5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Django je eden najbolj vsestranskih okvirov, toda če želite kar najbolje izkoristiti, boste potrebovali enako zmogljivo rešitev za gostovanje. Šel sem iskati najboljše storitve Django za gostovanje spletnih strani.


Medtem ko sem našel nekatere ponudnike, ki trdijo, da ponujajo gostovanje Django, njihova strojna oprema preprosto ni mogla slediti današnjim spletnim mestom in aplikacijam. Na srečo so nekateri pogumni gostitelji vložili v najsodobnejše strežnike in so popolno ujemanje za vaš novi projekt Django. Potem ko sem sam preizkusil storitve, vam lahko rečem, da tudi ni treba biti drag. Nekateri gostitelji Django na tem seznamu vam bodo omogočili preizkus storitve brez tveganja, eden pa celo ponuja brezplačen načrt igranja s.

Preberite si, če želite razumeti možnosti – in poiščite spletno gostovanje Django, ki je primerno za vas.

Naš najboljši izbor za najboljše storitve gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije

 • Gostovanje – Z najcenejšimi načrti VPS je zelo primeren za majhne projekte Django
 • Gostovanje InMotion – InMotion lahko pomaga pri dejanski namestitvi Django in zagotavlja najboljšo storitev za ameriško občinstvo
 • Domači vetrovi – Z desetimi nastavitvami in številnimi možnostmi prilagoditve lahko dobite natančen VPS (virtualni zasebni strežnik), ki ga potrebujete
 • Tekoči splet – Ima več funkcij in boljše delovanje kot kateri koli drugi gostitelj na seznamu, vendar je tudi dražji
 • Contabo – Contabo ima neurejeno storitev, vendar je ena najboljših in najbolj dostopnih za evropsko občinstvo

Kaj iščemo v najboljših ponudbah gostovanja Django

Načrti skupnega gostovanja preprosto ne bodo storili za gostovanje projektov Django. Nastavitev je popolnoma drugačna in zahteva, da kupite popolnoma prilagodljivo rešitev, ki jo je mogoče konfigurirati in optimizirati glede na potrebe vašega projekta.

Vsi gostitelji Django na tem seznamu bodo zagotovili naslednje:

 • Zmogljive rešitve gostovanja – Iščemo VPS-ove stroje, namenske strežnike in oblak. VPS bo verjetno naredil za večino majhnih do srednjih projektov.
 • Popoln dostop do korenin – Za namestitev potrebnih odvisnosti in pripravo projekta Django boste potrebovali popolne uporabniške privilegije. Vsi gostitelji na tem seznamu imajo korenski dostop do operacijskega sistema Linux.
 • Varnostne kopije – Projekt Django ni nobeno spletno mesto WordPress, ki ga lahko samo varnostno kopirate s pomočjo vtičnika. V pomoč so ti gostitelji bodisi v načrte vključene popolne varnostne kopije strežnikov ali pa jih nudijo kot dodatno storitev.
 • Podpora in pomoč – Naj bo to s pomočjo človeške podpore ali na vadbah, ki temeljijo na znanju, morda boste potrebovali pomoč pri pripravi aplikacije Django. Domačini na tem seznamu imajo posodobljeno dokumentacijo in potrebno znanje, da vas lahko spravijo na pravo pot.
 • Poštene cene – Ko iščete napredne rešitve za gostovanje, je spodnja vrstica enostavno umanjiti nadzor. Ne s temi fanti. Pričakujte cenovno ugodno storitev, ki še vedno lahko popolnoma podpira Django.

Pripravljeni? Tukaj gremo.

1. Hostinger – najcenejše možnosti za male djanske projekte

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Hostinger se morda zdi presenetljivo vključitev na ta seznam, vendar ima očitno prednost pred drugimi gostitelji: Čeprav njegove rešitve VPS ne omogočajo brezplačnega gostovanja Django, se zagotovo približajo.

Zahvaljujoč se nizke cene osnovnih VPS-načrtov – cene, podobne tistim, ki jih tekmovalci plačujejo za skupno gostovanje – Hostinger lahko deluje kot odlična izstopna točka. Z minimalno naložbo boste dobili vse potrebno za izdelavo popolne aplikacije Django.

Poleg uspešnosti gostovanja se ne smejo nič norčevati zagotovljena uptime in stabilnost, imeli boste popoln 24/7 dostop do podpornega osebja Hostingerja. Vedno sem bil navdušen nad njihovim znanjem in z veseljem so me vodili pri nastavitvi strežnika.

 • Neupravljano gostovanje – Hostinger ne bo nastavil in posodobil vašega strežnika za vas – torej poceni cene -, vendar vam lahko pomagajo. Poskrbeli bodo za fizični strežnik, na katerem je vaš VPS, in vsako tehnično težavo, ki se lahko pojavi z njim.
 • Izbirni dodatki – Med naročanjem izberite, ali želite dodati vsakodnevne varnostne kopije, SEO orodje ali premijsko podporo.
 • 100 MB / s omrežje– Ne najhitrejše omrežje, saj nekateri gostitelji delujejo v omrežjih 1 GB / s, vendar dovolj hitro za manjše projekte.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja – Če ugotovite, da je vaš projekt nekoliko preveč za Hostinger, samo prekličite in dobite celotno povračilo.

2. Gostovanje z gibanjem – osredotočite se na svoj projekt, medtem ko profesionalci skrbijo za počitek

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

InMotion Hosting je ena najboljših možnosti za ameriške uporabnike, na obeh obalah ZDA ponuja stroje z električno energijo. Podjetje podpira Django v oblaku VPS, upravljanem VPS in namenskih strežnikih.

VPS VMMotion vam omogoča, da se osredotočite samo na razvoj svojega spletnega mesta ali aplikacije, skupina za podporo pa skrbi za vse konfiguracije in tekoče vzdrževanje. Nastavitev zlaganja, varnostne namestitve in optimizacije strežnika bodo narejene za vas.

Z upravljanimi cenami VPS le nekoliko višje od nenadzorovanega VPS v oblaku, bi rekel, da je lahka zmaga za upravljane. Pojasnite svoje potrebe in zahteve po podpori in čakalo vas bo v celoti operativno okolje Django.

 • Samodejni posnetki – Posnetke je mogoče načrtovati do enkrat na dan in vsebovati popolno kopijo vašega strežnika. Poigrajte se in naredite kakršne koli spremembe. Vedno se lahko vrnete nazaj.
 • Brezplačni SSL-ji – Šifriraj naj bo podprt v vseh načrtih in zlahka boste lahko vklopili ključavnico.
 • 90-dnevna garancija za vračilo denarja – Izdvojitev industrijskega standarda vam InMotion omogoča, da si vzamete čas in poskrbite, da storitev ustreza vašim potrebam.
 • cPanel vključen v ceno – Nekateri gostitelji ne vključujejo več cPanela kot osnovne funkcije. InMotion še vedno ponuja nadzorno ploščo kot del celovita storitev.

3. Hostwinds – najboljša različica načrtov VPS

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Pri Hostwinds ni mogoče izbirati med tremi standardnimi nastavitvami VPS. Na voljo je deset nastavitev, vsak z drugačno dodelitvijo CPU-ja, RAM-a, pomnilnika in pasovne širine.

Vsaka nastavitev je na voljo v upravljanih in neupravljanih oblikah in jih je mogoče prilagoditi tako, da vključuje poljubno število namenskih IP naslovov, ki so zaščiteni z DDoS (razdeljeno zavrnitev storitve)..

Hostwinds ponuja tudi dražje namenske strežnike in primerke v oblaku s plačilom na uro. Mislim, da so najboljša možnost načrti VPS.

Upoštevajte, da upravljana storitev Hostwinds ni tako obsežna kot InMotion in zadolženi boste za nastavitev svojega svežnja, konfiguriranje namestitev in optimizacijo strežnika (zato bo morda vredno preveriti tudi, kako se lahko prijavijo za enostavno uporabo in podporo strankam – ker jo boste morda potrebovali). Hostwinds bodo poskrbeli za nadzor, težave z omrežjem, težave pri zagonu in odpovedi strojne opreme.

 • Izberite strežnik – Gostite v podatkovnih središčih v Seattlu, Dallasu ali Amsterdamu in dodajte ali odstranite storitve, kakor želite. Varnostne kopije in licence cPanel niso vključene v cene, vendar so na voljo z nizkimi dodatnimi stroški.
 • Požarni zid – Zaščitite svoje spletno mesto ali aplikacijo s storitvijo požarnega zidu Hostwinds. Konfigurirajte napredna pravila za blokiranje ali beljenje seznamov določenih vrst spletnega prometa ali IP naslovov.
 • 24/7 podpora – Pomoč strankam vam lahko s telefonom, klepetom v živo, e-pošto in sistemom izdajanja vozovnic pomaga pri kakršnih koli težavah s strežnikom ali omrežjem..
 • Plačajte z bitcoinom – Hostwinds sprejema plačilo v bitcoinu in številnih drugih kriptokonih, prek prehoda CoinPayments. Če je to ključno prodajno mesto za vas, si oglejte te druge spletni gostitelji, ki sprejemajo kripto valute, kot je bitcoin.

4. Tekoči splet – Django gostovanje s tonami dodatnih funkcij

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Tekoče spletne ponudbe ena najbolj celovitih rešitev VPS v industriji, kar je spodbudilo že tako velikodušen načrt z mnogimi uporabnimi funkcijami.

Načrti se morda zdijo drago, vendar nobeno drugo podjetje na tem seznamu ne ponuja osnovnih funkcij, ki vključujejo Cloudflare CDN (omrežje za dostavo vsebine), požarni zid in varnostni paket, varnostne kopije in drugo.

Vsi načrti za tekoče spletne VPS prihajajo z brez primere 10 TB mesečne pasovne širine, in glede na neodvisen laboratorij za uspešnost Cloud Spectator so tudi najbolj uspešni načrti na trgu.

 • Na voljo so različne ravni upravljanja – Lahko se odločite za samostojno pot, vendar vsi načrti vključujejo popolnoma upravljano storitev tekočega spleta. V celoti upravljani načrti postavljajo, spremljajo, posodabljajo in podpirajo osebje. Namestitev Django bo vaša naloga.
 • Fleksibilne cene – Ne glede na to, ali izberete letno ali mesečno možnost plačila, ni veliko razlike v ceni. Vsaj na začetku naj bodo stvari prilagodljive in se držite mesečnega gostovanja – ni garancije za vračilo denarja.
 • Funkcije za izboljšanje zmogljivosti – Uravnoteževalnik obremenitve v oblaku Akamai in tekočega spleta se izvaja z vsemi načrti VPS in tako zagotavlja, da bo vaš strežnik vedno deloval pri največjih hitrostih in da bo vaš projekt Django tekel kot veter.
 • Smiselna jamstva – Tekoči splet zagotavlja garancije za 59-sekundne odzive v živo in 100-odstotno podaljšanje časa in vam prikaže desetkratni znesek, ki ste ga zgrešili.

5. Contabo – najboljši gostovanje Django v Evropi

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Contabo upravlja dva podatkovna centra v svoji rodni Nemčiji, eno v Münchnu in drugo v Nürnbergu. Ker so vsi drugi podatkovni centri na tem seznamu bodisi v ZDA bodisi v Amsterdamu, je tudi Contabo izbira številka ena za projekte Django v večini evropskih držav.

Družba zagotavlja cenovno ugodne rešitve VPS, popolnoma sposoben ravnati tudi z naprednimi projekti Django.

Podpora je na voljo 365 dni v letu, vendar le med 8. in 23. uro. Srednjeevropski čas (CET). Kljub temu, Contabo podporno osebje je izjemno strokovno, osvojil prvo mesto v letni primerjavi revije CHIP.

 • 100% SSD ali SSD povečanje – Contabo vam ponuja izbiro med cenejšimi HDD strežniki, ki jih ojača SSD, ali dražjimi 100% SSD strežniki. Z vrsto trdega diska lahko za manj denarja dejansko pridobite več prostora za shranjevanje.
 • Neomejena pasovna širina – Vsi načrti za VPS družbe Contabo so na voljo z neomejeno pasovno širino. Hitrost vrat se bo spreminjala glede na vaš načrt, od 100 MB / s do 1 GB / s.
 • Funkcije upravljanja strežnika – platforma za upravljanje Contaboa vam omogoča, da znova zaženete svoj VPS, znova namestite OS (operacijski sistem), konfigurirate vnose DNS (strežnik domenskih imen) in še več.
 • Posnetki – Vključeno z vsemi 100% načrti SSD. Možnosti posnetka z enim klikom in možnosti obnovitve z enim klikom vam omogočajo, da na strežniku preizkusite karkoli, brez tveganja.

Nadomestne možnosti za Django gostovanje

5 najboljših storitev gostovanja Django za spletna mesta in aplikacije [2020 UPDATE]

Klasična gostiteljska podjetja še vedno zagotavljajo najboljšo kombinacijo cen, podpore in preprostosti, vendar obstajajo druge možnosti.

Če želite svoj projekt Django popeljati na novo raven in ste pripravljeni vložiti čas, denar in trud, sta DigitalOcean in Amazon Web Services (AWS) fantastični možnosti.

S sistemom AWS lahko ob prijavi na storitev celo prvo leto dobite popolnoma brezplačno gostovanje Django. Prosta stopnja je omejena na ure računanja, dostop do zbirke podatkov in drugo, toda ko se boste seznanili z vmesnikom in možnostmi, boste lahko razumeli, kakšne vire potrebuje vaš projekt Django – in jih plačevali na poti.

Razumejte svoje potrebe, prepoznajte svojo občinstvo in izberite ustrezno

Čeprav vam lahko vsa podjetja na tem seznamu nudijo odlično Django gostovanje, niso zamenljiva.

Če želite gostovati v velikem projektu Django, bosta najboljša stava InMotion Hosting in Liquid Web.

Za majhne aplikacije in spletna mesta Django, začasne projekte in osebne poskuse, GostovanjeOsnovni načrti VPS lahko delujejo v redu.

Če se počutiš izjemno pustolovski in si želite potopiti globoko v gostovanje v oblaku, upoštevajte DigitalOcean in AWS.

Ta tabela naj bi pomagala pri dokončni odločitvi:

Upravljan / Brez upravljanjaLokacije podatkovnega centraJamstvo za vračilo denarja
GostovanjeVsi načrti so nerešeniZDA, Nizozemska, Singapur30 dni
Gostovanje InMotionNa voljo upravljani in neurejeni načrtiZDA90 dni
Domači vetroviNa voljo upravljani in neurejeni načrtiZDA, Nizozemska14 dni
Tekoči spletVsi načrti vključujejo popolno upravljanjeZDA, NizozemskaBrez vračila ali vračila denarja
ContaboVsi načrti so nerešeniNemčijaBrez vračila ali vračila denarja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map