9 najboljših logotipov za pico in kako narediti svoje brezplačno [2020]

Ko zaprete oči in si zamislite idealen dizajn logotipa pice, kaj vidite? Se topi in kaplja s sirom? Ena sama rezina feferona ali cela pica?


Ne glede na to, ali ponujate pristne pice na drva ali klasične izdelke, logotip vašega podjetja je treba zlahka prepoznati lačnim strankam in takoj dajte vpogled v to, kaj je vašo picerijo vredno obiskati.

Lahko poskusite in sami oživite svoj sanjski logotip z izdelovalcem logotipov ali lahko bi ga oblikoval strokovnjak za samo 5 dolarjevump dol ugotoviti, kako.

Najprej pa si za malo navdiha oglejmo nekaj mojih najljubših logotipov za pico.

9 najboljših logotipov za pico

Logotip pice - gospod Pizza

Logotip rinasultana
(najeti rinasultana za 10 dolarjev)

Logotip pice - Hrustljava pica

Logo Save Stoica
iz 99 modelov

Logotip pice - Pizza Bot

Logotip avtorja ~ idiaz ~
iz DesignCrowd

Logotip pice - Pizza Lyfe

Logotip Csokija
Od 99 modelov

Potujoči plameni

Logotip Taufik_alrahman
Od DesignCrowd

Logotip pice - Pizza My Heart

Logotip saifuddin7354
(najem saifuddin7354 za 5 dolarjev)

Logotip pice - polnočna pica

Logotip Maneka
Od 99 modelov

Logotip pice - Mimo Pizza

Logotip GLDesigns
Od DesignCrowd

Logotip pice - žlica

Logotip usman__design
(najem usman__designs za 5 $)

Na misiji, da bi našel najboljši nov logotip za Website Planet, je moj kolega preizkušal modele nekaterih najbolj priljubljenih platform za oblikovanje logotipov. Če želite videti rezultate in ugotoviti, kdo je zmagal, skočite na njegovo obsežno primerjava storitve oblikovanja logotipov za znižanje.

Kako lahko dobite svoj logotip za pico samo za 5 USD

Morda mislite, da vam bo najem profesionalnega oblikovalca, ki bo ustvaril vaš popoln logotip za pico, vrnil na stotine dolarjev, vendar vam ni treba.

Paketi profesionalnega oblikovanja pri Fiverrju se začnejo že pri 5 USD in ne, po teh petih nisem pozabil nič. Fiverr ima na tisoče nadarjenih, samostojnih oblikovalcev logotipov, ki ponujajo cenovno dostopne oblikovalske pakete, ki stanejo manj kot lepa kava.

Za začetek, pojdite na Fiverrjevo domačo stran in v iskalno vrstico vnesite „logotip pice“. Nato v rezultatih iskanja brskajte po oblikovalskih portfeljih.

Slika zaslona Fiverr - logotip Pizza

Kliknite na profil, da raziščete portfelj tega oblikovalca in brskate po povratnih informacijah prejšnjih strank. Prav tako boste lahko preverili, katere storitve ponujajo, in njihove cene za osnovne, standardne in premium pakete.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalec logotipov Pizza

Ko najdete oblikovalca, ki bi ga radi najeli, mu lahko pošljete vsa vprašanja, preden boste izbrali paket. Na strani za plačilo boste lahko dodali neobvezne dodatne storitve, na primer oblikovanje pisarniškega materiala ali komplet za družabne medije.

Torej, katere druge odlične lastnosti lahko uživate v Fiverrju?

 • Zaščita plačila – Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da vas bodo prevarali na Fiverrju. Oblikovalci so plačani šele, ko ste s končnim dizajnom logotipa 100% zadovoljni.
 • Nobenih stroškov presenečenja – Cena, ki jo vidite, je cena, ki jo plačate. Oblikovalci ne morejo vložiti dodatnih stroškov po tem, ko so dela končana.
 • Fiverr Pro – Fiverr Pro oblikovalce je pregledal Fiverr in imajo certifikat, da imajo izjemno kakovost, pravočasno izvedbo projektov in odlično storitev za stranke.
 • Ravni prodajalcev – Ravni prodajalcev Fiverr se določijo glede na njihov čas, porabljen na platformi, količino opravljenega dela in povratne informacije njihovih strank. Višja kot je raven, bolj izkušen oblikovalec.

Želite vedeti več? Preberite naše strokovni pregled Fiverrja da si ogledate nekaj vzorcev logotipa.

Torej, kaj če želim ustvariti svoj logotip?

Izdelovalec logotipov vam omogoča, da logotip razvijete iz nič in vam omogoči ustvarjalni nadzor nad rezultatom – vendar ima svoj izziv. Če ste ustvarjalni čarovnik, boste morda sami izbrali oblikovanje logotipa, vendar ni nujno, da je to najbolj časovno ali stroškovno najučinkovitejši način..

Če se odločite preizkusiti pot izdelave logotipov, je vaša najboljša stava Wix Izdelovalec logotipov. Wix Logo Maker je zelo preprost, korak za korakom ustvarjalec logotipa, ki ga poganja umetna inteligenca (AI). Postopek je tako hiter, logotip ste lahko imeli že po desetih minutah.

Če želite izvedeti več o platformi in kako deluje, preberite naše poglobljen pregled Izdelovalca logotipov Wix.

Za začetek, pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix. Ko kliknete gumb Začni zdaj, boste pozvani k ustvarjanju brezplačnega računa Wix, če ga še niste storili. Ko ste prijavljeni, vnesite ime in oznako svojega podjetja (če ga imate).

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - Začnite oblikovati

Nato dodajte svojo panogo. Za ta primer sem izbral restavracijo pizze.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kaj je vaš logotip

Izdelovalec logotipov Wix vas nato prosi, da izberete besedo (ali besede), ki opisuje slog želenega logotipa. Ta je zelo koristen, če imate v mislih grobo idejo, zato se prepričajte, da je ne preskočite.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Izgled in občutek logotipa

Nato vam Wix Izdelovalec logotipov pokaže par logotipov in vas prosi, da izberete, kateri vam je najbolj všeč. Kliknite Ne maram nobenega od njih, da bi preskočil par.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Nastavitve logotipa

Zadnje vprašanje je: “Kje želite uporabiti svoj logotip?” Izberite vse veljavne možnosti uporabe, kliknite Nadaljuj in voila! Predlogi za vaš logotip so pripravljeni.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - kjer uporabljate svoj logotip

Pomaknite se po predlaganih logotipih. Če niste zadovoljni z ikonami v primerih, lahko kliknete gumb Zamenjaj ikono in poiščete »pica«, da poiščete ustreznejšo ikono.

Slika zaslona Wix Logo Maker - ikone pice

Ko najdete popolno ikono za pico, jo lahko uporabite, tako da bo vsaka predlagana oblika logotipa vsebovala to novo sliko.

Ste našli logotip, ki vam je zelo všeč? Zdaj je čas za prilagoditev! Obstaja veliko načinov, kako spremeniti zasnovo, da bo popolna. Spremenil sem barve in pisavo ter dodal robno polje.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Ko končate s prilagajanjem, se pomaknite na naslednjo stran, da prenesete brezplačno vzorčno sliko z majhno ločljivostjo ali kupite enega od paketov, da dobite logotip z visoko ločljivostjo.

Nadomestne rešitve za Wix logotip:

 • Krojaške blagovne znamke – Ta platforma je preprosta za uporabo in ponuja veliko dodatnih storitev blagovne znamke. Odvisno od tega, kateri naročninski načrt izberete, lahko dobite slike v družabnih medijih, vizitke in predstavitve blagovnih znamk. Če želite izvedeti več, preberite naše celoten pregled blagovnih znamk.
 • DesignEvo – Z več kot 10.000 predlogo za logotip bo DesignEvo verjetno oblikoval tako, da bo ustrezal vašim potrebam. Brskajte po logotipih po kategorijah (na primer hrana & Pijte ali abstraktno) ali naredite svoje iz nič. Za več informacij si oglejte naše strokovni pregled DesignEvo.

Logotipi za pico, ki jih dostavijo

Če želite kvaliteten, edinstven logotip za pico, potem priporočam najem usposobljenega samostojnega oblikovalca prek Fiverrja. S cenami, ki so nižje od 5 USD, lahko najdete oblikovalca, ki bo ustrezal vsakemu proračunu.

Izdelovalec logotipov bi lahko bil prava izbira za vas, če iščete kreativni izziv, vendar ne pozabite, da boste morali pogosto plačati za prenos uporabnih datotek z visoko ločljivostjo in na splošno potrebujejo več energije, časa, in umetniške sposobnosti.

Ko gre za možnosti naredi sam, Izdelovalec logotipov Wix je moja enostavna izbira zahvaljujoč enostavni uporabi, privlačnih predlog in cenovno ugodnih paketih.

Še vedno niste prepričani? Oglejte si naše poglobljena primerjava storitev logotipa za več idej za oblikovanje logotipov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map