9 najboljših logotipov na drevesih in kako brezplačno narediti svoje lastno življenje [2020]

Vzemite si nekaj sekund, da si zamislite svoj idealen dizajn logotipa. Je drevo v logotipu veliko in polno svetlo zelenih listov? Je barvita in ustvarjalna? Ali prevzame fokus logotipa ali se topi v druge elemente?


Logotip je edinstvena predstavitev vašega podjetja in pravi oblikovalec logotipov bo prevzel vašo vizijo in jo uresničil. To lahko stane veliko manj, kot si morda mislite. Skočite naprej, če želite izvedeti, kako lahko oblikujete svoj logotip za samo 5 USD. Pokazal vam bom tudi, kako uporabljati izdelovalca logotipov, če želite poskusiti DIY.

Začnimo z nekaj mojih najljubših logotipov dreves.

9 najboljših logotipov dreves

Drevesni logotip - NTree

Logotip BlackGold626
iz DesignCrowd

Drevesni logotip - Srednje drevo

Logotip Sunny.scarlet
iz DesignCrowd

Logotip drevesa - Maslin Jones

Logotip Graphicsexpert
iz DesignCrowd

Drevesni logotip - Bristlecone Ranch

Logotip lisa_franqui
(najem lisa_franqui za 5 $)

Drevesni logo - Edinburški arboristi

Logotip lorraine_mcinto
(najem lorraine_mcinto za 5 USD)

Drevesni logotip - Chojo

Logotip carloslminorja
(najem karloslminorja za 5 dolarjev)

Logo drevesa - Hrast Trust

Logotip nathan_sweet
(najem nathan_sweet za 5 USD)

Drevesni logotip - Splurge Africa

Logotip Graphiscape
iz 99 modelov

Drevesni logotip - Montessori

Logotip ✦ᎪᏞᎥᏟᎥᎪ✦
iz 99 modelov

Kolega je preizkusil nekaj različnih storitev oblikovanja logotipov, da bi v spletu našel najboljše, zato so bili njegovi rezultati odkriti. Oglejte si njegovo primerjava storitve oblikovanja logotipov strokovnjakov prebrati celotno razčlenitev.

Kako pridobiti svoj logotip za 5 USD

Morda mislite, da bi bil vsak logotip drevesa, ki bi ga dobili za to ceno, zrnast, slabo oblikovan ali dolgočasen – tri stvari, ki jih logotip ne bi smel biti, nikoli ne bi smeli biti. Vendar s Fiverrjem to ni tako. Profesionalni oblikovalci na samostojni platformi ponujajo kakovostne oblikovalske pakete za samo 5 dolarjev, kar omogoča enostavno in cenovno dostop do popolnega logotipa.

Kako torej najdete oblikovalca, s katerim boste delali? Pojdite na domačo stran Fiverr vnesite iskalno poizvedbo (v tem primeru “logotip drevesa”), če želite začeti. Rezultati bodo prikazali seznam oblikovalcev logotipov.

Slika zaslona Fiverr - Oblikovalci logotipov Tree

Če se vam prikaže predogled oblikovalca, kliknite njihov profil, da brskate po njihovem portfelju in pridobite več informacij o storitvah, ki jih ponujajo. Preberite razdelek »O tej skupini«, če želite izvedeti več ali jim neposredno sporočiti.

Slika zaslona Fiverr - Profil oblikovalca

Ste pripravljeni najeti nekoga? Kliknite Nadaljuj, da se pomaknete na stran s plačili in dokončate postopek najema.

Slika zaslona Fiverr - Prilagodite svoj paket

Ko plačate, imate le nekaj dni časa, da prejmete visokokakovostni, popolnoma izviren dizajn logotipa. (Včasih traja le en dan, če ste izbrali ekspresno storitev.)

Fiverr ima nekaj drugih posebnosti, vključno z:

 • Samostojni ravni – Fiverr svoje svobodnjake razporedi na ravni, ki temeljijo na njihovih delovnih izkušnjah na kraju samem, pregledih kupcev in njihovi sposobnosti, da izpolnjujejo roke. Višja kot je samostojna stopnja, bolj pozitivna je njihova delovna zgodovina in večja je verjetnost, da bodo opravljali veliko dela.
 • Zaščitena plačila – Plačila se izvedejo vnaprej, vendar se sredstva sprostijo samostojnemu izvajalcu šele, ko ste 100% zadovoljni z delom, ki ste ga prejeli.
 • Dodatki za paket – Nekateri oblikovalci ponujajo dodatke za paket, kot so vektorske datoteke, 3D maketo ali pospešeno dostavo za doplačilo.
 • Na tisoče oblikovalcev – Na Fiverrju je toliko samostojnih ponudnikov z raznovrstnimi paketi in dizajnerskimi slogi, da ga ni težko najti, ki ustreza vašemu slogu in proračunu.

Želite izvedeti več? Preberite naše poglobljen pregled Fiverrja da si ogledate več primerov logotipov.

Kako narediti svoj logotip

Če ustvarjate osnovni logotip za osebno uporabo ali če imate umetniške spretnosti sami, lahko vzemite stvari v svoje roke.

Za razliko od najema profesionalnega oblikovalca logotipov vam bo uporaba izdelovalca logotipov vzela nekaj časa in truda, zato je lahko dražje, če upoštevate ceno prenosa končnega logotipa.. Če pa si želite, da to poskusite, toplo priporočam Wixov izdelovalec logotipov. Vse najboljše stvari o drugih izdelovalcih logotipov združujejo v eno in enostavno orodje.

Za začetek postopka, Pojdite na domačo stran izdelovalca logotipov Wix in ustvarite profil. Svoj dizajn lahko shranite v svoj profil, če ga ne dokončate v eni seji ali če želite ustvariti dodatne logotipe.

Prvo vprašanje je zelo preprosto, samo vnesite ime in oznako vašega podjetja.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Začnite oblikovati svoj logotip

Nato izberite panogo svojega podjetja (za primer sem uporabil “storitev dreves”). Ta del lahko preskočite, če ne obstajajo možnosti.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kaj je vaš logotip

Nato izberite nekaj pridevnikov, ki bodo opisali estetiko vašega želenega logotipa.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Izgled in občutek logotipa

Nato se vam prikaže nekaj parov logotipov. Kliknite na obliko, ki vam je najbolj všeč. Če vam ni všeč noben logotip, kliknite Ne maram nobenega od njih.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kateri od teh logotipov vam je bolj všeč

Izdelovalcu logotipov Wix sporočite, kje boste uporabljali svoj dizajn, naj bo to socialni medij, spletno mesto, trgovsko blago ali katera koli druga možnost.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Kje želite uporabiti svoj logotip

Zdaj za zabavni del – predloge vašega logotipa! Orodje, ki ga poganja AI, bo z vašimi odgovori pripravilo seznam predlog.

Posnetek zaslona Wix Logo Maker - izberite logotip za prilagoditev

Če vam je za vaš logotip všeč posebna ikona, kliknite Zamenjaj ikono in hitro poiščite slike, specifične za drevo. Izberite svojo najljubšo in vse ikone v predlogih logotipa boste nadomestili s tisto, ki ste jo izbrali.

Slika zaslona Wix Logo Maker - Ikone dreves

Kliknite na predlogo, ki vam je najbolj všeč, da jo še prilagodite. Tukaj boste resnično morali biti ustvarjalni in prilagoditi logotip, da ustreza vaši blagovni znamki. Dodala sem obrobo in spremenila pisave v primeru svojega logotipa.

Slika zaslona Wix Logo Maker - urejevalnik logotipov

Ko končate z načrtovanjem, kliknite Naprej in izberite svoj paket in izvedite plačilo. Prenesite svoj logotip z visoko ločljivostjo, da ga začnete uporabljati, kjer koli ga potrebujete!

Preberite naše popoln pregled izdelka Wix Logo Maker če želite izvedeti več o platformi.

Tu sta še dve priporočili za izdelavo logotipa:

 • DesignEvo – Na DesignEvo lahko dostopate do več kot 10.000 kakovostnih logotipov. Prihranite čas oblikovanja od začetka z iskanjem “logotipa drevesa”, da odkrijete strani obstoječih predlog, ki uporabljajo drevesa v svojih modelih. Več o tem v naši strokovni pregled DesignEvo.
 • Looka – Z Looko ne boste dobili samo odličnega logotipa, temveč boste lahko plačali tudi za celoten komplet za blagovno znamko, vključno s spletnim oblikovanjem, sredstvi družbenih medijev in še več. Oglejte si primere logotipov v naši poglobljen pregled Looka.

Če povzamem vse

V preteklosti bi naročanje profesionalnega dizajna logotipa stalo več sto, če ne celo tisoč dolarjev. Zdaj, Fiverr vam omogoča, da najamete profesionalnega oblikovalca za samo 5 USD – in v zameno boste prejeli visokokakovosten, edinstven logotip.

Če želite ustvariti svoj logotip, je Wix Izdelovalec logotipov najboljša rešitev. Dizajn logotipa z visoko ločljivostjo je lahko vaš po samo nekaj preprostih vprašanjih in nekaj hitrih prilagoditev.

Niste prepričani, ali so slike dreves primerne za vas? Zakaj ne bi brskali po našem skupnem seznamu najboljši logotipi narave za več navdiha. Če pa želite primerjati več storitev oblikovanja logotipa, pojdite do izčrpnega mojega kolega primerjava logotipov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map