6 najboljših ustvarjalcev spletnih strani za športne ekipe in lige leta 2020

Predstavljajte si, da vlagate čas in denar v spletno mesto svoje športne ekipe, da bi odkrili, da ne more storiti, kar morate storiti – na primer prikazovanje svojih tekem v koledarju ali sprejemanje donacij vaših sponzorjev. Izbira pravega oblikovalca spletnih strani je pomemben prvi korak.


Izberite napačnega ustvarjalca spletnega mesta in zapravili boste svoj čas in denar na platformi, ki ne more dostaviti tistega, kar potrebujete namesto da bi jih porabili za več časa vadbe in novo opremo za svojo ekipo. Potrebujete ustvarjalca spletnih strani, ki ponuja intuitiven vmesnik, možnost posodabljanja oboževalcev o svojih najnovejših zmagah in funkcionalnost za ustvarjanje obvladljivega foruma oboževalcev, ki bo spodbudil razpravo in sodelovanje skupnosti.

Za lažjo izbiro za vašo ekipo, Preizkusil sem na desetine ustvarjalcev spletnih mest in ustvaril naslednji ožji izbor. Vsak ustvarjalec spletnega mesta ima svoje prednosti in slabosti, zato ne pozabite brati, če želite poiskati ustvarjalca spletnega mesta, ki ustreza edinstvenim potrebam vaše ekipe.

V naglici? To so najboljši gradniki spletnih strani za športne ekipe:

 • Kvadratni prostor – Privlačne predloge, s katerimi lahko svojo športno ekipo strokovno spremljate na spletu
 • Wix – Enostaven gradnik spletnega mesta z odlično multimedijsko integracijo za objavljanje video utrinkov vaših tekem
 • Spletna stran123 – Najhitrejši način za izdelavo in objavo vaše spletne strani z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi
 • Skočite navzdol in si oglejte druge oblikovalce spletnih strani, ki jih priporočamo
 • Primerjalna tabela

Kaj iščemo v najboljših graditeljih spletnih strani za športne ekipe

Moj soigralec je pred kratkim opravil obsežno primerjava najboljših graditeljev spletnih strani na trgu. Čeprav je vse uspešno, pa to, da ste “najboljši”, ne ustreza vašim potrebam. Vsak graditelj spletnega mesta, ki je ustvaril moj seznam, ponuja naslednje funkcije:

 • Enostavnost uporabe – Začetnikom prijazen in intuitiven.
 • Koledar prireditev – Omogoča prikazovanje koledarja, tako da boste lahko svoje oboževalce sproti obveščali o svojih najnovejših prireditvah in prihajajočih dogodkih.
 • Zmogljivosti zbiranja sredstev – Ponuja možnost e-trgovine in darovanja za lažje financiranje vsakodnevnega vodenja športne ekipe.
 • Forum oboževalcev – Olajša razpravo in poveča sodelovanje skupnosti s posebnim namenskim forumom oboževalcev.
 • Multimedijska integracija – Omogoča vam, da na svojem spletnem mestu objavljate slike in video poudarke.
 • Gumbi za skupno rabo družbenih medijev – Omogoča gumbe za skupno rabo družbenih medijev, da obiskovalce spletnega mesta spodbudi k skupni rabi vsebine in akcij zbiranja sredstev.

# 1 Tržni prostor – Najbolj vizualno privlačne predloge

Ali želite, da vaše spletno mesto izgleda bolje kot spletno mesto tekmeca? Squarespace bi lahko bil ustvarjalec spletnega mesta za vas. Predloge za nagrajevanje kvadrata so estetsko korak nad drugimi ustvarjalci spletnih strani na seznamu.

Posnetek zaslona kvadratka - Predloga športne ekipe

Urejevalnik Squarespace je povleci in spusti, zato je prilagajanje strani preprost in preprost postopek. Preprosto kliknite na blok vsebine, ki ga želite urediti, in uporabite meni za vnos sprememb.

Posnetek zaslona Squarespace - urejevalnik spletnih strani

Če želite poiskati novo korporativno sponzorstvo za svojo ekipo, lahko profesionalna kakovost šablon Squarespace da vaši ekipi še dodatno verodostojnost.

Upoštevajte, da to ni brezplačen graditelj spletnih mest. Lahko jih uporabite Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica Squarespace Če želite objaviti spletno mesto, boste morali plačati premijski načrt. Prav tako Squarespace primanjkuje oblikovalske svobode drugih graditeljev, kot sta Wix ali WordPress.com. Medtem ko je strani enostavno prilagoditi, obstajajo nekatere omejitve.

Ključne značilnosti kvadrata vključujejo:

 • Vgrajene možnosti darovanja – Prispevke za zbiranje sredstev lahko prejemate od svojih podpornikov prek PayPal in Stripe.
 • Predogled v živo – Lahko natančno vidite, kako bodo videti vaše strani med izdelavo spletnega mesta.

Če želite izvedeti več, preberite naše strokovni pregled kvadratnega prostora.

Prost načrt?Ne, 14-dnevno brezplačno preskušanje.
Brezplačno ime domene?1 leto z vsemi načrti.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Vse predloge so odzivne na mobilne naprave.

# 2 Wix – intuitiven gradnik povleci in spusti z odličnimi multimedijskimi integracijami

Z skoraj 40 športnih in fitnes predlog, med katerimi lahko izbirate, na Wixu boste našli ustreznejše zasnove kot kateri koli drug proizvajalec spletnih mest. Ko se odločite za predlogo, postopek ustvarjanja spletnega mesta poteka brez težav z intuitivnim urejevalnikom povleci in spusti.

Slika zaslona Wix - Predloge spletnih strani o nogometu

Na trgu aplikacij Wix boste našli aplikacije za skoraj vse funkcije, ki jih potrebujete. Na primer, lahko z aplikacijo Forum Wix vključite forum oboževalcev, dodate razpored tekem s koledarjem dogodkov in svoje vire družbenih medijev vključite v aplikacijo Social Media Stream – vsi vključeni v brezplačni načrt Wix-a.

Slika zaslona Wix - Wix App Market

S premijskim načrtom lahko prodajate timsko blago in sprejemate donacije prek svoje spletne strani. Prav tako dobite več prostora za shranjevanje in pasovno širino ter lahko odstranite Wixeve blagovne znamke.

Pomanjkljivost predlog Wix je, da so mobilne, vendar ne odzivne na mobilne naprave. Boste morali preveriti pogled urejevalnika za mobilne naprave na svoje spletno mesto, da se prepričate, ali so vaše strani odlične za mobilne in namizne uporabnike..

Ključne funkcije Wixa vključujejo:

 • Aplikacija Wix Mobile – Upravljajte nove registracije predvajalnikov, nalagajte poudarke iger in klepetajte z obiskovalci vašega spletnega mesta na svojem mobilnem telefonu.
 • Wix ADI (Umetna oblikovalska inteligenca) – S pomočjo pametnega pomočnika Wix-a izdela spletno mesto za vas na podlagi odgovorov na nekaj vprašanj o vaših potrebah. To je možnost pustošenja
 • Izdelovalec logotipov z AI – Ustvarite prilagojen logotip za svojo športno ekipo, tako da preprosto odgovorite na nekaj vprašanj in uporabite intuitivni urejevalnik logotipov. (Več o tem v naši poglobljen pregled Izdelovalca logotipov Wix).

Nasvet za profesionalce: Če potrebujete pomoč pri ustvarjanju logotipa za svojo športno ekipo, si oglejte našo objavo na spletnem mestu najboljši in najslabši modeli logotipov športne ekipe.

Odkrijte druge uporabne funkcije v naši celoten pregled Wix-a.

Prost načrt?Da.
Brezplačno ime domene?1 leto z vsemi plačanimi načrti.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Ne, vendar so vse predloge mobilne.

# 3 Site123 – Najhitrejši način za izgradnjo profesionalnega spletnega mesta

S sedmimi predlogami, zasnovanimi posebej za športne ekipe, je izdelava spletnega mesta s Site123 preprost in preprost postopek. Urejevalnik spletnega mesta je glede na prilagoditev v primerjavi z drugimi gradbeniki povleci in spusti omejen, vendar Če želite hitro in hitro zagnati spletno mesto profesionalnega videza športne ekipe, poiščite dlje od Site123.

Posnetek zaslona Site123 - Predloge za športna spletna mesta

Vse predloge Site123 so odzivne na mobilne naprave. To pomeni, da lahko vaši podporniki na svojih pametnih telefonih in tabličnih računalnikih enostavno dostopajo do vašega spletnega mesta. Upoštevajte le, da Site123 ni najboljša izbira za zbiranje sredstev ali prodajo klubskega blaga, saj so njegove funkcije e-trgovine precej omejene.

Ključne funkcije spletnega mesta123 vključujejo:

 • Enostaven in preprost urejevalnik – Preprost urejevalnik vsebinskih blokov vam pomaga hitro in enostavno razložiti spletno stran profesionalnega videza za svojo športno ekipo, čeprav nima funkcije povleci in spusti.
 • Gumbi za prejemanje donacij – Prejemajte donacije svojih oboževalcev, tako da na svoje spletne strani vključite gumb za poziv k dejanju (CTA), tudi z brezplačnim osnovnim načrtom. Upoštevajte, da ta funkcija ne bo olajšala plačila prek vašega spletnega mesta, zato se boste morali povezati s plačilnim procesorjem drugega proizvajalca, kot je PayPal.
 • Označi koledar dogodkov – Oboževalce sproti obveščajte o prihajajočih igrah z intuitivnim koledarjem dogodkov.

Več o tem v naši strokovni pregled Site123.

Prost načrt?Da, čeprav zelo omejeno.
Brezplačno ime domene?1 leto z vsemi plačanimi načrti.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Vse predloge so odzivne na mobilne naprave.

# 4 Weebly – najboljša možnost za zbiranje sredstev

Weebly ima integracijo z DonorBoxom, priljubljeno platformo za zbiranje sredstev, zato je najboljša izbira, če poskušate zbrati donacije za svojo naslednjo igro v tujini ali novo opremo za svojo ekipo.

Z Weebly je brezplačen načrt, lahko ustvarite spletno mesto profesionalnega izgleda z intuitivnim urejevalnikom strani. Elemente preprosto povlecite in spustite na stran – tisto, kar vidite v urejevalniku, je točno tisto, kar bodo videli vaši obiskovalci, ko objavijo spletno mesto.

Poleg funkcij za zbiranje sredstev podjetja Weebly lahko funkcijo »vdelane kode« uporabite za prikazovanje videoposnetkov v YouTubu in z oboževalci delite poudarke na tekmi.

Weebly screenshot - vdelava videoposnetka v YouTubu

Druga prednost Weeblyja je App Center. Izberite med več kot 370 aplikacijami, da povečate funkcionalnost svojega spletnega mesta; vključno s karticami »izpolnite ekipo«, integracijo vira v družabne medije v živo, da boste oboževalce na tekočem z rezultati iger in koledarjem dogodkov za prikazovanje prihajajočih tekem.

Weebly screenshot - Aplikacije za koledar v App Center

Pomembno je omeniti, da je Weebly v zadnjem času zmanjšal število tem, ki jih lahko izberete, da začnete graditi svoje spletno mesto. Če želite prihraniti čas, tako da začnete s predlogo športne ekipe, je lahko Wix ali Site123 boljša možnost.

Ključne značilnosti Weeblya vključujejo:

 • Napredne možnosti zbiranja sredstev za e-trgovino – Vsi načrti ponujajo integracijo nakupovalnih vozičkov, upravljanje zalog in varno preverjanje plačil, s pomočjo katerih lahko ustvarite sredstva za svojo športno ekipo.
 • Vodilna aplikacija za mobilne naprave – Mobilna aplikacija Weebly je ena najboljših. Uredite spletno mesto, naložite poudarke ujemanja in dodajte nove igre v koledar dogodkov – vse s pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Pojdi k našemu celoten pregled Weebly spoznati druge uporabne funkcije, ki jih platforma ponuja.

Prost načrt?Da.
Brezplačno ime domene?1 leto s Strokovnim načrtom in višje.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Vse predloge so odzivne na mobilne naprave.

# 5 WordPress.Com – bogata knjižnica vtičnikov za napredno funkcionalnost

S programom WordPress.com lahko na primer v nekaj klikih namestite vtičnike, kot je SportsPress. SportsPress vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate samodejne tabele, razporede, rezultate in profile igralcev.

6 najboljših ustvarjalcev spletnih strani za športne ekipe-image9

Medtem ko WordPress.com ponuja napredno funkcionalnost, ima kljub temu bolj zapleten vmesnik v primerjavi z ustvarjalci spletnih strani z vlečenjem in spuščanjem. Če nimate časa ali potrpljenja za ravnanje s strmejšo krivuljo učenja, boste morda našli bolj preprostega graditelja spletnega mesta, kot je prvih nekaj na tem seznamu, boljšo možnost.

Ključne funkcije programa WordPress.com vključujejo:

 • Na stotine tem – Izberite med ogromno izbiro tem, ki vam bodo pomagale pri ustvarjanju spletnega mesta športne ekipe.
 • Vgrajena družbena skupna raba – Samodejno delite prihajajoče igre s svojimi oboževalci družabnih medijev.
 • Multimedijska integracija – Preprosto naložite ali vdelajte svoje utrinke in slike.

Preberite naše strokovni pregled WordPress.com za nasvete in trike, kako kar najbolje izkoristiti platformo.

Prost načrt?Da.
Brezplačno ime domene?1 leto z vsemi plačanimi načrti.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Večina predlog je odzivna na mobilne naprave.

# 6 SimpleSite – Enostaven za uporabo graditelja spletnih strani z vsemi osnovnimi funkcijami, ki jih potrebujete

Če menite, da se lahko spopadate s kompleksnostjo WordPress.com ali Squarespace, boste našli SimpleSite odlična možnost. Uporabniku prijazen vmesnik SimpleSite omogoča uživanje v veselju. Izberite med različnimi temami in hitro nastavite spletno mesto športne ekipe in pustite več časa za dodatne treninge. Vse razpoložljive teme so odzivne na mobilne naprave, zato si lahko obiskovalci vaše spletne strani enostavno ogledajo in sodelujejo z vašim spletnim mestom, ne glede na to, katero napravo uporabljajo.

Enota zaslona SimpleSite - teme spletnega mesta

Slaba stran SimpleSite je, da ne morete integrirati virov socialnih medijev in za nalaganje večpredstavnosti na vaše spletno mesto potrebujete načrt Pro ali E-trgovine. Če želite deliti video utrinke iz svojih tekem, je morda boljši način drug graditelj spletnega mesta.

Ključne funkcije SimpleSite vključujejo:

 • Neposredna prilagoditev – Preprosto spremenite svojo barvno shemo tako, da se ujema z barvami ekipe in prilagodite videz strani v urejevalniku.
 • Prijazno do začetka – SimpleSite je zaradi svojega osnovnega urejevalnika najlažji graditelj spletnih strani za izdelavo spletnega mesta brez tehničnega znanja in izkušenj.
 • Funkcionalnost e-trgovine na brezplačnem načrtu – Prodajate do pet izdelkov iz vgrajene trgovine. Če imate več izdelkov skupinskega blaga, boste morali nadgraditi na načrt e-trgovine.

Želite izvedeti več? Preberite naše poglobljen pregled SimpleSite.

Prost načrt?Da.
Brezplačno ime domene?Za življenje vseh plačanih načrtov.
Predloge, odzivne na mobilne naprave?        Vse predloge so odzivne na mobilne naprave.

Končne misli o najboljšem ustvarjalcu spletnih strani za športne ekipe

Ne glede na to, ali želite svoje podpornike in člane ekipe redno posodabljati na napeljavah, privabljati nove oboževalce ali uporabljati svoje spletno mesto za prodajo skupinskega blaga, zgornji gradbeniki spletnega mesta ustvarjajo prijetno spletno mesto prijetno doživetje.

Vendar je graditelj, ki je pravi za vas, odvisen od vaših prioritet in funkcij, ki jih potrebuje vaše spletno mesto za opravljanje:

 • Če iščete odličnega vsestranskega ponudnika, ki vam daje dovolj prostora za rast in dodajanje funkcij na vaše spletno mesto, ko jih potrebujete, Wix je idealna rešitev.
 • Če želite osnovno spletno mesto, da delite prihajajoče tekme in sodelujete s svojo skupnostjo, Spletna stran123 ima vse, kar potrebujete.
 • Če želite uporabiti spletno mesto športne ekipe za zbiranje sredstev, toplo priporočam premium načrt Weebly.

Spodnja tabela prikazuje edinstvene prednosti vsakega ustvarjalca spletnega mesta, da se boste lažje odločili in izbrali prodajalca, ki je kot nalašč za vas.

BuilderFunkcija Standoutprost Zbiranje sredstev?
Kvadratni prostorPredloge profesionalne kakovosti za povečanje verodostojnosti v spletu. Idealna rešitev, če želite iskati nove priložnosti za sponzorstvo.
WixIntuitiven urejevalnik povleci in spusti z odličnimi integracijami socialnih medijev in zbiranjem sredstev.
Spletna stran123Najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta. Paleta predlog, zasnovanih posebej za ekipne športe.✔ vendar samo za transakcije brez povezave.
WeeblyEnostaven za uporabo graditelja spletnih mest z odličnimi funkcijami za zbiranje sredstev, če nadgradite na profesionalni ali poslovni načrt.
WordPress.comNapredna prilagoditev z neverjetno knjižnico vtičnikov za razširitev vašega spletnega mesta, ko rastete svoj klub.
SimpleSiteNajenostavnejši način za izdelavo osnovnega spletnega mesta z vsemi potrebnimi funkcijami.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me