5 najboljših oblikovalcev spletnih strani za odvetnike in odvetniške družbe v letu 2020

Veliko spletnih strani odvetniške pisarne ima zastarel ali ljubiteljski videz. Lahko se izognete padcu v isto past, če izberete pravega ustvarjalca spletnih strani.


Potrebovali boste ustvarjalca, ki ponuja moderne, profesionalne predloge z veliko možnosti oblikovanja in prilagajanja. A dober dizajn ni dovolj – morda bi si želeli razdelek Spoznaj ekipo in morda celo spletni dnevnik, kjer ponujate pravne nasvete za svoje bralce. Potrebovali boste tudi napredne funkcije za SEO, s pomočjo katerih se bo vaše spletno mesto uvrstilo v iskalnike, zato vas bo našlo več potencialnih strank.

Testiral sem najboljši gradniki spletnih strani za vas in je seznam omejil na tiste z najboljšimi lastnostmi za odvetnike in odvetniške družbe.

V naglici? Tu so najboljši gradniki spletnih strani za odvetniške družbe

 • Wix – Več kot 20 prilagodljivih predlog v financah & Kategorija prava
 • Kvadratni prostor – Napredna orodja za bloganje, s pomočjo katerih lahko dosežete potencialne stranke
 • SITE123 – Hitra in enostavna namestitev z zakonskimi predlogi in obilico aplikacij
 • Oglejte si še 2 možnosti
 • Primerjalna tabela
 • Pogosta vprašanja

Kaj iščemo v najboljših graditeljih spletnih strani za odvetniške družbe

 • Predloge z zakonsko tematiko – Če začnete z namensko predlogo, vam lahko prihranite veliko časa pri ustvarjanju spletnega mesta, saj je na voljo z večino funkcij, ki jih potrebujete vgrajene. Sestavljalci na tem seznamu imajo edinstvene predloge, ki jih lahko enostavno prilagodite tako, da ustrezajo znamki vašega podjetja.
 • Enostavnost uporabe – Dober graditelj spletnih strani mora biti intuitiven in preprost za učenje, da bo vaše spletno mesto enostavno posodabljati in urejati.
 • Funkcije bloganja – Morda boste želeli dodati blog s pravnimi nasveti in splošnimi nasveti ali celo pokonci primerov, ki ste jih uspešno zaključili, da bi pritegnili potencialne stranke.
 • SEO orodja – Ko ljudje iščejo odvetnika na vašem območju, želite, da najprej najdejo vaše spletno mesto. Izdelovalec spletnih strani z vgrajenimi orodji za SEO vam bo pomagal pri uvrstitvi v iskalnike, tako da boste lahko dosegli širšo publiko.

1. Wix – najboljše predloge odvetniške pisarne

Če želite hitro začeti na svojem spletnem mestu, ima Wix celotno kategorijo dobro zasnovanih predlog, izdelanih posebej za spletna mesta odvetniške družbe.

Predloge za Wix so zelo prilagodljive, tako da lahko spremenite oblikovanje in postavite odseke, kamor koli želite. To vam omogoča nadzor nad videzom vašega spletnega mesta in zagotavlja, da se razlikuje od drugih spletnih mest na podlagi iste predloge.

Wix - predloge za finance in pravo

Še hitrejša možnost je uporaba Wix ADI (Artificial Design Intelligence). Čarovnik vam zastavi nekaj preprostih vprašanj, če želite izvedeti več o svojem podjetju in vaših potrebah, nato pa za vas oblikuje spletno mesto na podlagi vaših želja.

Tu je še nekaj funkcij Wix, ki se vam bodo zdele koristne:

 • Wix SEO Wiz: To orodje vam pomaga načrtovati strategijo za SEO z zagotavljanjem kazalcev, kako urediti trenutno vsebino, da se vaše spletno mesto uvrsti v iskalnike.
 • Aplikacije, ki strankam omogočajo stik: Wix App Market ponuja veliko aplikacij, ki jih lahko uporabite za izboljšanje svojega spletnega mesta. Wix Chat omogoča, da se obiskovalci spletnega mesta kadarkoli obrnejo na vas, aplikacija Callback pa jim omogoča, da zapustijo svojo telefonsko številko in zahtevajo vaš klic po vaši želji.
 • Rezervacije v Wixu: Ta aplikacija omogoča, da vaše stranke rezervirajo sestanke neposredno s svojega spletnega mesta v koledarju, na katerem so razpoložljivi časovni razmiki.

Več o teh funkcijah in še več v našem poglobljen pregled Wix-a.

Enostaven za uporaboDa, s preprostim urejevalnikom povleci in spusti
Predloge za zakonDa
Prost načrtDa

2. Kvadratni prostor – najboljša orodja za bloganje

Urejevalnik povleci in spusti v Squarespaceu je zelo enostaven za uporabo, tudi za začetnike. Svojega spletnega mesta lahko celo uredite prek svoje mobilne naprave.

Za razliko od Wixa ima Squarespace le eno predlogo zakona, imenovano Harris. Vendar je na voljo z vsemi osnovami, kot so integrirani kontaktni obrazec, stran s storitvami in novice za posodobitve podjetja ali blog. Izberete lahko tudi drugo predlogo in jo prilagodite svojim potrebam.

Kvadratni prostor - možnost predloge

Zaradi teh lastnosti je Squarespace odličen graditelj spletnih strani za odvetnike:

 • Napredno blogging: Ustvarite blog profesionalnega videza z dodajanjem kopij in slik ter vdelavo videoposnetkov. Ustvarite lahko kategorije spletnega dnevnika za pravne nasvete, študije primerov in informativne objave ter svoje spletno mesto z preprostim pravom pretvorite v vir pravne pomoči. Za kasnejši datum lahko celo vnaprej načrtujete več objav.
 • Načrtovanje akutnosti: Ta integracija vam omogoča, da delite svoj urnik, nastavite razpoložljivost in obiskovalcem enostavno rezervirate in plačate sestanke v spletu.
 • Analitika kvadrata: Oglejte si statistične podatke svojega spletnega mesta, tako da boste lahko videli, katere strani so priljubljene in katere izraze obiskovalci iščejo na vašem spletnem mestu.

Preberite naše celoten pregled kvadrata za podrobnejši pregled urednika.

Enostaven za uporaboDa, z urejevalnikom povleci in spusti
Predloge za zakonDa, vendar le ena možnost
Prost načrtNe, vendar obstaja 14-dnevno brezplačno preizkušanje

3. SITE123 – najhitrejši način za ustvarjanje vašega spletnega mesta

SITE123 ima kategorijo predloge za pravne storitve, tako da boste imeli možnost izbire, ko začnete. Opazili pa boste, da med večino predlogov SITE123 ni veliko raznolikosti, kar pomeni, da lahko vaše spletno mesto izgleda podobno kot druga spletna mesta tega ustvarjalca.

App Market je odličen vir za dodajanje dodatnih funkcij na vaše spletno mesto. Najdete lahko Googlove aplikacije, kot sta Google Analytics in Google AdSense, ter druge aplikacije drugih proizvajalcev. Priporočam LiveChat kot koristno orodje, s katerim lahko potencialnim strankam olajšate komunikacijo z vami.

Tu je še nekaj odličnih funkcij SITE123:

 • Integrirani oblikovalec obrazcev: To je odlično orodje za ustvarjanje preprostih ali podrobnih obrazcev, tako da lahko obiskovalci stopijo v stik z vami. Obrazci imajo nekaj možnosti predloge in so zelo prilagodljivi. Lahko ustvarite samodejni odgovor, besedilo spremenite v gumbu za pošiljanje in spremenite besedilo v vsaki obliki.
 • Brezplačno orodje za logotip: Če pravno odpravljate pravno podlago in nimate logotipa, lahko uporabite brezplačno orodje za logotip SITE123. Samo dodajte ime svojega podjetja, izberite ikono in izberite, kako naj bo prikazan kot vaš logotip. Ni kaj podrobno opisano, kaj lahko ustvarite, vendar je dovolj, da začnete.

SITE123 - orodje za logotip

 • Platforma za bloganje: SITE123 ponuja obilo brezplačnih slik in videoposnetkov, ki jih lahko uporabite pri svojih objavah. Svoj blog lahko povežete tudi s svojimi računi v družbenih medijih in delite svoje objave, da dosežete širše občinstvo.

Izvedite več v naši podroben pregled SITE123.

Enostaven za uporaboDa, zelo preprosto
Predloge za zakonDa
Prost načrtDa, čeprav omejeno

4. WordPress.com – najboljša možnost za rastočo odvetniško družbo

WordPress.com je najbolj prilagodljiva platforma na tem seznamu, z najnaprednejšimi možnostmi prilagoditve. Glede na to je potrebno nekaj več časa, da se seznanite z gradbenikom. Povleci in spusti urejevalnike Wix in Squarespace so prijaznejši začetnikom, vendar če boste čas namenili učenju uporabe WordPress.com, se bo dolgoročno izplačalo.

WordPress.com ne ponuja nobenih brezplačnih tem, zasnovanih posebej za pravne storitve, vendar jih lahko uporabite od tretje osebe, npr. TemplateMonster, če nadgradite na poslovni načrt ali višje. Čeprav večina tem tretjih oseb plača doplačilo, so pogosto podrobnejše od tistega, kar boste našli v Wixu ali Squarespaceu.

Svoje spletno mesto lahko kadar koli urejate in posodabljate, tudi iz svoje mobilne naprave

WordPress.com ima še nekaj funkcij, ki so v pomoč pri gradnji spletnih strani za odvetnike:

 • Dobra izbira vtičnikov: Medtem ko morate imeti dostop do vtičnikov na WordPress.com v poslovnem načrtu ali višje, je raznolikost lahko vredna naložbe. Poleg naprednih vtičnikov SEO, kot je Yoast, boste morda želeli preizkusiti tudi vtičnik Strong Testimonials, ki vam omogoča, da zbirate in objavljate resnične izjave svojih strank.

WordPress.com - Močan vtičnik Testimonials

 • Integracija socialnih medijev:com ima integrirane funkcije za skupno rabo v družabnih omrežjih, zato lahko obiskovalci delijo vaše spletno mesto – ali določene objave ali strani – s svojimi sledilci v družabnih medijih.

V našem strokovni pregled WordPress.com najdete nekaj koristnih nasvetov in trikov, kako kar najbolje izkoristiti platformo.

Enostaven za uporaboNekoliko zahtevnejše za učenje
Predloge za zakonNe, samo od tretje osebe
Prost načrtDa

5. Weebly – najboljša možnost za odvetnike na poti

Weebly nima nobene teme, ki bi bila zasnovana posebej za odvetniške družbe. Obstaja ena tema, Bradley, ki je zasnovana za investicijske agencije, vendar jo je mogoče zlahka prilagoditi spletnemu mestu odvetniške družbe.

Možnost Weebly - predloga

Tema drugih proizvajalcev lahko kupite tudi s tržnice ThemeForest, ali delajte s katero koli predlogo Weebly, ki vam je všeč in jo prilagodite. Čeprav se to morda zdi zamudno, Weebly je preprosto vlečenje in spuščanje dovolj enostavno.

Tu je še nekaj funkcij, zaradi katerih je Weebly odličen gradnik spletnih strani za odvetniške družbe:

 • Zmogljiva orodja za SEO: Weebly ponuja nasvete, kako izboljšati svojo SEO strategijo in vam omogoča prilagoditev naslovov strani, opisov in URL-jev za SEO. Aplikacija Positionly vam daje globlje vpoglede, ki pomagajo spremljati vašo strategijo SEO, aplikacija SEO Headlines pa vam omogoča, da ustvarite oznake naslovov HTML.
 • Profesionalno bloganje: Weebly ima več prilagodljivih predlog za blog. Dodate lahko kategorije spletnega dnevnika, vključite komentarje uporabnikov iz Facebooka, dodate medije, kot so fotografije in videoposnetki, in načrtujete nove objave, ki jih želite deliti s svojimi socialnimi kanali..
 • Aplikacija za mobilne naprave: Ne glede na to, ali ste v sodni dvorani, obiščete stranko ali med posedovanji na poti, vam mobilna aplikacija Weebly omogoča popoln nadzor nad svojim spletnim mestom. Lahko spremljate dejavnost svojega spletnega mesta, urejate svoje spletno mesto in nalagate vsebino iz svoje mobilne naprave.

Preberite naše celoten pregled Weebly če želite izvedeti več.

Enostaven za uporaboDa, s preprostim urejevalnikom povleci in spusti
Predloge za zakonJa, samo enega
Prost načrtDa

Izberite Builder spletnega mesta, ki je tako profesionalen kot vi

Izbrati želite zanesljivega ustvarjalca spletnih strani, ki ga lahko uporabite za izdelavo profesionalnega spletnega mesta, ki ustreza vašim potrebam.

Če želite hitro začeti s predlogo, izdelano posebej za pravne storitve, je Wix najboljša možnost. Wix SEO Wiz vam lahko pomaga pri SEO strategiji, App Market pa ponuja veliko koristnih orodij.

Če ste pripravljeni vložiti svoj čas v spletno mesto, ki se lahko poveča z vašo prakso, je WordPress.com prava pot. S pomočjo integriranih funkcij socialnih medijev in orodij za bloganje lahko dosežete širšo publiko.

Tu je razčlenitev vseh glavnih funkcij, ki jih ponuja vsak proizvajalec spletnega mesta:

Predloge zakonaEnostavnost uporabeFunkcije SEO in Blogging 
WixNekaj ​​dobrih predlog za različne vrste odvetniških storitevPreprost urejevalnik povleci in spustiWix SEO Wiz za pomoč pri vašem spletnem dnevniku in spletnem mestu
 Kvadratni prostorSamo ena možnost, Harrisova predlogaPovleci in spusti urejevalnik, nekoliko manj intuitiven kot drugiOdlična orodja za bloganje s SEO seznamom
 SITE123Nekaj ​​predlogov zakonov, vendar ne veliko raznolikostiZelo preprost urejevalnik, vendar ne toliko možnosti prilagajanjaDobra blogerska platforma z brezplačnimi osnovnimi orodji za SEO
 WordPress.comPredloge, ki so na voljo za tretje osebe, so na voljo za nakupTežje za učenjeNapredna platforma za bloganje s vtičniki za SEO
 WeeblyEna temaZelo enostaven urejevalnik povleci in spustiDobra orodja za bloganje in razpoložljive SEO aplikacije

Pogosta vprašanja

Vaše spletno mesto bi moralo imeti nekaj osnovnih strani, na primer stran o nas, stran o storitvah, stran o srečanju z ekipo, da predstavite člane vašega podjetja in stran za stike. Blog je lahko tudi odličen način za obveščanje strank in dokazovanje vašega znanja in izkušenj.

Vključitev resničnih pričevanj ali mnenj prejšnjih strank je dober način za ustvarjanje zaupanja s potencialnimi strankami. Upoštevajte vse te elemente, ko izberete spletnega mesta za vašo odvetniško pisarno.Kako pišete odvetniško biografijo? Pomembno je, da se spoprijateljite s profesionalcem, vendar želite biti tudi dostopni.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate vključiti v svoj odvetniški življenjepis:

 • Vaša izobrazba
 • Delovna zgodovina
 • Vsak večji ali pomemben primer, ki ste ga delali
 • Posebna področja prakse
 • Nagrade ali odlikovanja
 • Članstva upravnih ali pravnih organizacij, katerih del ste
 • Vsa dobrodelna ali pro-bono dela, ki ste jih opravili

Bodite prepričani, da vključite glavo ali profesionalno fotografijo. Dodate lahko tudi stavek ali dva o osebnih interesih, kot so družina, hobiji in sodelovanje skupnosti. Če želite odmevati s svojim občinstvom, lahko omenite področja zakona, ki so vam blizu, kot so otrokove pravice, zaščita malih podjetij ali manjšinske pravice.

Drug odličen način za prikaz biografije odvetnika je videoposnetek. Vključitev visokokakovostnega videoposnetka, v katerem lahko izrazite zgoraj omenjene točke, se vam zdi bolj personaliziran. Koliko stane spletno mesto odvetnika? Stroški spletnega mesta vaše odvetniške družbe so resnično odvisni od vaših potreb. S spletno mesto lahko ustvarite brezplačno eden izmed priporočenih gradnikov spletnih strani – vendar so brezplačni načrti običajno precej omejeni.

Če se odločite za plačljiv načrt, lahko porabite nekaj dolarjev na mesec in pridobite dostop do številnih več funkcij, kot so več vtičnikov, možnosti prilagoditve ali prostor za shranjevanje.

Čeprav se zdi, da se stroški hitro seštevajo, lahko vedno izberete, kaj je najbolje za vas. Morda ne boste potrebovali plačanega premijskega načrta, če šele začnete ali potrebujete preprosto preprosto spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map