9 najboljših logotipov na kmetiji in kako brezplačno narediti svoj lastnik [2020]

Če imate na voljo kakovostne izdelke in želite prikazati sadove svojega dela, vam lahko verodostojen logotip kmetije, ki ga je oblikoval strokovnjak, prepriča kupce, naj kupijo vaše izdelke nad konkurenco. Najboljši del? Zemlje ne bo treba koštati, da bi priskrbeli strokovno pomoč. Skočite navzdol, da ugotovite, kako lahko najamete izkušenega oblikovalca za samo 5 dolarjev.


Kot da bi si umazali roke? Potem vam bom pokazal najboljši način za samostojno ustvarjanje s svojim najboljšim priporočenim izdelovalcem logotipov. Najprej pa me navdihnite nekateri moji najljubši logotipi na kmetiji.

9 najboljših logotipov na kmetiji

Kmetija logo - Kmetijsko stojalo

Logotip shirley_cilsons
(najem shirley_cilsons za 5 $)

Logotip kmetije - Snapfinger farm

Logotip projekta 4
iz 99 modelov

Logotip kmetije - Kmetija

Logotip H-H Arts
iz DesignCrowd

Kmetija - Obnovitvene kmetije

Logotip jkmalik_123
(najem jkmalik_123 za 5 $)

9 najboljših logotipov na kmetiji in kako narediti svoje zastonj-image5

Logotip avtorja El maestro
iz 99 modelov

Kmetijski logotip - Hi-Land Farms

Logo 91.kremena.petrova
iz DesignCrowd

Kmetijski logotip - skedenj s skakalnim psom

Logotip oblikovalca7258
(najem oblikovalca7258 za 5 dolarjev)

Kmetijski logotip - Sierra Pacific Farms Inc

Logotip Virtuoso ”
iz 99 modelov

Logotip kmetije - Oakview Farm

Logotip Rade89
iz DesignCrowd

Pridobite originalni logotip kmetije za odlično ceno

Zaprite oči in si zamislite idealen logotip kmetije. Kako izgleda? Je skedenj z gorskim ozadjem? Ali vsebuje živali ali košarico sveže zelenjave? Kaj pa barvni toni in slog pisave?

O ustvarjanju logotipa, ki je videti dobro in izstopa med vašimi konkurenti, je treba veliko razmišljati. Tukaj prihajajo profesionalci. Na Fiverrju lahko najamete samostojnega grafičnega oblikovalca, ki bo vaše oblikovalske ideje povzdignil v izvirni in nepozaben logotip kmetije – in vse to za majhno izhodiščno ceno 5 USD.

Da bi našli nov logotip spletnega mesta Planet, smo poiskali splet in preizkusili najbolj priljubljene storitve oblikovanja. Rezultati so bili navdušujoči in presenetljivi! Preberite vse o postopku in si oglejte zmagovalni logotip mojega kolega popolna primerjava storitev oblikovanja logotipov.

Kako deluje Fiverr

Najti odličnega oblikovalca na Fiverrju je preprosto. Pojdite na domačo stran Fiverr začnite z vnašanjem ustrezne ključne besede (npr. logotip kmetije) v iskalno vrstico.

Slika zaslona Fiverr - vrstica za iskanje domače strani

Kliknite, če želite razširiti meni Kategorija s filtri na vrhu strani z rezultati, nato izberite Logo Design.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov

Na Fiverrju je toliko oblikovalcev, da je dobro, da z uporabo naprednih iskalnih filtrov omejite možnosti. Lahko določite sloge logotipa, ki so vam všeč, podrobnosti prodajalca, želeni čas dobave in cenovni razred.

Slika zaslona Fiverr - Filter iskanja časa dobave

Ali opazite nekaj, kar vam je všeč? Kliknite na sliko, da odprete profil oblikovalca. Tu si lahko ogledate njihove ocene, portfelj in pakete ter jih celo kupite, preden kupite koncert.

Slika zaslona Fiverr - oris logotipa za kmetijstvo

Vas zanima delo s samostojnim profesionalcem? Poiščite več nasvetov naših strokovnjakov o najemu pravega oblikovalca pri nas poglobljen pregled Fiverrja.

Več funkcij podjetja Fiverr

 • Varne transakcije – Ko vnaprej plačate koncerte, Fiverr vaš denar varno hrani, dokler projekt ne bo izveden in niste zadovoljni z zasnovo.
 • Hitra dostava – Večina oblikovalcev na Fiverrju v nekaj dneh dokonča projekte z logotipom, če pa vas čaka čas, mnogi ponujajo ekspresno 24-urno možnost za doplačilo.
 • Brezplačna aplikacija Fiverr – Fiverr ima svojo brezplačno aplikacijo za mobilne telefone z vgrajenim sporočilom, kjer se lahko pred prodajo obrnete na prodajalca in ostanete v stiku skozi celoten postopek.
 • Ogromna raznolikost – Obstaja več deset tisoč različnih oblikovalcev logotipov, zato boste zagotovili, da boste našli svobodnjaka, ki ustreza vašemu želenemu slogu in zahtevam proračuna.

Kako narediti svoj logotip za kmetijo

Obstaja veliko spletnih proizvajalcev logotipov, za katere vsak trdi, da lahko oblikujejo svoj logotip tako enostavno kot pita. Čeprav je večina orodij preprosta za uporabo, boste še vedno potrebovali ustvarjalno oko, da oblikujete nekaj izvirnega, ki dopolnjuje vašo blagovno znamko.

Prav tako je vredno upoštevati, da boste morali, če se na ta orodja lahko prijavite in uporabljate, plačati za prenos končnega dizajna v visoki ločljivosti. Če še vedno želite kanalizirati svojega notranjega izvajalca, menim, da je Wix Logo Maker najboljše mesto za začetek. Njegov enostaven postopek vam lahko pomaga, da v nekaj minutah ustvarite privlačen dizajn.

Ustvarjanje logotipa z ustvarjalcem logotipov Wix

Pojdite na domačo stran proizvajalca logotipov Wix, kliknite Začni zdaj in ustvarite brezplačen račun.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - Začni zdaj

Nato boste morali navesti nekaj informacij o vašem podjetju in izbiri sloga. To je tako umetna inteligenca (AI), s katero lahko Wix Logo Maker izvede vse o vas in vaši blagovni znamki. Prvih nekaj vprašanj se nanaša na vašo panogo, blagovno znamko in znamko.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - dodajte ime podjetja

Naslednjih nekaj vprašanj pomaga čarovniku AI odkriti želeni slog logotipa. Izbrali boste dve različni logotipi in tako zožili, katere elemente vam je najbolj všeč.

Slika zaslona Wix Logo Maker - primerjava logotipov

Na podlagi vaših odgovorov bo AI ustvaril vrsto predlogov logotipov, ki jih boste lahko brskali. Nekatere predloge bodo vsebovale slike, ki jih lahko ročno natančno določite tako, da kliknete ikono Zamenjaj na vrhu strani in vtipkate ustrezno ključno besedo (npr. Kmetija, krava, skedenj itd.). Nato lahko izbrano ikono uporabite za vse rezultate.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - ikone kmetije

Pomaknite se po posodobljenem seznamu predlog in izberite tisto, ki je najbližje vašemu želenemu slogu. Ni važno, ali obstajajo nekateri elementi, ki niso v redu, ker jih boste prilagodili! Naslednji korak vas bo pripeljal do urejevalnika logotipov, kjer lahko prilagodite skoraj vse o logotipu, vključno z barvami, pisavami, ozadjem in več.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Ko ste zadovoljni s svojim dizajnom, kliknite Naprej, kjer lahko prenesete brezplačni vzorec z ločljivostjo vašega logotipa ali plačate za enega od uporabnih visokokakovostnih formatov.

Želite vedeti več? Preberite naše strokovni pregled izdelka Wix Logo Maker da bi videli še nekaj vzorcev logotipa.

Alternativa za Wix Logo Maker

 • Looka je idealen za tiste, ki smo nagnjeni k neodločnosti. V 72 urah po ustvarjanju vašega logotipa in njegovem plačilu se lahko vrnete in opravite neomejeno število popravkov brezplačno. Preberite naše poglobljen pregled Looka če želite izvedeti več o platformi.
 • LogoMaker je preprost za uporabo in odličen za začetnike. Prav tako prodaja imena domen in blagovno znamko, povezano s spletnim mestom, tako da lahko ustvarite svoj logotip in postavite svoje spletno mesto na vse mesto. Ugotovite, ali je to prava platforma za vas v naši celoten pregled Logomakerja.

Moje zadnje misli

Namen logotipa vaše kmetije je vizualno prepoznati vašo blagovno znamko in kupcem zagotoviti kakovost vašega pridelka. Najem ustvarjalnega oblikovalca logotipa lahko pripne oba ključna elementa in poveča vaše podjetje. Vedno priporočam Fiverr – za 5 dolarjev je najlažji način, da svoje roke prevzamete v visokokakovostnem, profesionalnem dizajnu.

Če se želite vključiti v svojo ustvarjalnost, vendar nimate ozadja v oblikovanju logotipov, Priporočam uporabo Wixovega izdelovalca logotipov naredi svoj logotip kmetije. Potrebno je le nekaj klikov in s pomočjo AI boste imeli lepo videz logotipa. Če imate okolju prijazno ali ekološko blagovno znamko, boste morda želeli preveriti naš seznam najboljši logotipi narave da vidite, katere barvne palete in ikone najbolje delujejo.

Še vedno iščete najboljšo oblikovalsko storitev za vas? Oglejte si naš ekspanziven seznam najboljših storitev oblikovanja logotipa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map