6 najboljših oblikovalcev spletnih strani za nepremičninske agencije v letu 2020 [Posodobljeno]

Večina ustvarjalcev spletnih strani ponuja širok izbor predlog, vendar le nekaj jih ima predloge, ki so posebej zasnovane za nepremičninske agencije.


Vendar dobra predloga ni vse, še posebej, če ima vaša dejavnost posebne zahteve. Testirali smo več kot 20 graditeljev spletnih strani da vam prinesemo le tiste, ki ponujajo vse, kar potrebuje majhna do srednje nepremičninska agencija. To vključuje kontaktne obrazce in glasila, koledarje dogodkov in video funkcije za poteze lastnine, da ne omenjam vseh potrebnih marketinških lastnosti.

Vaš čas pomeni denar, zato smo tudi vsakega graditelja preizkusili, da vidimo, ali lahko dejansko hitro dobite popolnoma funkcionalno spletno mesto – tudi v manj kot eni uri.

Hitri vodnik: Naš najboljši izbor graditeljev spletnih strani za nepremičninske agencije

 • Wix – 15 popolnoma prilagodljivih predlog, zasnovanih posebej za nepremičninske agencije
 • Spletna stran123 – spletna mesta na več jezikih, ki vam bodo pomagala pri doseganju mednarodnih kupcev
 • Kvadratni prostor – Čudovite postavitve galerije, da prikažejo vaše vnose v njihovi najboljši luči
 • Skočite navzdol in si oglejte še tri priporočila
 • Primerjalna tabela

1. Wix

Eden od razlogov, da je Wix najbolj priljubljena platforma za nepremičninske zastopnike, je ta, da ponuja široko paleto funkcij, ki jih nepremičninska spletna mesta zahtevajo, vključno s fotografijami in portfelji s seznami, spletnimi stranmi za stike, integracijo Google Maps, integracijo socialnih medijev in še več.

Najpomembneje je, da vsebuje an odlična izbira 14 predlog, posebej zasnovanih za nepremičnine, večina vseh graditeljev na tem seznamu.

Samo z uporabo predlog boste imeli skoraj katero koli funkcijo, ki jo potrebujete za prikaz vašega podjetja in vnosov, in če želite več nadzora, ga lahko prilagodite svojim potrebam s svojim preprostim urejevalnikom povleci in spusti.

Predloge nepremičnin Wix

Kliknite, če si želite ogledati vse predloge

Wix vam omogoča tudi, da na svojem spletnem mestu dodate funkcionalnost prek svojega App Market-a. Na App Marketu lahko na spletno mesto z nepremičninami dodate naslednje funkcije in še več:

 • Dogodki Wix (za odprte hiše)
 • Obrazci Wix (za najrazličnejše obrazce, vključno s kontaktnimi obrazci, predkvalifikacijo posojila itd.)
 • Wix Video (za dodajanje video predstavitev domov ali osebnega uvoda)
 • Čudno iskanje (obiskovalcem omogočiti iskanje določenih lastnosti na vašem spletnem mestu)
 • Klepet v živo (omogočiti obiskovalcem, da govorijo z vami ali s predstavnikom neposredno na vašem spletnem mestu)

Lahko greš z Wixova brezplačen načrt, vendar nekatere funkcije, kot je video funkcija, ne bodo na voljo. Imeli boste tudi omejeno količino pomnilnika in pasovne širine, zaradi česar bo domove težko prikazati po želji.

Za nepremičninske posle priporočam načrt Neomejeno, saj ponuja 10 GB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, eno uro videa, brezplačno domeno in 300 USD za oglasne bone. Provizija za eno prodajo bo plačevala več let storitve Wix.

Želite izvedeti več? Preberite naše poglobljen pregled Wix-a.

2. Spletna stran123

Site123 je še ena možnost ustvarjanja spletnega mesta z nepremičninami, vendar je treba opozoriti, da ne ponuja veliko na način vnaprej konfiguriranih predlog za nepremičninska podjetja.

Ima a sorta poslovnih predlog, ki jih lahko enostavno spremenite, da bi delali za vaše podjetje, zato ne pustite, da vas to skrbi. Osebno mi je bila všeč predloga Premium Lodges, vendar je med njimi veliko izbire.

Poslovne predloge Site123

Oglejte si predloge Site123

Za poslovanje z nepremičninami v velikih mestih ali večjezičnih skupnostih bo Site123 ena izmed vaših najboljših možnosti, saj omogoča vam, da zgradite spletno mesto v več kot 80 jezikih in naredite svoje spletno mesto večjezično brez dodajanja posebne programske opreme ali vtičnikov. Privzeto bi morali ustvariti angleško in špansko spletno mesto ter dodati vse dodatne jezike, pomembne za vašo regijo.

Site123 ima tudi svoj App Market, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate funkcionalnost. Nekatere aplikacije vključujejo:

 • Google Analytics
 • Twitters sledenje konverzijam
 • Podpora za čisti klepet v živo
 • JotForm
 • Galerije Huzzaz

Brezplačni načrt Site123 je zelo omejen s samo 500 MB prostora za shranjevanje, zato boste prisiljeni uporabljati poddomene. Prav tako ne morete narediti svojega spletnega mesta večjezičnost.

Njegov profesionalni načrt je najboljša možnost, saj dobite 90 GB prostora za shranjevanje in lastno domeno, spletno mesto pa lahko pretvorite v tri jezike. Če morate spletno mesto prevesti samo v en jezik, lahko namesto tega izberete Napredno, vendar je razlika v ceni minimalna.

Ali pa preberite naše strokovni pregled.

3. Kvadratni prostor

Od vseh ustvarjalcev spletnih mest na tem seznamu je Squarespace ima na voljo nekaj najlepših predlog. Lahko iščete predloge ali po kategorijah. Ko sem iskal predloge za nepremičnine, je dal nekaj fantastičnih priporočil, pri čemer je bila predloga Bryant popolnoma primerna.

Predloge nepremičnin v kvadratu

Oglejte si vse predloge nepremičnin Squarespace

Pri Squarespace mi je zelo všeč, da lahko namestite več predlog in delate na več postavitvah svojega spletnega mesta hkrati. To je super za tiste, ki želijo občasno premešati stvari ali tiste, ki potrebujejo edinstvene zasnove za prireditve ali pokazati posebne lastnosti.

Tudi kvadratni prostor vam pomaga, da se osredotočite na trženje vašega podjetja. Lahko pošljete e-poštne akcije, nastavite bloge za svoje vnose, predstavite družabne medije s svojega spletnega mesta, ponudite koledar dogodkov ali predstav s svojega spletnega mesta in še več.

Kvadratni prostor ne ponuja brezplačnega načrta, vendar obstaja 14-dnevna brezplačna preizkusna različica. Tudi osebni načrt je cenovno dostopen in več kot primeren za večino spletnih strani z nepremičninami. Za le nekaj dolarjev več lahko nadgradite na poslovni načrt, ki omogoča popolno prilagoditev spletnega mesta prek CSS in Javascript.

Or preberite naš strokovni pregled če želite izvedeti več o kvadraturi.

4. WordPress.com

Od vseh ustvarjalcev spletnih mest na tem seznamu je WordPress.com verjetno najbolj celovit, vendar ta funkcionalnost pride na ceno udobja. Za razliko od drugih na seznamu ustvarjalcev spletnih mest, boste imeli nekoliko krivulje učenja, in morali boste kodirati nekatere funkcije, da optimizirate svoje spletno mesto.

Kljub temu ima WordPress.com največji izbor predlog na svetu s predlogi, ki so popolni za nepremičnine. Tudi z naprednejšimi načrti lahko vključite teme z drugih trgov, kot so TemplateMonster in ThemeForest. Tako, če najdete predlogo za nepremičnine WordPress drugje, ki deluje za vas, lahko predlogo namestite, in pripravljeni ste za začetek gradnje.

Teme WordPressa

Oglejte si vse teme WordPress-a

Ena prednost uporabe WordPress.com je, da lahko namestite večino katerega koli vtičnika, ki si ga zamislite. Ulov je, da niso vsi vtičniki brezplačni. Nekateri zahtevajo licenco. Lahko najdete brezplačne vtičnike za večino osnovnih funkcij, kot so fotogalerije, kontaktni obrazci in celo osnovne funkcije rezervacij.

Drugi velik ulov pri WordPress.com je, da boste morali odkleniti načrt Premium ali Business, da boste sprostili večino funkcionalnosti. Načrt Free je zelo osnoven, čeprav ponuja impresivnih 3 GB prostora za shranjevanje.

Osebni načrt je malce boljši, vendar ste še vedno zaljubljeni v osnovne oblikovne funkcije in nimate dostopa do vrhunskih predlog. Če želite namestiti teme po meri ali vtičnike drugih proizvajalcev, morate uporabiti poslovni načrt.

Ali pa si preberite naše poglobljeno WordPress.com pregled.

5. SimpleSite

Od vseh ustvarjalcev na tej spletni strani SimpleSite ponuja najmanj izbire oblikovanja. Namesto predlogov SimpleSite ponuja izbor vnaprej nastavljenih tem.

Teme SimpleSite

Oglejte si vse teme SimpleSite

Največja pomanjkljivost SimpleSite je, da bo vaše spletno mesto videti nekoliko splošno, če ne boste veliko prilagodili. Na srečo lahko prilagodite možnosti, na primer tako, da dodate obrazce, fotografije, videoposnetke, klepet v živo in večino vsega, kar potrebujete, da postane vaše spletno mesto funkcionalno.

Zakaj priporočam to spletno mesto? En razlog: SimpleSite je edini graditelj spletnih mest na tem seznamu, ki ponuja neomejeno večpredstavnost na vseh premium načrtih. Če želite pokazati vsak dom, ki ga prodajate, lahko to storite z videoposnetki, HD fotografijami in še več.

Če greš z osnovni brezplačni načrt, teh možnosti ne boste dobili. Prav tako je vaše spletno mesto omejeno na samo 15 spletnih strani in nekaj možnosti oblikovanja. Načrt Pro SimpleSite je cenovno dostopen in odklene vse potrebne funkcije.

Želite izvedeti več o SimpleSiteu? Ne zamudite našega strokovni pregled.

6. Weebly

Weebly je znan po tem, da je ljudem pomagal ustvarjati spletna mesta za e-trgovino, vendar je popolnoma v redu za nepremičninska podjetja. Medtem ko njegove standardne predloge ne vključujejo oblikovanja nepremičnin, lahko preprosto spremenite poslovne predloge, da ustrezajo vašim potrebam. Predvidene predloge so v povprečju na drugi ravni v primerjavi z večino drugih graditeljev na tem seznamu in jih je enostavno uporabljati in spreminjati.

Vredno poslovne teme

Kliknite, če si želite ogledati teme Weeblyja

Tona orodja je standardno s plačanimi načrti in izstopa pred drugimi gradbeniki. Weebly ponuja Parallax & Odkrijte napredne učinke animacije in urejevalnik slik na profesionalni ravni, da bodo fotografije vaših vnosov videti čudovite. Weebly ponuja tudi App Center, ki ponuja široko paleto orodij, s pomočjo katerih lahko povečate prepoznavnost svojih vnosov.

Ena izmed stvari, ki jo Weebly ponuja, da nihče drug na tem seznamu ne deluje, je lastni sistem za upravljanje vsebine nepremičnin (CMS). Weebly Cloud for Real Estate ponuja celovito rešitev za gradnjo in upravljanje vašega nepremičninskega omrežja. Ta rešitev je primernejša za podjetja, ki želijo več spletnih mest, na primer tista, ki potrebujejo spletna mesta za najem nepremičnin ločeno od prodaje na domu ali najema stanovanj ali stanovanj. Ta rešitev zahteva, da se za ponudbo obrnete neposredno na Weebly.

Druga možnost, zaradi katere Weebly izstopa, je možnost prilagajanja CSS-ja in HTML-ja vašega spletnega mesta. Večina graditeljev kodo zaklene, zaradi česar je težko narediti nastavitve po meri in nemogoče dodati vtičnike drugih proizvajalcev.

Medtem ko Weebly ima a brezplačen načrt, Vaša najboljša stava je, da se lotite načrta Pro, saj ponuja neomejeno shranjevanje, HD video in zvok, iskanje po spletnem mestu in še več.

Še vedno niste prepričani v Weebly? Več informacij najdete v naši strokovni pregled.

Prodaja več domov s spletnim mestom Professional Real Estate

Ali ste veliko nepremičninsko podjetje z obsežnim portfeljem hiš za prodajo ali majhno podjetje, ki želi prodati dom v svojem majhnem mestu, profesionalno spletno mesto za nepremičnine vam bo pomagalo do več potencialnih strank in na koncu vam bo pomagalo prodati več domov. Ko uporabite enega od zgoraj naštetih graditeljev spletnih mest, dobite tisto, kar potrebujete, da predstavite svoje lastnosti in svojim potencialnim kupcem daste pomembne informacije, ki jim bodo pomagale pri sprejemanju ene najpomembnejših odločitev v njihovem življenju..

Če še vedno niste prepričani, kateri oblikovalec spletnih strani je najboljši za vaše potrebe, vam bo ta tabela pomagala pri odločitvi:

Brezplačni načrtPredloge za nepremičninske agencijeFunkcija Standout
WixDaDaNajvečji izbor namenskih predlog
Spletna stran123DaNeVečjezična funkcionalnost spletnega mesta
Kvadratni prostorNeDaNajbolj privlačne predloge
WordPress.comDaDa, s tržnic drugih proizvajalcevNajvečja knjižnica vtičnikov
SimpleSiteDaNeNajlažji za uporabo
WeeblyDaNeWeebly Cloud za nepremičnine
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map