9 najboljših logotipov z nepremičninami in kako narediti svoje lastno leto 2020

Potrebujete prepričljiv logotip nepremičnin, da bi pritegnili kupce in pritegnili prodajalce v vaše podjetje? Nepremičninski trg je preplavljen s podjetji, ki sledijo enakemu splošnemu vzorcu za oblikovanje logotipov: grozdi zgradb in ime podjetja, ki plujejo po blagem ozadju.


Potrebujete strokovnjaka, ki se bo lahko izognil običajnim pastem in oblikoval nekaj edinstvenega. Skočite naprej, če želite izvedeti, kako najeti strokovnega grafičnega oblikovalca za slabih 5 USD.

Pokazal vam bom tudi, kako lahko s hitro in enostavno izdelavo logotipa narišete svoj logotip. Najprej si oglejte moje najljubše logotipe nepremičnin.

9 najboljših logotipov z nepremičninami

Logotip nepremičnin - Strive Communities

Logotip logodeen
(najem logodeena za 5 USD)

Logotip nepremičnin - Novelleuh Capital LLC

Logo by -Alya-
iz 99 modelov

Logotip nepremičnin - nepremičnine Forte

Logotip gilberta juliena
iz DesignCrowd

Logotip nepremičnin - Heathley Homes

Logotip logozmillinaire
(najem logozmillinaire za 5 dolarjev)

Logotip nepremičnin - Maze Real Estate

Corneov logotip
iz 99 modelov

Logotip nepremičnin - Pravice in nepremičnine

Logotip Sanga6
iz DesignCrowd

Logotip nepremičnin - Azimmo Patrimoine

Logotip oblikovalca
(najeti oblikovalecbz za 5 dolarjev)

Logotip nepremičnine - Območje jezera Austin

Logotip Maioriz ™
iz 99 modelov

Logotip nepremičnin - LogimixRealty

Logotip Goh
iz DesignCrowd

Kako pridobiti logotip nepremičnine po meri za 5 dolarjev

Poklicni oblikovalec lahko vašemu podjetju da konkurenčno prednost in tako prepreči drage napake. Fiverr je eno najbolj dostopnih mest, ki sem ga našel pri najemu sposobnega grafičnega oblikovalca.

Priljubljena platforma za desetine tisoč samostojnih strokovnjakov z vsega sveta boste na Fiverrju našli storitve (imenovane koncerte) po izvirni ceni 5 USD. Prav tako lahko dostopate do portfelja katerega koli oblikovalca, brskate po njihovem prejšnjem delu in preverite njihove ocene, preden kupite koncert.

Testirali smo številne glavne storitve oblikovanja, ko smo iskali nov logotip za Website Planet. Preberite vse o tem in odkrijte, kdo je zasnoval zmagovalni dizajn mojega kolega popolna primerjava storitev oblikovanja logotipov.

Najem oblikovalca logotipov na Fiverrju

Spletno mesto Fiverr je čisto in uporabniku prijazno, kar omogoča enostavno iskanje tega, kar iščete. Pojdite na domačo stran Fiverr in se pomaknite miškinim kazalcem miške nad grafiko & Oblikovanje, nato kliknite Logo Design pod Logo & Identiteta blagovne znamke.

Filtrirajte to kategorijo v Najbolj prodajano kot bližnjico, da boste našli oblikovalce z veliko pozitivnimi ocenami.

Slika zaslona Fiverr - Grafika in meni za oblikovanje

Lahko pa v iskalno vrstico na domači strani vtipkate »logotipe nepremičnin«.

Slika zaslona Fiverr - vrstica za iskanje domače strani

Uporabite napredne filtre iskanja, da rezultate zmanjšate glede na slog logotipa, razpon proračuna, čas dobave in podatke o prodajalcu (na primer govorjeni jezik ali lokacija).

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov z nepremičninami

Ključne funkcije Fiverrja

 • Paketi za vsak proračun – Večina oblikovalcev ponuja več paketov (Basic, Standard in Premium) z različnimi funkcijami, ki ustrezajo različnim proračunskim potrebam.
 • Zahtevajte določeno storitev – Če imate posebne zahteve, lahko prodajalci odgovori na vas s ponudbo.
 • Poslovna orodja – Preprosto nadzirajte svoje projekte, ekipe in finance z nadgrajenimi orodji podjetja Fiverr za mala in srednje velika podjetja.
 • hitra dostava – Ne želite čakati dva ali tri dni, da dobite svoj dizajn? Nekateri oblikovalci vam lahko dodajo logotip v 24 urah za dodatno plačilo.
 • Brez tveganja – Čeprav plačujete za predplačilo, Fiverr vaš denar ohranja varno in ga izroči oblikovalcu šele, ko je vaš projekt končan in ste ga odobrili..

Vas zanima naročilo oblikovalca logotipov? Več informacij od naših strokovnjakov o najemu pravega oblikovalca pri nas celoten pregled Fiverrja.

Kako si sami narediti svoj logotip za nepremičnine

Zamikate, da bi svoj logotip nepremičnine oblikoval sam? Uporaba spletnega izdelovalca logotipov je uporabna, če nimate nabora spretnosti ali programske opreme grafičnega oblikovalca. Običajno so brezplačni za uporabo (plačali boste le za prenos datotek z visoko ločljivostjo) in vam lahko pomagajo ustvariti logotip z mešanico predlog ali orodij za umetno inteligenco (AI).

Moje najljubše orodje za samostojno ustvarjanje je izdelovalec logotipov Wix. To je AI, ki je uporaben za začetnike in je hitro in enostavno ustvariti spodoben logotip.

Uporaba Wixovega izdelovalca logotipov

Najprej ustvarite brezplačen račun. Pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix, nato kliknite Začni zdaj in vnesite svoje podatke.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - Začni zdaj

Predloge, ustvarjene na koncu postopka, vsebujejo ime vašega podjetja, zato najprej začnite vnašati to. Če želite, lahko dodate tudi oznako.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - dodajte ime podjetja

Nato vam bo čarovnik AI postavil kup vprašanj o vaših najljubših slogih logotipa, da bi ustvarili najboljše možne rezultate za svojo znamko.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - videz in občutek logotipa

To vključuje preiskovanje izbora parov logotipov v različnih stilih in izbiro priljubljenih, tako da se AI lahko nauči vaših želja.

Slika zaslona Wix Logo Maker - primerjava logotipov

Na podlagi vaših odgovorov bo AI ustvaril seznam predlogov logotipov. Nekatere ikone morda niso povsem prave, vendar jih lahko spremenite v nekaj bolj specifičnega za vaš okus ali podjetje. Kliknite Ikono zamenjaj in v iskalno polje vnesite ključno besedo (npr. Nepremičnine, domovi ali zgradbe). Nato lahko uporabite svoje najljubše na vseh predlog.

Slika zaslona Wix Logo Maker - ikone nepremičnin

Izberite predlogo logotipa, ki jo želite prilagoditi za prehod v urejevalnik logotipov. Tu lahko spremenite skoraj vse o dizajnu, od sloga pisave in barvnih tonov do spreminjanja velikosti in pozicioniranja oblik in besedila.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

To je to! Če o dizajnu ne želite spremeniti ničesar drugega, kliknite Naprej in pojdite na stran za plačilo, kjer lahko naložite svoj novi logotip v različnih kakovostnih oblikah. Brezplačno jo lahko prenesete tudi v majhni vzorčni datoteki.

Če želite izvedeti več, preberite naš poglobljen pregled izdelovalca logotipov Wix.

Alternativa za Wix Logo Maker

 • Looka ima tudi hiter sistem z AI napajanjem. Dodaten bonus je, da vam omogoča, da svoj logotip neomejenokrat urejate v 72 urah po plačilu. Idealno, če ste znani po tem, da ste si premislili! Preberite naš celoten pregled Looka za več podrobnosti.
 • DesignEvo uporablja predloge, ki so organizirane v kategorijah, ki jih je enostavno brskati. Ima tudi uporabniku prijazno mobilno aplikacijo, ki vam pomaga oblikovati logotip na poti. Več o njegovih značilnostih najdete v našem strokovnem pregledu DesignEvo.

Pogodbo zaključite z osupljivim logotipom

Ustvarjanje logotipa, ki sledi najboljšim trendom oblikovanja, ne da bi bilo videti enako kot vsi drugi, je s pomočjo profesionalnega oblikovalca povsem dosegljivo. In z Fiverr, Ko bo najel strokovnjaka, bo moral biti v proračunu, ki znaša le 5 dolarjev.

Izdelovalec logotipov Wix je tudi odlično orodje za naredi sam, če se odločite, da boste stvari vzeli v svoje roke. Moj nasvet? Če boste stvari preproste, bo vaš logotip bolj nepozaben in lažji za oblikovanje.

Še iščete pravo mesto za oblikovanje svojega logotipa? Oglejte si našo skupino najboljše storitve oblikovanja logotipa za več idej.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map