5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Če imate te ambicije glede svojega maloprodajnega podjetja v teh dneh, potrebujete spletno prisotnost. Ne gre več tako, da morate najeti tisoče, če najamete profesionalne spletne razvijalce, da ustvarijo trgovino za vas. S temi ustvarjalci spletnih strani lahko z malo časa, truda in majhnega proračuna ustvarite svojo.


Da bi se lažje odločili, katera platforma je za vas najboljša, si oglejmo:

 • Enostavnost pri postavitvi
 • Katere funkcije so na voljo na kateri ravni cen
 • Kakovost njihovih predlog za e-poslovanje
 • Ali nudijo napredna orodja za davke, upravljanje zalog in pošiljanje

Wix

Najprej imamo Wix. Nato v WordPress, Wix je trenutno ena najbolj priljubljenih platform za razvoj spletnih strani. Ima precejšnjo bazo približno 100+ milijonov uporabnikov, predvsem zato, ker so tako dostopna platforma za prijavo in uporabo.

Pred izbiro predloge in prilagajanjem spletnega mesta ste na voljo le za postopek prijave in nekaj vprašanj. Uporaba začetnika Wix za prilagajanje vašega spletnega mesta je lahko malce zastrašujoča za začetnike. Vendar pa obstaja veliko vadnic in nasvetov, ki vas bodo vodili. Ko ga boste navajeni, bo to cinch.

Z več kot 450 predlogami in 60 predlogami spletnih trgovin izbire oblikovalcev ne manjka, ko gre za vašo spletno trgovino. Nekoč so bile vse predloge za Wix tako kakovostne. Vendar se je to spremenilo.

Kar se tiče cen, ti odklenite zmožnosti e-trgovine z načrti e-trgovine ali VIP. Oba imata vse funkcije e-trgovine, ki so na voljo na Wixu. To vključuje širok izbor prehodov za plačila, popustov, kalkulatorje za odpremo blaga in davkov, upravljanje zalog in popolnoma funkcionalno trgovino.

5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Nimate nekaterih izredno naprednih funkcij, kot so integracija POS, integracija pošiljateljev in maloprodajna trgovina z omnichannel, vendar imate vse, kar potrebujete.

Če želite izvedeti več o Wixu, preberite naš strokovni pregled.

BigCommerce

Kot verjetno ugibate iz imena, je ta platforma velika pri e-trgovini. BigCommerce je trenutno najbolj priljubljena spletna platforma, usmerjena na e-poslovanje, in določa tempo številnih naprednih funkcij.

Na žalost ni nobenega načrta brezplačne uporabe, vendar lahko preizkusite osnovne funkcije in v 15-dnevnem poskusnem obdobju pripravite celoten zagon trgovine. Kot lahko pričakujete, vsi načrti za cene so opremljeni z nekaterimi možnostmi e-trgovine. Obstajajo tudi 0% transakcijske provizije, pa tudi neomejeni računi izdelkov in osebja, ne glede na načrt, ki ga imate. Vsi načrti so zajeti v osnove, načrti višjega razreda pa bodo odklenili več prilagodljivosti in naprednih funkcij, kot so opuščanje obnovitve vozičkov, filtriranje SSL / izdelkov po meri itd..

5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Največje omejitve so, da lahko izvedete le določeno količino prodaje na leto, preden boste prisiljeni nadgraditi. Obstaja Enterprise načrt za velika podjetja brez omejitev in vrhunske podporne rešitve.

Funkcije e-trgovine lahko vedno razširite z nekaterimi pomembnimi aplikacijami, ki so na voljo v Bigcommerceu.

Glede na napredne funkcije je BigCommerce rešitev vse v enem. Ena njegovih najboljših lastnosti je intenzivna integracija s fizičnimi trgovinami, drugimi spletnimi prodajnimi kanali, sistemi za upravljanje zalog in ladjarskimi storitvami (prek ShipperHQ). To omogoča razmeroma enostavno razširitev ali vključitev obstoječega podjetja s spletnim mestom BigCommerce.

Radovedni o BigCommerceu? Ne zamudite našega poglobljenega pregleda.

Kvadratni prostor

Če želite lepo oblikovano, minimalistično in sodobno spletno trgovino, je nekaj boljših platform, na katere se lahko obrnete kot Kvadratni prostor. Del razlogov, zakaj je na voljo samo 90+ predlog, je, da so tako strogo preverjene glede kakovosti.

5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Največja slabost pri uporabi Squarespace je ta, da ustvarjalec spletnih strani ni tako intuitiven za uporabo in ni prave funkcionalnosti povleci in spusti. Za začetek dobite fantastične predloge, vendar vaše možnosti za prilagajanje rahlo omejujejo.

Kljub močni osredotočenosti na e-poslovanje, Squarespace prihaja z dvema načrtoma oblikovanja cen za spletne strani ali spletne trgovine. Načrt poslovnega spletnega mesta deluje s popolno integrirano e-trgovino. Vendar obstajajo pristojbine za transakcije in omejene napredne funkcije.

Z načrti spletne trgovine ne plačujete pristojbin za transakcije in odklenete naprednih funkcij, kot so:

 • Zmogljiva merila in orodja za analizo
 • Upravljanje zalog, naročil, davkov in kuponov
 • Tiskanje nalepk prek ShipStation
 • Računi strank.

Z načrtom Napredne spletne trgovine dobite tudi vi:

 • Zapuščeno obnovitev vozička
 • Vključevanje prevoznikov v realnem času
 • Več nadzora nad popusti
 • Sposobnost integracije s programsko opremo drugih proizvajalcev

Integracije fizičnih trgovin so izjemno močne in podobne tistim iz BigCommerce.

Squarespace ponuja odlične funkcije, s katerimi bo vaša trgovina funkcionalna in interaktivna s hitrim ogledom izdelkov, hitrimi nakupi itd. Pri plačilnih možnostih ste nekoliko bolj omejeni. Vendar pa Squarespace podpira dostojen seznam valut.

Več o kvadraturi najdete v naši strokovni pregled.

Volzija

Kot Bigcommerce, Volzija se osredotoča izključno na e-trgovino in spletne trgovine. To je ena izmed najbolj dostopnih platform, s katero lahko svojo trgovino začnete uporabljati, s priročnikom za korake za začetnike, ki vam bo pomagal nastaviti trgovino. Prilagojevalnik je tudi izredno enostaven za uporabo in ima pravega gradnika povleci in spusti.

5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Dodajanje izdelkov in ustvarjanje trgovin ni samo enostavno, ampak tudi zabavno. Po našem mnenju, platformo na tem seznamu je najlažje uporabiti. Knjižnica predlog ni na noben način obsežna, vendar glede na to, da so vse narejene za spletne trgovine, 50ish predloge so v redu.

Ni treba posebej poudarjati, da vsi načrti za ceno temeljijo na določeni ravni e-trgovine. Vsak načrt oblikovanja cen se glede na prejšnji izboljša:

 • Število izdelkov
 • Podpora
 • Pasovna širina

Načrt Premium ponuja:

 • Neomejeno izdelkov
 • 35 GB pasovne širine
 • Prednostna podpora
 • Namenski upravitelj računa

Najpomembnejše področje, kjer manjka Volusion, je vključevanje v fizično infrastrukturo. Obstaja samo bistvena integracija omnichannel, upravljanje zalog in integracija prevoznika ali pošiljanja. Tako je odličen za vse, ki želijo hitro in enostavno ustvariti spletno trgovino, vendar morda ne bodo večji od podjetij.

Eno področje, ki ga zasijejo, so plačilni prehodi z več kot 50 možnostmi. To pomeni, da je za stranke na voljo praktično vsak večji plačilni kanal.

Želite izvedeti več? Poiščite celotno zajemalko o Volusionu v naši strokovni pregled.

WordPress

WordPress ne potrebuje predstavitve, zato se bomo spustili naravnost do same platforme. V zvezi s prijavo je postopek WordPressa nekoliko bolj zapleten, saj vam bodo poskušali prodati kup funkcij in zastavili številna vprašanja v zvezi z vašim spletnim mestom. Ko pa ste končali te korake, pa bo (skoraj) navadno plulo.

Vse o svojem mestu WordPress upravljate z ene osrednje nadzorne plošče. Ker se WordPress močno osredotoča na bloganje, ustvarjanje vsebin racionalizira do maks.

Kar zadeva načrte cen, z osebnim načrtom ne boste imeli nobene zmožnosti e-trgovine in lahko z načrtom Premium sprejemate samo preprosta plačila. Naročniki poslovnega načrta imajo dostop do vseh WordPress vtičnikov in drugih tem. To lahko drastično izboljša vaše možnosti e-trgovine.

5 najboljših ustvarjalcev spletnih mest za spletna mesta za e-trgovino v letu 2020

Vtičniki kot WooCommerce vam lahko sam pomaga, da ustvarite popolno spletno trgovino z nekaj zelo naprednimi funkcijami. Ne boste dosegli globine fizične integracije trgovine in pošiljanja, ki jo dobite BigCommerce ali Kvadratni prostor, vendar imate poglobljen nadzor nad stopnjami pošiljanja, davki, široko paleto plačilnih prehodov in še več razširitev.

Priporočamo tudi, da ga seznanite s temo Storefront, da kar najbolje izkoristite oboje.

Klikni tukaj da preberete več o WordPressu.

Kateri proizvajalec spletnih strani za e-trgovino vas je prodal?

Kot vidite, obstaja veliko različnih možnosti, ki bodo ustrezale potrebam različnih spletnih prodajalcev. Če nas vprašate, da izberemo skupnega zmagovalca, mora biti BigCommerce. Kvadratni prostor se ujema le z njihovimi naprednejšimi funkcijami, vendar imajo lažjo platformo, večjo zbirko predlog in boljšo integracijo z drugimi kanali ter fizično prodajo na drobno. Za veliko nižjo ceno pri načrtih višjega cenovnega razreda je odlična alternativa Squarespace.

Vendar se zavedamo, da je v primerjavi z drugimi platformami precej drag. Od cenovno ugodnejših možnosti priporočamo Wix. To je odličen celoten izdelek, za katerega se zgodi, da ima precej dobre možnosti e-trgovine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me