7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Po Instagramu je enostavno hitro brskati po srcu pred spanjem ali med čakanjem v zdravniški ordinaciji. Toda kako blizu si v resnici izgledaš? Ste že kdaj razmišljali o moči, ki jo mora platforma povezovati ljudi in se dobro širiti po vsem svetu? Teh sedem žensk iz vseh slojev življenja in industrije uporablja svoj status vplivnežev, da navdihujejo daleč naokoli.


# 1: Sarah Drew (igralec / producent / režiser)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Igralka Sarah Drew je najbolj znana po vlogi aprila Kepner v medicinski drami Grey’s Anatomy. Od izstopa iz šova sredi leta 2018 se je njen Instagram feed preusmeril iz zakulisnih vsebin na vsebino, osredotočeno na samozavedanje, pristnost in pozitivnost.

Skupaj s promocijo svojih prihajajočih projektov je Drew objavljala svoje težave z ravnovesjem med delom in življenjem ter razmišljanja o življenju v trenutku. Deluje vnose, ki so jih njeni otroci zapisali v hvaležni kozarec svoje družine, priporočila za knjige in drugo pozitivno vsebino.

Drewova naloga ji ponuja priložnost, da se odpravi na dogodke, ki podpirajo pomembne vzroke, o katerih večina piše na Instagramu. Pred kratkim se je odpravila na prireditev, ki podpira Adopt Together, organizacijo, ki pomaga družinam zbrati denar za dokončanje posvojitvenih procesov. Povabljena je bila tudi na dogodek, ki podpira Fundacijo posilstva, da preseneti žensko, ki je dejala, da je spomin na govor April Kepner spremenil potek njenega življenja.

@TheSarahDrew

# 2: Jillian Mercado (zagovornik modela / pravic za invalidnost)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Jillian Mercado je vzornica in zagovornica pravic invalidnosti, ki nenehno uporablja svoj privilegij, da drugim invalidnim osebam pomaga, da uporabljajo svoj glas. Ko ji je pred kratkim večja letalska družba poškodovala invalidski voziček, jo je uspela hitro popraviti. A ve, da letalske družbe ves čas poškodujejo invalidske vozičke in da vsi ne dobijo učinkovite pomoči.

Z Instagram Stories deli svoje izkušnje privržencev in ozavešča o vprašanjih pravic invalidnosti v širšem obsegu. Ne pozabimo pa, da je Mercado tudi model. Z objavo fotografij iz njenih fotošop in zakulisjem (kar pogosto počne) je naredila velike korake pri zagotavljanju pristne predstavitve invalidov.

@jillianmercado

# 3: Zaria Forman (izvajalec)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Zaria Forman je neverjetna umetnica, ki uporablja samo odtenke bele in modre pastelne barve za ustvarjanje obsežnih risb ledenih dež, ki ponazarjajo dramatične in uničujoče učinke podnebnih sprememb na arktični in antarktični svet.

Medtem ko Forman ponavadi ni preveč političen, njeno delo ustvarja subtilno in vabljivo platformo za večjo razpravo o stopnji taljenja polarnih ledenih kapic in o tem, kar lahko – in moramo – storiti, da zajezimo ta nevaren trend. Mnogi ljudje težko razumejo posledice podnebnih sprememb, ker se ne vidijo vsakodnevno, Formanova umetniška dela pomagajo premostiti ta razkorak.

@zarialynn

# 4: Učitelj zaljubljenih STEM (vzgojitelj)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

STEM v izobraževanju pomeni znanost, izobraževanje, matematiko in tehnologijo, v panogi pa primanjkuje učiteljev, usposobljenih za poučevanje teh predmetov. Učiteljica Woke STEM se na svojem Instagram računu in podcastu s ponosom ponaša s svojimi kvalifikacijami, medtem ko se poglablja v pomembna vprašanja v industriji..

Njen najnovejši podcast je obravnaval vroče teme, kot so najemne šole, ničelna toleranca in pomen študentskega aktivizma. Na svojem Instagramu začne pogovore s sledilci in kolegi učitelji o vprašanjih, kot so mikroagresije, s katerimi se srečujejo pri delu, uravnavanje poučevanja z lastnim nadaljnjim izobraževanjem in pomembnost gradnje šolske kulture.

Vsake toliko časa bo delila ponosni učni trenutek, ki ga je nedavno doživela, na primer, ko so vsi njeni učenci opravili test ali neverjetni portret, ki ga je eden od njih naredil pevec Miguel. Vsak vzgojitelj naj sledi Učitelju budnega stebla.

@TheWokeSTEMTeacher

# 5: Sarah Anne (Influencer / Life Coach)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

V zgodnjih dvajsetih letih se je življenje Sarah Anne spremenilo, ko je na svojem spletnem mestu odkrila, kaj navaja na “debelo aktivizem” in “maščobo”. Ko je ugotovila, da so tam ljudje, ki slavijo vidike sebe, zaradi katerih je bila negotova glede svojega telesa, se je odprl ves njen svet.

Zdaj je certificirana življenjska trenerka, blogerka, YouTuber in vplivalka na pozitivnost telesa s 57K + Instagram sledilci, kar odpira svet drugim ženskam v velikosti. V svojem krmljenju nenehno objavlja ideje, priporočila za izdelke in motivacijo svojih privržencev, da “samo nosijo prekleto stvar!”

@TonsaBlush

# 6: Issa Rae (igralec / pisatelj / režiser / producent)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Issa Rae je trenutno najbolj znana kot ustvarjalka in zvezda HBO-jeve skupine Insecure. A kariero je začela na YouTubu s spletno serijo Awkward Black Girl. Internet je bil del njene poti na vsakem koraku do vrha, njen Instagram feed pa je zdaj praznovanje tega.

Nedavna objava o emmyju je napisana z naslovom “nominiran Emmy. Zelo melantirano. Rahlo pijan. ” Nenehno poudarja pomen avtentičnega predstavljanja črne izkušnje.

Rae je poleg tega, da je bila nominirana za emmyja in se je tretja sezona Nesigurno končala, gostila tudi Svet modnih oblikovalcev America Awards (CFDA), in ja, ona je tudi CoverGirl. Kar naprej jo spremljajte, da še ni končana.

@IssaRae

# 7: Aleksandra Elle (pisatelj / samostojni zagovornik)

7 žensk, ki vplivajo na svoj Instagram, za dobro uporabo

Alexandra Elle je pisateljica in zagovornica samooskrbe, ki slavi ljubezen do sebe s pripovedovanjem zgodb. Gosti podcast, Hey Girl, na katerem praznuje ženskost, in poučuje delavnice samooskrbe po ZDA..

Njeni skoraj 500 tisoč sledilci na Instagramu so deležni rednega navdihovanja nasvetov, ki jih včasih natipkajo in včasih ročno napišejo na beležkah. Prav tako deli zgodbe in slike svojega moža in dveh hčera. Njene Instagram zgodbe sledilcem dajo pogled v njene dogodke in umike.

@alex_elle

Poiščite svojo sladko točko na Instagramu

Teh sedem žensk lahko širi pozitivnost, ker so strokovnjakinje ali priznane na svojem področju. Ni važno, če imate ducat ali bazlijone privržencev, lahko vsakdo uporablja svoj Instagram za vedno.

Ali želite, da se vaše objave res štejejo? V tem primeru ne kopirajte in ne delite prvega navdihujočega citata. Namesto tega globoko razmislite. Kaj imate povedati? Po čem ste resnično strastni? To, kar imate radi, lahko uporabite za navdih drugih. Bodite resnični sami sebi in avtentičnost vašega vira bo pritegnila ljudi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map