9 najboljših logotipov za kriket in kako narediti svoje lastno brezplačno [2020]

Impresiven logotip za kriket prikazuje vaše ciljno občinstvo, ki ste prav tako navdušeni nad igro. Če želite dobiti popoln dizajn kriketa, boste morali upoštevati običajne elemente, kot so pisave in barve, vendar se boste morali odločiti tudi, kako najbolje v svoj logotip vključiti opremo za kriket..


V mnogih primerih je najem profesionalnega oblikovalca najboljši način, da strankam pošljete pravo sporočilo o svoji blagovni znamki. In dobra novica je, da vam ni treba prodati ledvic, da bi dobili neverjetnega oblikovalca. Skočite naprej, če želite izvedeti, kako lahko najamete izkušenega oblikovalca logotipov za 5 dolarjev.

Pokazal vam bom tudi, kako brezplačno narediti svoj logotip. Najprej pa naj se domišljija napne z nekaj mojih najljubših logotipov za kriket.

9 najboljših logotipov za kriket

Logotip kriketa - Slough All Stars

Logotip asifdesigns021
(najem asifdesigns021 za 5 $)

Logo kriketa - Rdečelaske

Logotip avtorja Max.Mer
iz 99 modelov

Logotip kriketa - Probati

Logotip Fanol Ademi
iz DesignCrowd

Logotip kriketa - Kriči

Logotip raziashuvo
(najem raziashuvo za 10 $)

Logotip za kriket - 51 ton

Logo podjetja Ocelittle
iz 99 modelov

Logotip za kriket - kriket

Logotip Pixellence Media
iz DesignCrowd

Logotip kriketa - Crilea

Logotip applefood89
(najem applefood89 za 5 dolarjev)

Logotip kriketa - R17

Logotip LucaNava
iz 99 modelov

Logotip kriketa - Probati

Logotip podjetja MONICMONIC
iz DesignCrowd

Kako pridobiti logotip kriketa po meri za odlično ceno

Kot je razvidno iz zgornjega seznama, so minili dnevi nežno ozadja, žoge in palice. Posel z logotipom za kriket je bil prenovljen in vse več elementov, kot so svetle barve, drzne pisave in različne oblike, pridobivajo na priljubljenosti..

Če nimate časa, da bi ustvarili svoj logotip za kriket, lahko najamete profesionalnega oblikovalca podjetja Fiverr, ki bo delo opravil namesto vas. Fiverr ima na tisoče strokovnih svobodnjakov, ki čakajo na zaposlitev, mnogi že od samo 5 dolarjev.

Pri iskanju novega logotipa spletnega mesta Planet je moj kolega preizkusil veliko priljubljenih storitev oblikovanja logotipov. Rezultati so bili precej presenetljivi! Preberite celotno zgodbo v njegovi primerjavi najboljše storitve oblikovanja logotipa.

Pomembne funkcije Fiverrja

 • Hitra dostava: Če ne želite čakati dva ali tri dni, da dobite svoj logotip za kriket, lahko nekateri oblikovalci v roku 24 ur obrnejo vaš projekt za doplačilo.
 • Brezskrbnost: Preverite portfelje, ocene in ocene strank prodajalcev, da boste imeli občutek, preden naročite “koncert”.
 • Varno: Fiverr je varna platforma, ki hrani vaše plačilo v deponiranju, sprosti pa ga šele ob odobritvi končnega logotipa.
 • Pooblaščeni oblikovalci: Če imate veliko proračuna, se prijavite v storitev Fiverr’s Pro, če želite dostopati do še bolj kakovostnih oblikovalcev in VIP podpore.

Kako deluje Fiverr

Fiverr ima zelo čisto in enostavno za uporabo spletno mesto za iskanje vašega oblikovalca logotipov za kriket. Pojdite na domačo stran Fiverr in izberite Grafika & Oblikujte, nato izberite Logo Design.

Slika zaslona Fiverr - Grafika in meni za oblikovanje

Na vrhu strani v iskalno vrstico vnesite ključno besedo (npr. Logotip kriketa) ali pustite, da čarovnik Fiverr pripravi najustreznejše rezultate.

Slika zaslona Fiverr - Čarovnik za iskanje logotipa

Če želite natančnejše rezultate, uporabite spodnje iskalne filtre, da določite vrsto logotipa, čas dostave, cenovni razpon, podatke o prodajalcu itd.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov za kriket

Poiščite več nasvetov o najemu pravega oblikovalca za Fiverr v naši strokovni pregled Fiverrja.

Kako narediti svoj logotip za kriket

Torej ste pripravljeni ustvariti logotip, za katerim se lahko vaši oboževalci zberejo? Obstaja veliko spletnih proizvajalcev logotipov, ki vam pomagajo. Mnogi od njih vam celo dovolijo, da brezplačno ustvarite celoten logotip, preden se odločite, ali želite plačati za končno uporabno obliko.

Izdelovalec logotipov Wix

Raje uporabljam Wix Logo Maker za njegovo gladko postavitev, uporabnikom prijazna orodja in AI motor, ki vam pomaga oblikovati privlačen logotip v nekaj minutah. Najprej, pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix in kliknite Začni zdaj, da ustvarite brezplačen račun.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - Začni zdaj

Nato odgovorite na nekaj vprašanj, tako da bo AI lahko bolje dojel, kaj iščete v logotipu kriketa.

Ko odgovorite na vsa vprašanja, čarovnik ustvari številne logotipe, med katerimi lahko izbirate. Kliknite ikono zamenjaj na vrhu strani, da izberete ikono, povezano z kriketom.

Slika zaslona Wix Logo Maker - ikone kriketa

Uporabite možnosti prilagajanja ustvarjalca logotipa Wix, kot so pisava, barve, besedilo in pozicioniranje ikon, da dodate večjo globino logotipu kriketa.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Ste zadovoljni s svojim ustvarjanjem? Končno kliknite Naprej, da odprete stran za plačilo, kjer boste lahko dostopali do logotipa kriketa v obliki za tiskanje.

Želite vedeti več? Preberite naše strokovni pregled izdelka Wix Logo Maker da si ogledate nekaj vzorcev logotipa.

Alternativa za Wix Logo Maker

 • Z DesignEvo, lahko svoj logotip za kriket sestavite iz nič. Obstaja preprosto orodje, podobno kot Microsoft Paint, ki vam omogoča izbiro iz knjižnice oblik, ikon, predlog za značke in še več. V našem poglobljen pregled DesignEvo lahko najdete več nasvetov in trikov, da kar najbolje izkoristite to platformo.
 • Kot tudi njegovo orodje za ustvarjanje privlačnega logotipa, LogoMaker prodaja tudi predloge spletnega mesta in imena domen. Več o tem v naši celoten pregled LogoMakerja.

Končne misli

Resnično edinstven logotip bo podjetju in blagovni znamki pomagal videti bolj profesionalno. Ali nameravate najeti cenovno ugodnega oblikovalca Fiverr ali pa naredite svoj logotip za kriket z Izdelovalec logotipov Wix, bodite oboroženi z navdihom iz obstoječih znanih kriket klubov, športnih blagovnih znamk ali logotipov svetovnega pokala ICC za kriket v vseh letih.

Oglejte si naš seznam najboljše storitve oblikovanja logotipa tam in začnite danes izdelovati svoj sanjski kriket logotip!

Kriket ni vaša igra? Oglejte si našo skupino najboljši športni logotipi za več navdiha.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map