7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

Verjetno ste že slišali govorice, da “Twitter umira” ali da je platforma skoraj zastarela. Nekateri ste morda na robu, da opustite platformo, vendar tega ne storite!


V nasprotju s tem, kar lahko nekateri strokovnjaki poskušajo povedati, je Twitter še zdaleč mrtev in je še vedno ena največjih marketinških platform tam (oglejte si nekaj najboljših orodij za upravljanje družbenih medijev, da kar najbolje izkoristite to). Z množičnim namenskim spremljanjem je Twitter odlična možnost, da se mnoga podjetja srečajo in sodelujejo s kvalificiranimi strankami. Še vedno niste prepričani? Beri naprej.

# 1 Do točke že pridete!

Ali ne sovražite, da bi šli na Facebook ali drugo platformo in morali prebrati objavo s 500 besedami ali 1.000 besed, katere glavna ideja je zlahka izražena v samo nekaj besedah? Na srečo, Twitter ima na svojih tvitih največ 280 znakov. V preteklosti jih je bilo 140, vendar so zadnje spremembe to mejo podvojile.

Večina vaših strank nima časa za branje dolgih objav, drugi pa preprosto nimajo pozornosti, da bi pripravili dolge objave. S Twitterjem lahko pridete do točke in sporočilo svojemu občinstvu v nekaj sekundah sporočite, dodate fotografije ali video za dodatno vsebino, če tako želite.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

# 2 George Takei ni star 30 let v kleti svoje mame

Mnogo zvezdnikov, športnikov in ja, določen ameriški predsednik uporablja Twitter. Ena od odličnih stvari o Twitterju je možnost preverjanja računa. Ko se znana oseba preizkusi, veste, da vidite osebo s tvitovi (ali vsaj nekoga, ki upravlja njen uradni račun).

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

Če vidite tweete od Georgea Takeija, veste, da je to on zaradi njegovega preverjenega statusa. Ko gledate druge račune družabnih medijev, zlasti Facebooka, ne veste, ali gledate v dejanski račun nekoga, stran s fanti, parodijsko stran ali kaj bolj zaničevalnega.

Komuniciranje z znanimi ljudmi je lahko odličen način za rast vašega podjetja. Recimo, da omenjate Taylor Swift v enem od svojih tvitov o novem izdelku in ona vas ponovno odpre. Nenadoma je vaše sporočilo dostopno več kot 83,4 milijona njenih oboževalcev. Če samo .0001 od teh pogleda vaše podjetje, imate več kot 8.300 potencialnih potencialnih strank pri izdelavi.

# 3 Ali smo omenili predsednika ZDA, ki uporablja Twitter?

Na svetu ni človeka, ki bi bil bolj nadzorovan ali polariziran od ameriškega predsednika Donalda Trumpa in je LJUBEZEN na Twitterju. Redno tvita, s čimer se mnogi zdijo nepremišljeno opuščanje. Z lahkoto je ena najbolj kontroverznih osebnosti na Twitterju, kar je tudi eden izmed razlogov, zakaj je platforma odlična.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

Twitter je še vedno ena izmed redkih platform družbenih medijev, ki se s cenzuro niso prekrivala. Če na Twitterju objavite nekaj spornega, običajno ostane na spletu. Ne skrbi vas, če bi kdo odstranil vašo objavo ali zaključil račun, ker se ne strinja z vašimi izjavami.

# 4 Kdo potrebuje večerne novice?

Eden največjih razlogov, da nekateri uporabljajo Twitter, je ta, ker sporoča novice s hitrostmi, ki jih nismo poznali v preteklosti. Kolikokrat ste že bili na Twitterju in videli zgodbo o prekinitvi, preden so večje spletne novice objavile objavo na spletu? Twitter je eden najboljših virov na svetu za prebijanje novic in v mnogih primerih, zgodbe lahko dosežejo globalni doseg v samo nekaj minutah.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

CNN, Fox News in druge organizacije ne morejo doseči hitrosti Twitterja pri pošiljanju novic; včasih pa se večje organizacije zaradi Tvitera napovedujejo na novice. Če se na Twitterju lahko zanesejo na novice, ne bi smeli obvestiti sveta o najnovejših spremembah v vašem podjetju prek Twitterja?

# 5 Vdrl je v leksikon sveta

Ne verjamete, da je Twitter še vedno relevanten? Poslušajte večino koga, starega 30 in manj, in neko točko boste slišali, da je beseda “hashtag” padla. Ste dobili vroče čevlje za manj kot 20 dolarjev? # Dobit! Pa ne samo to, ampak vidite hashtags povsod kot način za komunikacijo o podpori osebi, vzroku, podjetju in še več.

World Wrestling Entertainment je napredoval tako, da je velik del njihovega programa vključil v družbene medije, Twitter pa je na vrhu seznama njihovih družbenih medijev. Pogosto boste slišali komentatorje, ki se nanašajo na trendi teme, navijače pa prosite, naj za podporo svojega najljubšega rokoborca ​​uporabijo hashtag, komentirajo tekme in drugo.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

Čeprav je res, da druge oblike družbenih medijev preizkušajo in uporabljajo hashtago, je Twitter še vedno tisti, o katerem razmišljajo, in to verjetno ne bo spremenilo vsaj generacijo.

# 6 Twitter oboževalci so oboževalci za življenje

To je pokazala zanimiva raziskava GlobalWebIndex Sledilci Twitterja so ponavadi bolj zvesti blagovnim znamkam kot uporabniki Facebooka, in številke so precej osupljive. Med anketiranimi je 30 do 38 odstotkov tistih, ki jim je bilo všeč podjetje na Facebooku, kasneje stran ali podjetje všeč, v primerjavi s samo 13 odstotki sledilcev na Twitterju.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

Kaj to pomeni za vas so bolj zveste stranke in oboževalci. Zvestoba blagovni znamki ima za posledico povečano prodajo ali podporo podjetju, in zdi se, da ko vas uporabniki Twitterja spremljajo, se bodo verjetno dolgo držali vas.

# 7 To je kot Google za poslovne vodi

Ena izmed stvari, ki jih povprečni uporabnik ne pozna o Twitterju, je, da ima neverjetno močno funkcijo iskanja. Če želite iskati vse, ki govorijo o kostumih Marvel v radiju 200 kilometrov vaše lokacije, lahko to storite.

Lahko iščete določene besede in besedne zveze, hashtags, jezike, določene račune, tvite v določene račune in omenjate blizu določenih lokacij. Zakaj je to pomembno? Trženje, seveda.

Recimo, da prodajate kostume Marvel v Little Rocku v Arkansasu. V svojem območju lahko iščete ljudi, ki govorijo o kostumih Marvel. Nato lahko pošljete tvite, v katerih omenjajo te ljudi. Vsaka oseba, ki se odzove ali preverja vaše podjetje, je zdaj potencialna stranka. Vse skupaj je bilo hitro iskanje in tvit.

7 razlogov Twitter je še vedno pomemben

336 milijonov aktivnih uporabnikov ne more biti narobe

Če poslušate nekatere strokovnjake, bi lahko pomislili, da so dnevi modre ptice oštevilčeni. Težava te logike je taka še vedno več kot 336 milijonov ljudi, ki Twitter aktivno uporabljajo po vsem svetu. To je več kot prebivalstvo celotnih ZDA.

Platforma s tako ogromnim sledenjem je kar koli zastarelo. Čeprav Twitter morda nima nore številke Facebooka, ima še vedno pomembno in namensko spremljanje in vsekakor je vredno vložiti del svojega družbenega kapitala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me