6 najboljših možnosti Wix (2020) – Brezplačne in poceni možnosti

Wix dosledno ocenjuje graditelja spletnih mest številka ena, vendar to še ne pomeni, da je pravi za vas. Ali iščete boljšo možnost Wix, ker Wix nima vseh potrebnih funkcij? Ali imate obstoječe spletno mesto Wix in ga želite preseliti na drugo spletno mesto, kot sta WordPress ali Shopify? Brez skrbi – pokrivali smo vas. Naši strokovnjaki za izdelavo spletnih strani dobro poznajo ta trg in vam lahko pomagajo, da se odločite, kateri proizvajalec spletnih strani je najboljša izbira za vas.


Preizkusili smo vse vrhunske ustvarjalce spletnih strani, tako da vam ni treba! Lahko vam damo podrobne informacije, ki jih potrebujete za sprejemanje informirane odločitve, katera alternativa Wixu najbolje ustreza vašim specifičnim potrebam. Preberite najboljše tekmece za Wix in katere vrste spletnih mest so najboljše.

Kratek čas? Tukaj so naši glavni sliki za možnosti Wix!

 • Spletna stran123 – Najlažji ustvarjalec spletnega mesta, če ste začetnik, ki potrebuje preprosto rešitev
 • Kvadratni prostor – Omogoča izdelavo resnično očarljivega, mobilno odzivnega spletnega mesta za vaše podjetje, trgovino ali kreativni portfelj
 • WordPress.com – Ta prilagodljiv graditelj spletnih strani ponuja skoraj neomejen potencial za prilagajanje
 • Oglejte si še 3 možnosti Wix
 • Kliknite tukaj in pojdite naravnost na naš hitri vodnik

Zakaj bi iskali alternativo Wixu?

 • Odzivnost mobilnih naprav. Čeprav Wix ponuja široko paleto predlog, le-te niso popolnoma odzivne na mobilni telefon. Prav tako ne morete preiti na novo predlogo, če ne želite obnoviti svojega spletnega mesta iz nič.
 • Prilagodljivost. Ko ustvarite spletno mesto Wix, ga ni mogoče premakniti na drugo platformo. Morate se držati Wixa ali obnoviti spletno mesto drugje.
 • E-trgovina. Čeprav ima Wix nekaj dobrih funkcij za e-trgovino, velike spletne trgovine ne bodo mogle vzdrževati.
 • Storitev za stranke. Slišali ste za (ali izkušene) Wixove grozne storitve za stranke – na primer pomanjkanje pomoči v klepetu v živo in zahtevo za povratni klic, ko pokličete linijo za podporo.

Pregledali smo vse glavne Wixove tekmece in videli, kateri so boljši od Wixa. Nekatere od teh možnosti so v marsičem podobne Wixu, vendar ponujajo več prostora za shranjevanje ali boljši izbor vgrajenih funkcij.

Kaj iščemo v najboljših možnostih Wix

Med testiranjem nadomestnih možnosti Wix sem se osredotočil na iskanje ustvarjalcev spletnih mest, ki ponujajo:

 • Vrednost denarja. Za Wix morate plačati nekaj najpomembnejših funkcij. Poiskal sem graditelje spletnih strani, ki so bolj stroškovno učinkoviti od Wixa.
 • Vgrajene funkcije. Medtem ko Wix ponuja aplikacije za razširjeno funkcionalnost, nekateri ustvarjalci spletnih strani prihajajo z več vgrajenimi funkcijami. Z izvornimi funkcijami vam ni treba izgubljati časa za iskanje aplikacij in njihovo namestitev.
 • Predloge, odzivne na mobilne naprave. Urejanje ločene mobilne različice vašega spletnega mesta v Wixu je muka, zato sem poiskal platforme, ki vam nudijo odzivne predloge, ki bodo samodejno videti super na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.
 • Prilagodljivost oblikovanja. Čeprav ima Wix ogromno število predlog, ga spušča dejstvo, da ne morete spremeniti predloge, ko jo izberete. Iskal sem platforme, ki vam olajšajo spreminjanje dizajna sčasoma.
 • Brezplačen načrt / poskus. Nekatere od teh možnosti Wix omogočajo izdelavo popolnoma funkcionalnega spletnega mesta, ne da bi morali plačati niti denarja. Drugi ponujajo brezplačno preizkusno obdobje, tako da jih lahko preizkusite brez tveganja.

1. Site123 – najboljše za popolne začetnike

Domača stran Site123

Čeprav je bolj videz kot drugi gradbeniki spletnih mest na tem seznamu, funkcije spletnega mesta123 še zdaleč niso osnovne in dobiva odlične ocene uporabnikov. Dobite preprosta orodja za izdelavo svojega spletnega mesta, lahko prodajate prek spleta in imate celo možnost izdelave večjezičnega spletnega mesta.

Site123 ima na voljo približno 200 predlog, ki so popolnoma odzivne na mobilne naprave – zagotavljajo, da bodo obiskovalci imeli dobro izkušnjo, ne glede na to, katero napravo uporabljajo za ogled vašega spletnega mesta.

Najbolj primeren za osebna spletna mesta ali spletna mesta za majhna podjetja, Site123 odvzame kompleksnost gradnji vašega spletnega mesta. Njegov vmesnik ni najlepši, vendar je funkcionalen in v njem je zelo enostavno najti vsa potrebna orodja in funkcije.

Najboljše od vsega je, da lahko zgradite popolnoma funkcionalno spletno mesto z brezplačen načrt.

Lastnosti

 • 100% začetnikom prijazen. Site123 je ustvaril ustvarjalca spletnih strani, ki ga ne bi bilo mogoče preprosto uporabiti. Če lahko uporabljate programsko opremo za obdelavo besedil, lahko s Site123 zgradite spletno mesto.
 • Pomoč in podpora. Site123 ne ponuja samo podpore v živo 24 ur na dan (za razliko od Wixa), ampak če se med uporabo urejevalnika zataknete, lahko kliknete »Potrebujete pomoč?« gumb v spodnjem desnem kotu, da se takoj povežete s strokovnjakom. Skupina za pomoč in podporo vas bo vodila pri postavitvi spletnega mesta in vedno je na voljo nekdo, ki vam pomaga hitro in enostavno rešiti težave.
 • Aplikacije. Site123 ponuja več kot 75 aplikacij za dodajanje dodatnih funkcij na vašem spletnem mestu. Če imate enega od plačljivih načrtov, lahko na App Marketu izbirate med širokim izborom brezplačnih aplikacij. Orodja, kot so LiveChat, Twitter sledenje konverzijam, Google Webmaster Tools in Google Analytics, lahko preprosto dodate.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image1

 • Prilagodljivo e-poslovanje. Ne dovolite, da vas preprostost Site123 zavede – za majhno spletno trgovino ima impresiven nabor funkcij e-trgovine. Lahko prodajate v več kot 80 različnih valutah, ponujate neomejene različice izdelkov (npr. Barve in velikosti) ter sprejemate plačila prek PayPal, Braintree, 2Checkout in Stripe.
Brezplačni načrt / preizkusObstaja brezplačen načrt, kreditna kartica ni potrebna, vendar bodo funkcije, kot so aplikacije, zahtevale nadgradnjo
Funkcije e-trgovineDa, vgrajeno
Predloge200 brezplačnih predlog za mobilne odzive
Pomoč strankam24/7 podpora za klepet v živo, plus gumb za podporo v urejevalniku

2. Kvadratni prostor – najboljše za lepe, odzivne predloge

Domača stran kvadrata

Kvadratni prostor počasi gradi trden ugled za zanesljivost in odlično podporo strankam ter veliko recenzentov je raje na Wix. Poleg tega, če je izgled vašega spletnega mesta pomemben (kot bi moral biti), so predloge Squarespace veliko boljše, kot jih ponuja Wix.

Squarespace ponuja 24-urno podporo klepetu v živo, kar je v primerjavi z grozljivimi možnostmi za podporo uporabnikom Wix-a zelo veliko. Druga področja, kjer Squarespace prekriva Wix v skladišču (Squarespace ponuja neomejeno shranjevanje v vseh načrtih) in SEO (v Squarespaceu je SEO lažje upravljati).

Cene kvadrata niso najbolj poceni. Prostega načrta ni, vendar obstaja 14-dnevna brezplačna preizkusna različica, lastnosti pa še vedno omogočajo, da se Squarespace na splošno izboljša.

Lastnosti

 • Varnost. Squarespace je eden najvarnejših graditeljev spletnih mest, z visoko stopnjo varnosti na strani strežnika in vgrajenim SSL-jem, da bodo podatki vašega spletnega mesta varni in zaščiteni pred hekerji. Varnost Wixa sicer ni grozna, vendar je Squarespace boljši od Wixa..
 • Odzivne predloge. Preprosto preprosto, predloge Squarespace očarvajo. Vsi so profesionalno zasnovani tako, da vaše spletno mesto izgleda moderno in privlačno. Vse predloge so popolnoma odzivne na mobilne naprave in na izbiro je več kot 100. Še več, predloge Squarespace uporabljajo razdelke, distančnike in bloke za zagotovitev, da bo vaša vsebina videti fantastično. Z Wixom lahko vsebino postavite kamor koli želite, kar lahko privede do nesrečnih postavitev.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image3

 • E-trgovina. Squarespace vam ponuja orodja za gradnjo majhne in srednje velike spletne trgovine po nižji ceni kot Shopify. Upravljanje zalog, oglaševanje izdelkov in trženjska orodja Squarespace omogočajo upravljanje spletne trgovine preprost postopek. Orodja so naprednejša od tistih, ki jih ponuja Wix.
 • Orodja Analytics. Razumevanje prometa na vašem spletnem mestu – od kod prihaja, kako uspešen je vaš marketing itd. – je pomembno za načrtovanje vaše marketinške strategije. Čeprav vam Wix ponuja integracijo Google Analytics, ima Squarespace izvorno funkcijo Google Analytics, ki ponuja tudi mobilno aplikacijo, tako da lahko spremljate uspešnost svojega spletnega mesta na poti.
Brezplačna preizkusna različica / načrt14-dnevna brezplačna preizkusna različica, kreditna kartica ni potrebna
Funkcije e-trgovineDa, vgrajeno
PredlogeNa voljo je več kot 100 brezplačnih predlog, tretje osebe pa imajo na voljo desetine vrhunskih predlog
Pomoč strankam24/7 podpora za klepet v živo, na voljo je tudi podpora za e-pošto / vstopnice

3. WordPress.com – najboljše za prilagajanje vašega spletnega mesta

Obstajata dve različici WordPressa – WordPress.com in WordPress.org. V tem članku se bom osredotočil na WordPress.com, saj je ta gostovana različica WordPressa najbolj podobna Wixu.

WordPress.com ni ustvarjalec spletnih strani, kot je Wix, ampak ponuja veliko več prilagodljivosti in možnosti prilagajanja. Če iščete ustvarjalca spletnega mesta, ki ga je enostavno spreminjati, ko raste vaše spletno mesto / podjetje, večina recenzentov se strinja da je WordPress.com odlična izbira.

Z WordPress.com lahko veliko storite in odlično je, če želite blog objavljati na svojem spletnem mestu platforma je zasnovana za bloganje – za razliko od Wixa, ki ponuja resnično omejene funkcije bloganja.

Leta 2018 je WordPress predstavil novo različico svojega urednika, znano kot Gutenberg. To je WordPressu prineslo večjo raven z ustvarjalci spletnih strani s povleci in spusti, kar vam omogoča z vsebinskimi bloki dodajte slike, gradnike, videoposnetke in še veliko več.

Nekoliko bolj strma je krivulja učenja z WordPress.com. To ni tako prijazno začetnikom kot nekateri drugi gradbeniki povleci in spusti, zato se boste morali navaditi na neko terminologijo, specifično za WordPress. Vendar pa, če se poskušate odločiti med Wixom in WordPressom, je WordPress še vedno boljši.

Lastnosti

 • Teme in prilagoditve. WordPress.com ponuja ogromno različnih tem, od katerih je večina mobilnih odzivnih in jih lahko preprosto prilagodite. Spremeniti temo je preprosto – preprosto namestite in aktivirajte in vaše spletno mesto bo takoj odražalo nov videz. To je veliko izboljšanje pristopa Wixa, da izbere eno temo in je nikoli ne spremeni. V poslovnem načrtu in zgoraj lahko nalagate vrhunske teme tudi s tržnic drugih proizvajalcev.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image2

 • Vtičniki. Če nadgradite na poslovni načrt ali višje, dobite skoraj enako prožnost kot WordPress.org z možnostjo dodajanja vtičnikov na svoje spletno mesto. Čeprav vam Wix omogoča dodajanje aplikacij, je več brezplačnih vtičnikov WordPress kot pri Wixu. Priljubljeni (brezplačni) dodatki vključujejo:
 • WooCommerce – za e-poslovanje
 • Yoast SEO – za lažjo uvrstitev v iskalnikih
 • Elementor – uredite spletno mesto s sprednjega dela in takoj vidite svoje spremembe)
 • Urejanje HTML / CSS. Možnost urejanja HTML in CSS spletnega mesta je velik bonus, če ste bolj prepričani v svoje tehnične sposobnosti. Urejanje HTML in CSS vam omogoča, da naredite veliko več prilagoditev videza svojega spletnega mesta.
 • Skladiščenje. Z WordPress.com dobite več prostora za shranjevanje kot pri Wixu – tudi v omrežju brezplačen načrt dobite 3 GB prostora za shranjevanje v primerjavi z slabih 500 MB na brezplačnem načrtu Wix-a.
 • Migracije. Začnete lahko z WordPress.com in se odločite, da se premaknete na samostojen WordPress (ki je dolgoročno lahko cenejši, še posebej, če želite namestiti vtičnike). Migracijo spletnega mesta z WordPress.com je enostavno z vgrajenimi orodji za izvoz vašega spletnega mesta.
Brezplačni načrt / preizkusDa – obstaja brezplačen načrt (kreditna kartica ni potrebna), vendar boste morali nadgraditi dodatne funkcije
Funkcije e-trgovineSamo v poslovnem načrtu in zgoraj, prek vtičnika, kot je WooCommerce
TemeNa tisoče brezplačnih tem z možnostjo nalaganja vrhunskih tem na poslovni načrt in zgoraj
Pomoč strankamKlepet v živo je na voljo v osebnem načrtu in zgoraj, elektronska podpora pa v Bloggerjevem načrtu in zgoraj

4. Weebly – najboljše za vgrajene funkcije

V zadnjih letih se Weebly povečuje v priljubljenosti in dobivanju veliko pozitivnih ocen. Bolje kot Wix na več področjih in brezplačen načrt omogoča izdelavo popolnoma funkcionalnega spletnega mesta.

Za začetnike, Weebly je lažji za uporabo kot Wix. Vmesnik je intuitiven in enostaven za učenje – in če naletite na težave, ima Weebly sloves po zagotavljanju odlične storitve za stranke.

S približno 100 predlogami izbor Weebleja ni tako impresiven kot Wix, prednost pa je, da so predloge mobilno odzivne in lahko predlogo enostavno spremenite.

Za razliko od Wix-a, ko nadgradite na Weebly plačan načrt, dobite neomejeno prostora za shranjevanje.

Weebly ima funkcije e-trgovine, ki jih lahko uporabite za izdelavo majhne spletne trgovine, vendar pazite na dodatne transakcijske provizije, če imate načrt Pro. Nadgradite na enega od načinov e-trgovine, da se ga znebite.

Lastnosti

 • Mobilna aplikacija. Ko zgradite spletno mesto z Weeblyom, vam ni treba odpirati računalnika vsakič, ko želite spremeniti svoje spletno mesto. Z mobilno aplikacijo Weebly je upravljanje spletne strani na poti zelo preprosto. To je še posebej koristno za trgovine z e-trgovino – ustvarjalnik kuponov lahko celo uporabite za izdelavo kuponov z blagovno znamko, ko ste zunaj in približno, na primer.
 • Vgrajene funkcije. V Wixu morate pogosto dodajati aplikacije, da dobite potrebne funkcije, vendar ima Weebly v urejevalniku veliko več funkcij. Še več, Weebly v svoje načrte vključuje napredna marketinška orodja, medtem ko se pri Wixu ločeno naročite na Wix Ascend, če želite dobiti enaka orodja.
 • Območje članstva. Če ste lastnik podjetja, ki uporablja ekipe za projekte ali samostojni strokovnjak, ki sodeluje s strankami, boste cenili funkcijo območja članstva v Weeblyu, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje novih uporabnikov spletnega mesta in dodeljevanje vlog njim. S tem je sodelovanje in sodelovanje veliko lažje.
 • Možnosti avtomatizacije IFTTT. Weebly deluje s priljubljenim sistemom za avtomatizacijo IFTTT (If This, then That), ki omogoča nastavitev samodejnih funkcij – tako da jih lahko nastavite in pozabite. Na primer, lahko nastavite avtomatizacijo IFTTT, tako da se bo vsakič, ko objavite video na YouTube, ustvarila (samodejno) objava v blogu in objavila na vašem spletnem mestu Weebly. Lahko celo nastavite drugo avtomatizacijo za objavo tega bloga na svojih kanalih v socialnih medijih.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image4

Brezplačen preizkus Da, kreditna kartica ni potrebna. Weebly ima brezplačen načrt, za domeno po meri in druge funkcije, boste morali nadgraditi
Funkcije e-trgovine   Da, vgrajeno
Predloge100+ brezplačnih predlog
Pomoč strankamPodpora po e-pošti in telefonu je na voljo v vseh načrtih ter v klepetu v živo na Pro načrtu in zgoraj. Ne podpira 24/7,
vendar – preverite urnik na spletni strani Weebly.

5. GoDaddy Builder spletnih strani – najboljše za vgrajeno SEO sledenje

GoDaddy je bolj znan po registraciji domene in ponuja tudi ustvarjalca spletnih strani zelo pozitivne ocene.

GoDaddy Website Builder ima na voljo manjši obseg predlog kot drugi graditelji spletnih strani, vendar so vse predloge odzivne na mobilne naprave, zato vam ni treba skrbeti za urejanje mobilne različice svojega spletnega mesta posebej.

GoDaddy Builder spletnih strani ponuja: 30-dnevna brezplačna preizkusna različica in vam ni treba vnašati podatkov o svoji kreditni kartici, zato lahko preizkusite funkcije, ki so v ponudbi, brez tveganja. Poleg orodij za trženje (npr. E-novice, pojavna okenska naročniška polja itd.), Orodja za e-trgovino in še več, poleg enostaven za uporabo urejevalnika spletnih mest s povleci in spusti.

Nabor funkcij z GoDaddy je na tem seznamu bolj omejen kot drugi ustvarjalci spletnih strani, vendar ima še vedno prednosti pred Wixom.

Lastnosti

 • Umetna inteligenca (AI). Če niste prepričani v svoje veščine spletnega oblikovanja, vam bo ta funkcija všeč. Ko se prijavite, vam bomo zastavili nekaj vprašanj o svojem spletnem mestu – kaj je namenjeno, kakšno barvno shemo vam je všeč in podobno – in GoDaddy Builder spletnih strani bo samodejno sestavil vaše spletno mesto za vas. Ko to storite, lahko prilagodite postavitev in oblikovanje, dodate svojo vsebino in hitro in enostavno objavite spletno mesto.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image5

 • Spletni sestanki. Vgrajena funkcija spletnega srečanja GoDaddy Website Builder omogoča preprosto dodajanje obrazca za rezervacijo na vaše spletno mesto. Poleg tega lahko strankam pošljete besedilna in e-poštna obvestila, obdelujete plačila, sinhronizirate koledarje vašega podjetja in spletnega mesta ter zaračunate stroške odpovedi..
 • Izvedba. GoDaddy je namenjen temu, da se vaše spletne strani hitro naložijo. To strankam ne zagotavlja le boljše izkušnje (nihče ne želi čakati, da se spletna stran naloži, ne glede na to, ali ste pametni ali prenosni računalnik), ampak tudi pozitivno vpliva na vašo SEO razvrstitev.
 • Sledenje SEO. GoDaddy Builder spletnega mesta vam ne daje samo orodij, ki jih potrebujete za upravljanje svojega SEO, kot so meta opisi, slikovne ALT oznake, ključne besede itd., Ampak imate tudi možnost, da spremljate svojo uvrstitev v iskanju. GoDaddy Builder spletnih strani vam omogoča, da vidite vpliv sprememb, ki jih vnesete v svojo strategijo SEO, in vam da tudi priporočila za nadaljnje izboljšave. Wix ima podobno zbirko orodij, vendar ne ponuja iste vrste sledenja SEO.
Brezplačen preizkus30 dni – kreditna kartica ni potrebna
Funkcije e-trgovineDa, vgrajeno
Predloge40+ brezplačnih predlog
Pomoč strankam24-urna telefonska podpora, vendar brez klepeta v živo

6. Shopify – najboljše za izdelavo kakovostnega spletnega mesta za e-trgovino

Če želite zgraditi spletno trgovino in želite dostop do najboljših orodij za prodajo na spletu, potem je Shopify platforma za vas. Ti lahko poskusite brezplačno 14 dni – ne da bi morali vnesti podatke o svoji kreditni kartici, tako da ni tveganja.

Shopify ima odličen ugled za podporo strankam, ki je na voljo 24/7, zato ste lahko prepričani, da bodo morebitne težave hitro odpravljene. Čeprav ni tako enostaven za uporabo kot Wix, je še vedno precej intuitiven in prodajo po spletu naredi bolj racionalen postopek. Lahko vidite, zakaj dobi tako dobre ocene.

Za nakup je na voljo približno 10 brezplačnih predlog in še veliko več – in vse predloge so popolnoma odzivne na mobilnikih, kar zagotavlja, da si je vaša trgovina lahko ogledana v kateri koli napravi. Slaba stran predlog za predloge je, da so drage – pričakujte, da boste plačali okoli 140-180 dolarjev.

V primerjavi z Wixom so Shopifyjevi načrti z višjimi cenami bistveno dražji, vendar ima Shopify Basic načrt več kot dovolj orodij za učinkovito e-trgovino. Ker ni prodajnih omejitev (torej je vaša prodaja neomejena), lahko udobno ostanete na načrtu Shopify Basic – kar je podobna cena kot načrt Wixovega podjetja Business Unlimited (in veliko cenejši kot poslovni načrt VIP).

Shopify ponuja tudi načrt Shopify Lite, ki ne vključuje gostovanja ali oblikovalca spletnih strani, vendar vam omogoča, da vključite Shopify v obstoječe spletno mesto ali celo dodate trgovino na svojo Facebook stran. Shopify Lite je veliko cenejši od Wixovih načrtov za e-trgovino.

Lastnosti

 • Namenska platforma za e-poslovanje. Kot platforma, osredotočena izključno na e-trgovino, Shopifyjeva ponudba zmogljivih orodij za e-trgovino vključuje kode za popust, ki jih lahko omejite na določene izdelke ali določite omejitev števila, ko lahko uporabite kodo, množični uvoz izdelkov iz .csv datotek, orodij za upravljanje zalog in funkcij upravljanja računov strank.

Najboljše brezplačne in plačljive možnosti Wix - kar je primerno za vas-image6

 • Prodaja z več kanali. Če želite razširiti doseg svoje trgovine, so družbeni mediji popoln način za to. S Shopifyjem lahko na svojih socialnih medijskih profilih delite svoje izdelke več – dejansko lahko prodajate neposredno iz Facebooka in Instagrama. Z dodajanjem posebne oznake vašim izdelkom na družbenih medijih lahko kupci kupijo v vaši trgovini, ne da bi na primer zapustili aplikacijo Instagram.
 • Prilagodljivo spletno mesto. Shopify lahko izbira med tremi različnimi načrti, odvisno od velikosti vašega podjetja. Ko se vaša spletna trgovina povečuje, je enostavno nadgraditi na naslednjo raven, s čimer je skaliranje vašega poslovnega spletnega mesta zelo preprost postopek, kar pomeni, da ne morete omejiti, kako velik lahko raste vaša trgovina!
 • Zapuščeno obnovitev vozička. Kupci pogosto puščajo predmete v svojih nakupovalnih vozičkih, ko zapuščajo vaše spletno mesto, ne da bi se odpravili. Z opuščenim orodjem za obnovitev vozička Shopify lahko prihodek povečate za približno 25%. Orodje bo samodejno poslalo e-poštna sporočila kupcem, ki so pustili izdelke v svoji košarici, jih opomnili na izdelke, ki so jih pustili za seboj, in priročno povezavo zagotovili neposredno na stran za nakup.
Brezplačen preizkusDa, 14 dni, kreditna kartica ni potrebna
Funkcije e-trgovineDa, namenska platforma za e-poslovanje
Predloge10 brezplačnih tem, 60+ premium tem
Pomoč strankam24/7 strokovna pomoč, prek klepeta v živo, telefona ali e-pošte

Ko Wix ni zate…

Nekateri morda menijo, da je Wix kralj vseh ustvarjalcev spletnih strani, vendar je jasno, da to ni edina možnost. Če želite sestaviti spletno mesto, lahko izbirate med številnimi možnostmi, odvisno od vašega proračuna in namena spletnega mesta.

 • Če ste popoln začetnik, ki išče najpreprostejši način spletnega mesta, je Site123 najlažja možnost. Najboljše je za majhna osebna in poslovna spletna mesta. GoDaddy Builder spletnih strani je še eno enostavna možnost – s funkcijo AI (Artificial Intelligence) se lahko usedete, ko je vaše spletno mesto izdelano za vas, pripravljeno za urejanje.
 • Če iščete najboljši način za izgradnjo spletne trgovine, bo Shopifyjeva obsežna funkcija e-trgovine postala najboljša izbira za vas. Z Wixom lahko zgradite trgovino za e-trgovino, vendar se ne more primerjati s prodajnimi in marketinškimi orodji podjetja Shopify. Kvadratni prostor ima nekaj dobrih orodij za e-trgovino, vendar bi resnično deloval le za manjšo spletno trgovino.
 • Če želite ustvariti spletno mesto za svoje podjetje, ki ga lahko povečate, ko podjetje raste, je WordPress.com odlična izbira. Prožna je, v poslovnem načrtu in zgoraj pa lahko dodate teme in vtičnike za več prilagajanja. Weebly je tudi dobra možnost, če gradite spletno mesto za podjetja. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo odličnega spletnega mesta.
 CenaFunkcija StandoutNajboljše za
Spletna stran123$$Pomoč in podpora v urednikuPopolni začetniki – osebna in majhna spletna mesta
Kvadratni prostor$$Profesionalno zasnovane predlogeSamostojni izvajalci, umetniki in spletne trgovine
WordPress.com$ – $$Dodajte vtičnike v Poslovnem načrtu in novejšihMala in srednje velika podjetja
Weebly$ – $$IFTTT avtomatizacijaMala in srednje velika podjetja
GoDaddy Builder spletnih strani$ – $$AI za preprosto in enostavno ustvarjanje spletnih straniZačetniki – osebna spletna mesta in spletna mesta za mala podjetja
Shopify$$$Zapuščeno obnovitev vozičkaSpletne trgovine
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map