokokakovosten logotip za mačke po meri, ki ga je zasnoval zaupanja vreden strokovnjak za samo 5 USD na Fiverrju.

Kot že ime pove, je Fiverr brezplačna platforma za kreativne in profesionalne storitve (koncerte) – vključno z oblikovanjem logotipov – z izhodiščno ceno 5 dolarjev. To je še ceneje kot izdelava lastnega logotipa s spletnim izdelovalcem dnevnikov, zato ni razloga, da ga ne poskusite.

Projekt Logotip spletnega mesta

Za spletno stran Planet smo potrebovali nov logotip, zato je moj kolega dobil zahtevno nalogo, da preizkusi vse glavne storitve oblikovanja logotipov, da bi videl, kje lahko dobi najboljšega. Najel je tri različne oblikovalce iz Fiverra za tri zelo različne cene – da bi videli rezultate, ne zamudite njegovih poglobljen pregled Fiverrja.

Če želite dobiti celotno merico in videti, kateri logotip je bil izbran za nov uradni logotip za spletno stran Planet, preberite njegov strokovna primerjava vrhunskih storitev oblikovanja logotipa.

Več razlogov za všeč Fiverr:

 • Možnosti, možnosti in več možnosti – na Fiverrju je več deset tisoč oblikovalcev z vsega sveta z različnimi stopnjami izkušenj in različnimi slogi oblikovanja, med katerimi lahko izbirate.
 • Hitrost – če ne želite čakati dva ali tri dni, da dobite logotip svoje mačke, obstajajo oblikovalci, ki vam to uspejo opraviti v roku 24 ur za doplačilo.
 • Varnost – Fiverr hrani vsa plačila v deponiranju in svojega denarja ne sprosti samostojnemu podjetju do končne odobritve.
 • Hitra komunikacija – uporabite Fiverrjevo brezplačno mobilno aplikacijo in intervjujte oblikovalce, preden se boste posvetili koncertu.

Krmarjenje po spletnem mestu Fiverr

Zahvaljujoč Fiverrjevi elegantni in uporabniku prijazni postavitvi je enostavno najti oblikovalca, ki je specializiran za mačje logotipe. Samo pojdi na domačo stran Fiverr, s kazalcem miške miške nad Grafiko & Oblikujte in nato kliknite Logo Design pod Logo & Identiteta blagovne znamke.

Slika zaslona Fiverr - Grafika in meni za oblikovanje

V iskalno vrstico lahko izberete »Cat Logo« ali uporabite čarovnika za iskanje logotipa oblikovalca logotipa Fiverr, da vam pomaga najti najustreznejše rezultate.

Slika zaslona Fiverr - čarovnik za iskanje oblikovalcev logotipov

Namig: za iskanje rezultatov iskanja uporabite filtre iskanja.

Posnetek zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov Cat

Ne zamudite našega strokovni nasveti za najem pravega oblikovalca logotipa v Fiverrju.

Kako narediti svoj lasten mačji logotip

Če se počutite ustvarjalni, obstaja veliko spletnih proizvajalcev logotipov, ki ne potrebujejo predhodnih izkušenj z oblikovanjem. Moj najljubši je Wix Izdelovalec logotipov. Če želite izvedeti več o tem in videti, kaj lahko stori, si oglejte naše popoln pregled izdelka Wix Logo Maker.

Izdelovalec logotipov Wix je zelo uporabniku prijazen. V resnici morate storiti samo to pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix, kliknite Začni zdaj in odgovorite na nekaj vprašanj o svoji blagovni znamki in oblikovalskih nastavitvah. Nato bo sistem AI (Artificial Intelligence) ustvaril kup logotipov, ki jih lahko izbirate.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - mačji logotipi, ustvarjeni z AI

Če med možnostmi ne vidite svojega popolnega logotipa, ne skrbite – izberite le najbližji. V urejevalniku povleci in spusti lahko prilagodite vse o svojem logotipu, vključno s pisavami, barvami in postavitvijo.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Popolnoma brezplačno je oblikovati logotip z ustvarjalcem logotipov Wix, toda če želite logotip uporabljati v komercialne namene, boste morali izbrati načrt in plačati. Prav tako lahko prenesete nizko kakovostno brezplačno različico, ki jo uporabite v nekomercialne namene – ali pa jo uporabite kot osnutek, ki ga pošljete oblikovalcu na Fiverr, da jim predstavite, kaj iščete.

Nadomestne rešitve za ustvarjalce logotipov Wix

 • DesignEvo – Namesto čarovnika AI DesignEvo ponuja ogromno knjižnice predlog logotipov. Ima tudi odličen urejevalnik logotipov z zelo prilagodljivimi možnostmi prilagoditve. Če želite izvedeti več, preberite naše strokovni pregled DesignEvo.
 • Looka – Ta izdelovalec logotipov vam omogoča, da ustvarite svoj logotip v nekaj minutah in precej preprosto je prilagoditev ikone. Če si želite ogledati nekaj primerov, preverite naš poglobljen pregled Looka.

Končne misli – dajte svojemu logotipu nekaj moči

Ali se odločite za najeti profesionalnega oblikovalca na Fiverrju ali ustvarite svoj logotip z ustvarjalcem logotipov Wix, ne bojte se vložiti nekaj časa vanj in ga narediti za zabaven projekt. Navdihnite se z logotipi priljubljenih blagovnih znamk, osredotočenih na mačko, na primer Phat Mačka ali Puma. Mačko spusti iz vrečke in poišče nasvete pri svojih prijateljih ali skupnosti Fiverr.

Za več idej glejte naše podrobna primerjava vrhunskih storitev oblikovanja logotipa. Ali pa preberi kako ustvariti druge vrste živalskih logotipov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map