9 najboljših logotipov za torte in kako narediti svoje brezplačno [2020]

Ko si predstavljate svoj novi dizajn logotipa za torte, kako predstavlja vaše podjetje ali blagovno znamko? Je ikona torte realistična, čudovito okrašena in popolna za poroko? Ali pa je muhasto prekrita s pisanimi zmrzali in igrivimi dizajni? Kaj pa pisava ali barve?


Zasnova logotipa torte je ključnega pomena za pomoč strankam, da se počutijo za vaše podjetje, in s toliko elementi, o katerih morajo razmišljati, je najem profesionalca pogosto najboljši recept za uspeh. Skočite naprej, če želite izvedeti, kako lahko najamete oblikovalca logotipov za samo 5 dolarjev.

Pokazal vam bom tudi, kako lahko brezplačno naredite svoje. Najprej si oglejmo moje najljubše logotipe za torto.

9 najboljših logotipov za torte

Logotip torte - Sweet Thangs

Logotip grafikenie07
(najem graphicsgenie07 za 10 $)

Logo torte - Črna mačka

Logotip Adsonixa
iz DesignCrowd

Logotip torte - Mad Cake

Logotip alineSilva
iz DesignCrowd

Logotip torte - dolgočasne torte

Logotip ross! E
iz 99 modelov

Logotip torte - O'shuga

Logotip thedani
iz 99 modelov

Celeste torte

Logo designexpert9
(najem designexpert9 za 5 USD)

Logotip torte - Sladke torte

Logotip saniasyed94
(najem saniasyed94 za 5 $)

Logotip torte - AB

Logotip erajtahirja
(najeti erajtahir za 15 dolarjev)

Cake logo - Kav's Cakes

Logo moj m-art
iz 99 modelov

Iskanje prave storitve oblikovanja logotipa je lahko zastrašujoča naloga. V prizadevanju, da bi našel nov logotip za spletno stran Planet, je moj kolega pred kratkim preizkusil več storitev oblikovanja logotipov drug z drugim, kar je pokazalo presenetljive rezultate. Če si želite ogledati, kako sta se Fiverr in druge službe zadržala, si oglejte njegove primerjava logotipov strokovnjakov.

Kako dobiti logotip za torto za samo 5 dolarjev

Kaj pa, če bi vam rekel, da lahko svoj popoln logotip torte profesionalno oblikujete za manj kot vaše najljubše kosilo z ulično hrano? Ali vaša jutranja skodelica kave? Res je. Oblikovalci logotipov na samostojni platformi Fiverr ponujajo pakete za kar 5 dolarjev.

Iskanje in najem oblikovalca logotipa podjetja Fiverr je resnično preprosto. Najprej, pojdi na domačo stran Fiverr in poiščite logotipe za torte. Pomaknite se po rezultatih in poiščite oblikovalca s profilom, ki vam je všeč.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov Cake

Kliknite profil oblikovalca, da raziščete njihov celoten portfelj, podrobnosti o paketu in razdelek »O tej skupini« za boljšo predstavo o tem, kaj lahko ponudijo. Tu lahko preverite tudi ocene prejšnjih strank.

Slika zaslona Fiverr - Profil oblikovalca

Od tu lahko za več informacij neposredno pošljete oblikovalcu ali kliknete Nadaljuj, da se premaknete na stran za plačilo.

Slika zaslona Fiverr - Prilagodite svoj paket

Nekateri oblikovalci bodo za doplačilo ponudili dodatne storitve, na primer komplet za družabne medije ali vektorsko datoteko. V tem primeru oblikovalec ponuja neomejene revizije, dva začetna koncepta in enodnevno dostavo v osnovnem paketu.

Če so na voljo dodatne storitve, jih lahko dodate zdaj ali nadaljujete s paketom, kot je, ko ste pripravljeni na plačilo, kliknite gumb Naroči zdaj. In tako je tudi oblikovanje vašega logotipa!

Tu je še nekaj odličnih funkcij Fiverrja:

 • Fiver Pro – Če boste za svoj logotip namenili nekaj več denarja, najemite Fiverr Pro freelancerja. Te oblikovalce so pregledali zaposleni v Fiverrju in so certificirani za delovanje na najvišji ravni storitve za stranke in kakovosti dela, z dolgoletnimi profesionalnimi izkušnjami.
 • Ravni prodajalca – Fiverr razvrsti svoje svobodnjake na ravni glede na to, koliko časa so na spletnem mestu, pozitivne povratne informacije strank in število uspešno zaključenih projektov..
 • Možnosti oblikovalca – Na Fiverrju je na tisoče oblikovalcev, vsak s svojo oblikovalsko posebnostjo. Tako boste zagotovili, da boste našli svobodnjaka s slogom, ki ustreza vašim potrebam.
 • Zaščita plačila – Plačali boste vnaprej, vendar denar zadrži Fiverr in ga ne sprosti oblikovalcu, dokler niste 100% zadovoljni z opravljenim delom.

Želite vedeti več? Preberite naše strokovni pregled Fiverrja da si ogledate nekaj vzorcev logotipa.

Kako narediti svoj logotip

Če vam ustvarjalni sokovi tečejo in želite narediti svoj logotip, je uporaba orodja za izdelovanje logotipov najboljša izbira. Čeprav se te možnosti tržijo kot resnično preproste za uporabo, zahtevajo nekaj časa in umetniške sposobnosti, da so dobro opravljene.

Če se boste lotili izziva, priporočam Wixov izdelovalec logotipov. Izbirate lahko veliko proizvajalcev logotipov, vendar menim, da Wix Logo Maker združuje najboljše funkcije na eni platformi.

Za začetek, pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix da se najprej prijavite za profil Ko to storite, vas čarovnik AI za izdelavo logotipov Wix zahteva, da vnesete ime in oznako svojega podjetja.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Začnite oblikovati svoj logotip

Nato lahko dodate svojo panogo (izbral sem portfelj za okraševanje torte), da boste lažje poenostavili svoje rezultate.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kaj je vaš logotip

Wix vas nato prosi, da izberete nekaj pridevnikov, kot so „ustvarjalni“, „brezčasni“ in „moderni“, da boste imeli občutek za svoj najljubši slog.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Izgled in občutek logotipa

Nato morate izbrati med nekaj pari logotipov in se odločiti, kateri vam je najbolj všeč. Če vam noben logotip ni všeč, kliknite Ni mi všeč noben od obeh, da se premaknete na naslednji par.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Izberite med pari logotipov

Nato povejte proizvajalcu logotipov Wix, kje boste uporabljali svoj logotip, na primer družabne medije, vizitke ali spletno mesto.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - kje boste uporabili svoj logotip

Ko izberete želeno lokacijo logotipa, kliknite Naprej in AI bo ustvaril predloge za vaš logotip.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - izberite logotip za prilagoditev

Niste zadovoljni z ikonami, ki jih vidite? Kliknite gumb Zamenjaj ikono, poiščite ikone torte in se pomaknite, dokler ne najdete tiste, ki vam je všeč.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Ikone torte

Ko izberete predlogo logotipa, ki vam je najbolj všeč, jo lahko še naprej prilagodite z urejevalnikom (spremenil sem nekaj barv in dodal robnik) ali pa se usmerite naravnost na plačilno stran, če želite plačati in prenesti svoj logotip v visoki ločljivosti format.

9 najboljših logotipov za torte in kako narediti svoje zastonj image20

Več o Wix Izdelovalcu logotipov, vključno z več primeri logotipov, najdete v našem poglobljen pregled Izdelovalca logotipov Wix.

Nekaj ​​drugih proizvajalcev logotipov, ki jih je vredno omeniti:

 • Izdelovalec logotipov – Ustvarite svoj logotip v štirih preprostih korakih. Začetne predloge logotipa so preproste, zato so odlična podlaga za nadaljnjo prilagoditev. Preberite več o možnostih oblikovanja, ki jih ponuja v naši strokovni pregled proizvajalca logotipov.
 • Looka – Z Looka lahko pred generiranjem vašega logotipa izberete do pet možnosti ikon. Predlagani logotipi bodo vsebovali samo izbrane ikone. V našem poglobljen pregled Looka, lahko spoznate, katere druge funkcije ponuja za vaš logotip.

Končne misli

Če iščete profesionalni dizajn logotipa za torte, ne morem priporočiti Fiverr dovolj visoko. Resnično ne morete premagati možnosti, da bi najeli oblikovalca profesionalnega logotipa za samo 5 dolarjev – zlasti s kakovostnimi dizajni, ki so na voljo za to ceno.

Poleg tega prihranite čas in trud z zunanjim izvajanjem del in Fiverr je pogosto cenejši kot celo najcenejši izdelovalci logotipov, če upoštevate stroške prenosov datotek.

Ste pripravljeni vseeno izdelati svoj logotip? Uporaba Izdelovalec logotipov Wix za hiter in kvaliteten logotip naredi sam. Če niste prepričani, da je ikona torte primerna za vašo blagovno znamko, brskajte naš izbor najboljših logotipov za hrano za več navdiha.

Če ste še vedno zainteresirani za iskanje prave možnosti za izdelavo logotipa za vas, preberite podrobno primerjavo storitev mojega sodelavca za boljši vpogled v najbolj priljubljene storitve z logotipom, ki so na voljo na spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map