9 najboljših logotipov za oblačila in kako narediti svoje

Prodaja oblačil ne gre le za vrtoglave grafične majice, blazerje ali moške dodatke. Gre za prodajo strankam boljše različice sami⁠. To storiti, prepričati se morate, da vaša blagovna znamka izgleda najbolje– začetek z logotipom vaše linije oblačil! Preberite nadaljevanje in raziskovanje 9 odličnih primerov logotipa oz skočite dol in se naučite, kako pridobiti svoj logotip za odlično ceno.


Potrebujete več ustvarjalnega navdiha? Oglejte si nekaj znanih modnih logotipov spodaj.

9 najboljših logotipov za oblačila

Logotip oblačil - Les Paletuviers

 Logotip Luis
iz DesignCrowd

Logotip oblačil - Klop

Logo zelene barve modre barve
iz 99 modelov

Logotip oblačil - Grandview Peak Advisors

Logotip guna_agung
(najem Guna Agung za 10 dolarjev)

Logotip oblačil - Majesty Image

 Logotip nevidu16
(najeti Nevidu za 25 dolarjev)

Logotip oblačil - Fabricante Pablo

Logotip avtorja Earch
iz 99 modelov

Logotip oblačil - Everybear

Logotip keikostudio
(najem Keiko Studio za 25 dolarjev)

Logotip oblačil - Flora Julia

Logotip ArtSamurai
iz DesignCrowd

Logotip oblačil - Peoni

Logotip s strani tykw
iz 99 modelov

Logotip oblačil - Sweet Lupin

Logotip ananana14
iz 99 modelov

Kako najti oblikovalca logotipov za odlično ceno

Čeprav jih zdaj obstaja več orodij kot kadar koli za oblikovanje logotipov naredi sam, vsi si tega ne želimo narediti sami! Če bi raje najeli profesionalca, da bo opravil težko dvigovanje in ustvaril logotip linije oblačil za vas, je ena odlična rešitev najemite oblikovalca logotipov na Fiverrju.

Kako deluje Fiverr za oblikovanje logotipov

Fiverr je preprost način za iskanje samostojnih oblikovalcev logotipov v spletu. Čeprav je 5 dolarjev prva točka, boste našli veliko različnih cen in ravni izkušenj v ponudbi. Testirali smo oblikovalce iz zelo različnih cenovnih razponov, da vidimo, kakšno kakovost lahko pričakujete. Kliknite tukaj, če želite prebrati celoten pregled ali si oglejte spodnji video.

Preden začnete z “Gig” (Fiverrjeve besede, ne naše!), Lahko brskate na tisoče oblikovalskih profilov, vključno z:

 • Oblikovalski portfelj
 • Možnosti paketov / cen
 • Povprečni odzivni čas
 • Ocene kupcev

Ko ste pripravljeni iti naprej, imeli boste dve glavni možnosti za najem: lahko pošljete zahtevo, da se samostojni podjetniki (ali »prodajalci«) prijavijo, ali prodajalca najdete in najamete neposredno. Fiverr ponuja tudi koristnega čarovnika za oblikovanje logotipa, s katerim boste zožili vaše zahteve in filtrirali rezultate prodajalca.

Po pregledu in / ali pošiljanju sporočil vaših najljubših prodajalcev boste izbrali koga najeti in začeli s skupino! Vse podrobnosti v zvezi z vašim logotipom, vključno z formati datotek in datumom vračila, morate razviti med vami in vašim izbranim prodajalcem.

Kaj je super o Fiverrju?

 • Na tisoče oblikovalcev logotipov z vsega sveta
 • Širok izbor cenovnih točk, rokov, rezultatov in ravni izkušenj (s priročnimi filtri za iskanje)
 • Vgrajen sistem za sporočanje, s katerim lahko preprosto nagovorite oblikovalce pred najemom
 • Izbirna izbira za “Fiverr Pro”, ki vas poveže z preverjenimi strokovnjaki za oblikovanje logotipov

Kako narediti svoj logotip oblačil

Raje ustvarite svoj logotip? Odlično! Zdaj je čas, da vzamete svoje ideje o barvi, vrsti in postavitvi in ​​jih uporabite.

Če želite sami ustvariti logotip linije oblačil, preizkusite Pokrovi blagovnih znamk (za celoten pregled kliknite tukaj). Ta uporabniku prijazna platforma, ki temelji na AI, ustvari logotipe po meri (in prilagodljiv!) Na podlagi informacij, ki jih delite.

Če želite videti, kako deluje, si oglejte video ali nadaljujte z branjem spodaj.

1. Vnesite ime svojega podjetja.

Za začetek, pojdite na domačo stran blagovnih znamk Tailor. Nato vnesite ime svojega podjetja in kliknite »Oblikovanje«. Če imate oznako s svojim logotipom, vnesite to tudi tukaj.

Posnetek zaslona proizvajalca logotipov blagovnih znamk

2. Delite nekaj podrobnosti.

V razdelku »Vpišite svojo industrijo« začnite tipkati in nato na spustnem meniju izberite najprimernejše ujemanje. V spodnjem besedilu napišite več o svojem podjetju in ciljni publiki.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - vnesite svojo industrijo

3. Izberite svoj logotip.

Nato vam bodo predstavljeni trije tipi logotipov: na osnovi imena, ikon in začetnih. Preprosto kliknite slog, ki vam je ljubši.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - izberite Vrsta logotipa

Nasvet strokovnjaka: Čeprav so preprosti logotipi z imenom lahko učinkoviti (Madewell, kdo?), Mnoge blagovne znamke oblačil raje logotipe z besedilom in ikono. To je zato, ker ta oblika zasnove ponuja tri različne možnosti za prikaz: kot besedno znamko in ikono skupaj, kot samo besedno znamko ali kot samo ikono.

Glede na to vsestranskost je ponavadi tukaj všeč možnost logotipa, ki temelji na ikonah.

Če izberete logotip, ki temelji na ikoni, boste pozvani, da izberete vrsto ikone, ki jo želite: eno, ki ste jo izbrali sami, ali abstraktno obliko, ki jo ustvari AI.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - izberite Vrsta ikone

Če želite izbrati svojo ikono, poiščite katero koli ključno besedo in kliknite spodnjo izbiro. Ne skrbite preveč; vedno lahko pozneje v urejevalniku spremenite izbrano ikono.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - poiščite ikono

4. Glasujte za svoje najljubše pisave.

Nato vam bodo na voljo številne vrste nabora pisav. Kliknite, če želite glasovati o tem, katero pisavo imate najraje med dvema skupinama. (Če vam ni všeč nobeno, lahko to tudi rečete.)

Posnetek zaslona blagovnih znamk - Slogi pisave

Nasvet strokovnjaka: Pisave so izjemno pomembne za zajem identitete vaše blagovne znamke in povezovanje s pravo publiko uporabnikov. Na primer, naša blagovna znamka oblačil za otroška oblačila Playful Elephant najbrž ne bi smela uporabljati zelo elegantne pisave in resnega videza pisave.

5. Prijavite se za ogled ustvarjenih logotipov.

Ko ste glasovali za pisave, bo AI v manj kot minuti ustvaril več logotipov za vas. Če se želite premakniti od tu naprej, boste morali ustvarite brezplačen račun in se prijavite.

Zaslon zaslona blagovnih znamk - ustvarite račun

6. Preglejte svoje logotipe in jih prilagodite.

Po prijavi se lahko pomaknete po ustvarjenih logotipih na levi strani in izberete tistega, ki vam je najbolj všeč. Nato kliknite Ljubi! da takoj uporabite takšen dizajn ali Prilagodite, da spremenite svoj dizajn.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - Preglejte svoj logotip

Če kliknete »Prilagodi«, se vam prikažejo številne možnosti urejanja, vključno s pisavo, razmikom črk, barvno paleto in poravnavo. Lahko celo iščete novo ikono.

Posnetek zaslona blagovnih znamk - Barvne palete

Nasvet strokovnjaka: Ko se igrate s prilagoditvami, razmislite, kako se bo vaš logotip povečal navzgor ali navzdol. Če je slika preveč zapletena, črte preblizu ali so barve preveč podobne, logotip morda ne bo dobro prikazan na lepših aplikacijah (kot so logotipi na prsih ali podrobnosti torbice). Upoštevajte to, da ustvarite vsestranski modni logotip!

7. Prenesite in pojdite!

Ko ste zadovoljni z novim logotipom, kliknite »Končaj«, da zaključite postopek in naložite vektorsko datoteko. Preden prejmete vaš logotip, boste morali izbrati in kupiti naročninski načrt.

In to je to! To je vse, kar potrebujete, da uporabite blagovne znamke Tailor, da ustvarite svoj logotip oblačil. Zdaj ste pripravljeni prenesti nov logotip in ga uporabljati na vizitkah, trženju spletnih strani, oznakah oblačil in še več.

Zanimivo je, kako lahko izgledajo različni logotipi znamk krojačev? Po več kot 15 minutah v urejevalniku za prilagajanje smo ustvarili več zelo različnih videzov za oblačila naših otrok:

Tailor Brands vzorčni logotipi

Alternativa blagovnih znamk

Če se vam blagovne znamke Tailor ne zdijo najboljša izbira, namesto tega preizkusite eno od teh možnosti oblikovanja logotipa:

 • Z Izdelovalec logotipov Wix, lahko brezplačno ustvarite in prilagodite svoj logotip in nato izberete način plačila: s tekočo naročnino ali enkratno naročnino – oboje je precej cenovno ugodno.
 • Looka ponuja vrsto privlačnih možnosti enkratnega plačila glede na vrsto datotek z logotipom, ki jih potrebujete. Izberete lahko osnovni PNG, več datotek, ki jih lahko urejate, ali celo komplet blagovnih znamk za družabne medije.
 • Canva je Orodje za oblikovanje logotipov nudi dodatno prednost spletnega sodelovanja. Lahko dobite povezavo, da delite svoj dizajn za povratne informacije ali celo neposredno urejanje s strani sodelavcev.

Navdihnite z znanimi oblačili in modnimi logotipi

Teh 10 blagovnih znamk je obvladalo svoj logotip in si prislužilo mesto v srcih (in omarah!) Uporabnikov po vsem svetu..

1. Nike

Logotip oblačil - Nike

Zakaj ne bi začeli z očitnim? Nike je postal učbeniški primer, kako ustvariti logotip oblačil. Nikeov ikonični videz uteleša številne najbolj zaželene lastnosti logotipa: preprostost, vsestranskost in doslednost. Logotip deluje v poljubni velikosti in barvi in ​​je dovolj preprost, da ga lahko celo otroci narišejo iz spomina!

2. Michael Kors

Logotip oblačil - Michael Kors

Kot kaže logotip Michael Kors, vam ni treba izumiti povsem nove oblike, da bi bili nepozabni! Če uporabimo pristop “manj je več”, se ta logotip pridruži M in K, da ustvari pismeno obliko, ki je hkrati nova in takoj razumljiva. Z vidika funkcionalnosti ta preprost logotip dobro prevaja tudi torbice, čevlje, nakit in oblačila.

3. Nasmeh med pikami

Logotip oblačil - Dot Dot Smile

V tem zabavnem logotipu se dogaja veliko, zagotovo pa deluje za otroško blagovno znamko oblačil! Logotip izžareva igrivost, saj vključuje svetle barve in geometrijske oblike, ki spominjajo na otroške prve igralne bloke. Njegova uporaba dveh modrih pik poleg oznake D še bolj utrjuje ime podjetja.

4. Madewell

Logotip oblačil - MadeWell

Čeprav nima slike in barve, Madewell-ov logotip še vedno zbuja veliko občutka pri svojih gledalcih. Ta besedilni logotip z ročno napisanimi črkami enakomernih širin oddaja starodavno, vseameriško vibro, ki odraža osredotočenost te blagovne znamke na klasične sponke, kot so denim in plast.

5. Patagonija

Logotip oblačil - patagonija

Logotip Patagonia je s svojimi živahnimi barvami in močnimi linijami zelo prepoznaven in odlično odraža osredotočenost blagovne znamke na prostem. Oblika in slog logotipa spodbujata tradicionalne pohodnike, njegova retro-tipografija pa se nezadržno vrača v pustolovski duh “dobrih starih časov”.

6. Yatay

Logotip oblačil - Yatay

Logotip te blagovne znamke čevljev prikazuje, kako je mogoče vrsto in obliko pametno kombinirati, da ustvarjata privlačen dizajn – vse hkrati pa odražata glavne vrednote podjetja. Yatayev poudarek na 100% trajnostnem iskanju je vizualno predstavljen skozi palmo v obliki črke T, pametno postavljeno desno na sredino oznake. Čista simetrija daje tudi zelo moderno vibracijo.

7. Pod oklepom

Logotip oblačil - Pod oklepom

Logotip Under Armor morda ni tako ikoničen kot Nike swoosh, vendar je resnična študija, kako ustvariti preprost, a pameten modni logotip. Njeni dve simetrični krivulji medsebojno ustvarjata U in A, medtem ko je spodaj pisava dovolj trdovratna, da se počuti trdna in močna, vendar dovolj zaobljena, da nakazuje tekočnost in gibanje – lastnosti, ki jih zna vsak športnik ceniti!

8. Curvy Beach

Logotip oblačil - Curvy Beach

Roza-modri gradient Curvy Beach se takoj spomni na višino plaž 80-ih in 90-ih, s poprom Barbi in Lise Frank. Ta logotip popolnoma na kratko zajame neupravičeno samozavestne, drzne ženske, ki bi nosile modne kopalke, ki so pozitivno usmerjene v to blagovno znamko.

9. Najem piste

Logotip oblačil - Izposoja piste

Najem logotipa Runway se opira na dobro postavljene geometrijske črte, s katerimi lahko spustite oko od R na T do R. Še posebej fascinantno je pri tem logotipu, da se v digitalnih aplikacijah dejansko premika! Črte se preuredijo večkrat, preden pristanejo na tem statičnem logotipu in zrcalijo, kako se ženska omara nenehno spreminja s storitvijo izposoje oblačil.

10. Levijeva

Logotip oblačil - Levi's

Brez Levijevih noben seznam logotipov oblačil ne bi bil popoln! Čeprav se logotip razvija skozi desetletja, ohrani svojo močno temno rdečo barvo in ikonično obliko, ki spominja na prvotno uporabo oznake kot prišit etiketo za kavbojke. Logotip je preprost, a presenetljiv, z nepričakovano igrivim dodatkom malih črk e.

* Spletna stran Planet ni povezana z nobeno od zgoraj omenjenih blagovnih znamk oblačil.

Bottom Line: Kako ustvariti logotip blagovne znamke oblačil, ki se drži

Na več načinov se vaš logotip linije oblačil ne razlikuje toliko kot oblačila, ki jih prodajate. Tako kot oblačila mora biti tudi logotip vaše blagovne znamke izraz vas, vaše identitete in tistega, zaradi česar ste izpostavljeni.

Ne glede na to, ali se zanašate predvsem na barvo, obliko ali tipografijo, je dejstvo, da resnično ni “ultimate lifehack-a” za ustvarjanje modnega logotipa. Pomembno je le, da vaš logotip oblačil pripoveduje vašo ciljno publiko edinstveno zgodbo.

Za logotip po meri, ki resnično izstopa, Fiverr je odlična izbira.

Oglejte si spletno stran nekaterih zgornjih modnih znamk zgoraj najboljše platforme za oblikovanje tam, in pojdi ven, da ustvariš logotip oblačil, ki se nalepi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map