9 najboljših logotipov za kavo in kako narediti svoje lastno leto 2020

Ali že začnete praženje kave ali kavarno, že veste, kako narediti odlično kavo, a veste, kako ustvariti logotip kakovosti, ki bo dopolnil vašo blagovno znamko? Izstopanje na prenatrpanem trgu s kavo ni tako drago, kot si morda mislite. Preskočite naprej, da ugotovite skrivnost najema oblikovalca za isto ceno kot skodelica kave.


Bi radi namesto tega naredili svoj logotip? Zamenjajte kofeinski udarec za navdih z nekaj mojih najljubših logotipov, ki so navdihnjeni za kavo, preden se pomaknete navzdol, da vidite, kateri brezplačni proizvajalec logotipov vedno priporočam.

9 najboljših logotipov za kavo

Logotip kave - Fav Coffee

Logotip saidievo
(Najemite saidievo za 5 dolarjev)

Kavni logotip - Sip'n'Drift

Logotip ♦ ️ I P S W I C H ♦ ️
iz 99 modelov

Kavni logotip - Genisys

Logotip 999team
iz DesignCrowd

Logotip kave - Millenials Coffee

Logotip osebe id_hasanudin
(Najemite id_hasanudin za 5 dolarjev)

Logotip kave - Bright Coffee

Logotip ON & ON
iz 99 modelov

Logotip kave - Coffee Hound

Logotip LiamNDC
iz DesignCrowd

Kavni logotip - Marhaba Coffee

Logotip abdelkerimsoual
(Najemite abdelkerimsoual za 10 dolarjev)

Kavni logotip - Cafe Amor

Logotip artigme
iz 99 modelov

Kavni logotip - Kona Bliss

Logotip H2Design
iz DesignCrowd

Ali res lahko dobite originalni logotip za kavo za 5 dolarjev?

Poklicni grafični oblikovalec lahko dolgočasno idejo logotipa spremeni v nepozabne umetnine, ki takoj pritegnejo vaše stranke. V Fiverrju lahko storitve strokovnega oblikovalca logotipa zaposlite za samo 5 dolarjev.

Fiverr je priljubljena spletna tržnica, ki povezuje na tisoče samostojnih strokovnjakov s strankami, kot ste ti. Ponujajo različne storitve (imenovane koncerte) za cenovno ugodne cene. Ko najdete profesionalca za 5 dolarjev, ni opravičila, da ga ne preizkusite!

O Fiverrju sem prvič zasledil, ko je moj soigralec preizkušal priljubljene storitve oblikovanja, da bi našel nov logotip za Website Planet. Prav impresivno je bilo videti, katere kakovostne možnosti logotipa so bile z majhno cenovno oznako. Vse o tem preberite v njegovem popolna primerjava storitev oblikovanja logotipov.

Iskanje oblikovalca na Fiverrju

Uporabnikom prijazno spletno mesto Fiverr zelo enostavno poišče svojega popolnega oblikovalca. Pojdite na domačo stran Fiverr začeti. Premaknite miškin kazalec nad Grafika & Oblikujte in nato izberite Logo Design pod Logo & Identiteta blagovne znamke.

Slika zaslona Fiverr - Grafika in meni za oblikovanje

Na tem mestu lahko čarovniku Fiverr pomagate pri iskanju, če odgovorite na nekaj vprašanj, ali skočite naravnost in z iskalnim poljem poiščete ključno besedo (npr. Logotip za kavo).

Slika zaslona Fiverr - čarovnik za iskanje oblikovalcev logotipov

Prihranite še več časa z brskanjem, tako da rezultate zmanjšate z iskalnimi filtri – lahko določite slog logotipa, možnosti dostave, cenovni razpon in podrobnosti prodajalca.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov za kavo

Poiščite več nasvetov naših strokovnjakov o najemu pravega oblikovalca pri nas poglobljen pregled Fiverrja.

Ključne funkcije Fiverrja

 • Varna plačila – Fiverr vaše plačilo varno shrani in ne bo sproščen, dokler ne potrdite končnega dizajna.
 • Hitra dostava – Večina oblikovalcev na Fiverrju vam lahko zagotovi logotip v 48-72 urah, nekateri pa ponujajo 24-urno dostavo za dodatno doplačilo.
 • Brezplačno brskanje – Brezplačno si je ogledati portfelje prodajalcev in preveriti njihove ocene in povratne informacije strank.
 • Različni paketi – Prodajalci ponujajo več paketov koncertov, da ustrezajo različnim proračunskim potrebam.
 • Brezplačna mobilna aplikacija – Fiverr ima svojo aplikacijo s sporočilom, tako da boste lahko enostavno ostali v stiku s svojim oblikovalcem.

Kako narediti svoj logotip za kavo

Za dobro kavo je potrebno malo časa za kuhanje in enako velja za ideje o logotipu. Uporaba brezplačnih proizvajalcev logotipov je lahko dražja od najema poceni profesionalca (če upoštevate stroške prenosov datotek), če pa imate čas, motivacijo in ustvarjalno vizijo, so pogosto preproste za uporabo in zahtevajo nič tehničnega znanja.

Kaj je dobro pri ustvarjalcu logotipov Wix?

Izdelovalec logotipov Wix je moje najljubše orodje. Uporabniku prijazen vmesnik in sistem z umetno inteligenco (AI) omogoča hitro in enostavno ustvarjanje privlačnega logotipa. Za začetek, pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix in ustvarite brezplačen račun s klikom na Start Now.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - začnite zdaj

Čarovnik vam bo pomagal pri postopku oblikovanja, tako da vam bo postavil preprosta vprašanja o vašem podjetju in želenem slogu oblikovanja. Nato ustvari seznam predlog za logotip, za katere menite, da bi vam utegnili biti všeč.

Pridobite več ikon, povezanih s kavo, s klikom na ikono zamenjaj in poiščite ključno besedo (npr. Kavo ali skodelico), nato pa izberite tisto, ki vam je najbolj všeč, če jo želite uporabiti za vse rezultate.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Ikone za kavo

Priložite več življenja vašemu oblikovanju logotipov z obsežnimi orodji za prilagajanje izdelkov Wix Logo Maker. Od prilagajanja položajev do spreminjanja barv in slogov pisav so možnosti precej neskončne.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Ding! Vaš logotip za kavo je pripravljen za uporabo. Pritisnite Naprej, da odprete plačilni odsek in naložite svoj logotip v več kakovostnih oblikah ali dobite brezplačen vzorec v nizki ločljivosti.

Želite izvedeti več o platformi? Preberite naše popoln pregled izdelka Wix Logo Maker za več primerov logotipi.

Alternativa za Wix Logo Maker

 • Krojaške blagovne znamke ima sezonski generator logotipov za ustvarjanje tematskih različic vašega logotipa za kavo, ki se nanašajo na vse posebne praznike. Več o njegovih značilnostih v naši pregled strokovnjakov blagovnih znamk.
 • DesignEvo ima svojo namizno in pametno aplikacijo, zato se vam ni treba zanašati na brskalnik in lahko logotip ustvarite na poti. Oglejte si primere logotipov v naši poglobljen pregled DesignEvo.

Ustvarite Buzz z osupljivim logotipom kave

Vaš logotip za kavo naj bi prinesel veliko energije in bil dovolj edinstven, da vam bo pomagal izstopati. Za najboljši možni dizajn ne morete premagati najema oblikovalca Fiverr. Ne le, da so proračunu prijazni, ampak si lahko prihranite tudi ogromno časa in truda, če prenesete profesionalca.

Če želite vstaviti nekaj kreativnih maščob za komolce z logotipom DIY za kavo, Izdelovalec logotipov Wix je vaša najboljša stava. Preden začnete, si sami vzemite dobro skodelico kave in brskajte po znanih kavnih logotipih iz velikih verig in si oglejte, kaj v industriji deluje dobro.

Slike kave niso ravno prave za vašo blagovno znamko? Oglejte si naše okrogle predstavitve logotipi najboljše hrane za bolj okusen navdih. Če želite več možnosti za izdelavo logotipa, ne zamudite našega seznama najboljše storitve oblikovanja logotipa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map