10 nasvetov za učinkovito trženje na SlideShare

Forbes je SlideShare označil za »tihega velikana vsebinskega marketinga« – kar pomeni, da ima SlideShare 60 milijonov obiskovalcev na mesec.


4 Zmogljive tehnike socialnih medijev iz Spletna stran Planet

Če še niste izkoristili neverjetnega marketinškega potenciala SlideShare, je zdaj čas, da to storite. Tukaj je deset strategij, s pomočjo katerih lahko vaš marketinški material izstopa in uspe na brezplačnem spletnem mestu za distribucijo diaprojekcij.

Predloga

Previdno načrtujte in oblikujte celoten videz in temo predstavitev SlideShare, ki jo boste prenašali. Obstajati mora dosleden občutek o njih, saj to veliko pomaga pri vašem trženju. To lahko enostavno dosežete s tem, da imate predlogo profesionalnega videza, ki ustreza motivom živih barv in barv spletnega mesta vašega podjetja, kot tudi vaši shemi blagovne znamke. Nato vsakič preprosto dodajte novo vsebino v predloge diapozitivov.

Obogateni mediji

Ne omejujte se v ustvarjanju diapozitivov, ki temeljijo samo na slikah in besedilu. Pojdite na dostavo večpredstavnosti in vključite avdio in video datoteke. Uporabite druge informativne oblike vsebine, da pritegnete vse več ljudi, ki berejo in komunicirajo z naloženimi marketinškimi materiali. Lahko naročite študije primerov in poročila, e-knjige in bele slike, optimizirate njihove glavne argumente za uporabo kot diaprojekcije in jih nato naložite na svojo stran SlideShare. Prav tako je dobro, da svoje stare objave na spletnem dnevniku, glasila in druge marketinške izdaje spremenite v prepričljive predstavitve diaprojekcije..

Slike

Ljudje so bolj narisani na slike kot na besedilne komponente. Torej, izkoristite vizualne metafore, infografike in konceptualne slike, da pripomorete. Uporabite manj besed in se izogibajte splošnim fotografijam.

Socialna skupna raba

Bodite pozorni in izkoristite gumbe za deljenje družbenih omrežij, ki spremljajo vaše predstavitve. Če se vključite na največ skupnih seznamov za LinkedIn, Facebook ali Twitter, zagotovo lahko razširite svoj marketinški doseg, saj bo vaš diaprojekcija prikazana na domači strani SlideShare.

10 nasvetov za učinkovito trženje na SlideShare

Učinkovit način za dosego tega cilja je osredotočiti se na eno spletno mesto družbenih medijev hkrati. Prav tako pomaga vprašati svojo publiko. Napišite nekaj po vrstici: “Prosim, pomagajte nam, da zadenemo najbolj razširjene na Facebooku! Če se vam zdi to diaprojekcija koristno, ga vljudno delite z drugimi uporabniki. “

LinkedIn

Izkoristite na družbenih omrežjih poslovne strokovnjake. Prinesite svojo vsebino v SlideShare na LinkedIn. Če želite to narediti, integrirajte SlideShare s LinkedIn, tako da kliknete Več v meniju možnosti LinkedIn in izberete SlideShare. Prav tako lahko svoje zaposlene vprašate, ali bi bili pripravljeni storiti enako tudi na svojih osebnih računih LinkedIn. Poleg vdelave in skupne povezave predstavitve SlideShare na LinkedIn razmislite o objavi ustreznim industrijskim skupinam. Imejte kratek, zanimiv povzetek, ki ga želite odpreti s predstavitveno povezavo SlideShare, in ga nato objavite v skupinah LinkedIn.

SlideShare Dogodek ali konferenca

Če imate prihodnji dogodek v podjetju, predhodno pripravite več kakovostnih predstavitev diapozitivov, tako da jih lahko naložite takoj po dogodku. Razvrstite diaprojekcije pod svoj SlideShare Event. Nato obljubite in označite udeležence svojih dogodkov na različnih spletnih mestih družbenih medijev, tako da bodo razširili povezavo do vašega dogodka SlideShare. Morda boste želeli vključiti tudi @SlideShare. Vaš dogodek bo morda prikazan na domači strani SlideShare.

Cover Slide

Če želite pritegniti ljudi, da berejo, kaj imate v ponudbi, naredite naslovni diapozitiv svojega predstavitvenega diaprojekcije. Porabite čas, da postane njegova zasnova živahna in vznemirljiva. Sestavite naslov, ki bo pritegnil pozornost, ki ustreza omejitvi sedemdeset znakov – ker želite, da si ljudje naslov ogledajo v celoti. Nitrnatost, ki vključuje ustvarjanje vašega prvega diapozitiva, je ključnega pomena za vašo strategijo trženja SlideShare, saj približno 80 odstotkov bralcev ne prestopi nobenega naslova.

Obrazec vodilne generacije

Z izklicno ceno 90 USD na mesec za 30 strank lahko postanete imetnik računa SlideShare Pro z možnostjo zajemanja potencialnih strank skozi obrazec, ki ga lahko vstavite kamor koli v svojo predstavitev diaprojekcije.

10 nasvetov za učinkovito trženje na SlideShare

Kot imetnik računa SlideShare Pro prejmete obvestilo, ki vsebuje podatke o uporabnikih SlideShare o tem, kdo jih je prenesel in izpolnil obrazec za vodenje.

Poziv k dejanju 

Vaš končni diapozitiv mora vsebovati ustrezen in odločen poziv k akciji. To je lahko na primer povezava do izbrane ciljne strani ali kratek obrazec, v katerem lahko prosimo za e-poštni naslov bodočega kupca. Nato sledite rezultatom z analitiko, da boste lahko presodili, ali deluje vaše trženje SlideShare. 

Komentarji uporabnikov

Pristopna blagovna znamka, ki ponuja smiselne vsebine, zlahka zbere zveste. Torej, ne prezrite komentarjev uporabnikov SlideShare in spletnih mest v družabnih omrežjih, kamor ste vdelali in delili svojo predstavitev SlideShare. Vzemite si čas, da jih preberete in se ustrezno odzovete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me